Hudvård Dermatologisk Hudvård K-Beauty Intimvård Hygien Mun- & Tandvård Nagelvård Deodorant Aluminiumfria Deodoranter Svettproblem Solskydd Hårborttagning Man Wellness Sport Set & Kits Resestorlekar Pincetter Necessärer & makeup-väskor Presentaskar

Kroppsvård

7369 Produkt(er)

Ta hand om dig själv - Med24 är din personliga hudvårdsexpert

Varför ska du välja oss som din fasta leverantör av hudvårdsprodukter? Det är ganska enkelt: vi är experter inom området. Vi har ett stort urval, vi har personal som kan ge dig professionell vägledning och råd - och vi har naturligtvis alltid bra erbjudanden och attraktiva priser.

Lär känna din hudtyp

Huden är kroppens största organ som skyddar oss mot värme, kyla, kemikalier och bakterier. På Med24 vet vi hur viktigt det är med en bra hudvårdsrutin. Därför ingår bara de bästa hudvårdsprodukterna som finns på marknaden i vårt sortiment, så att du kan ta hand om din hud på bästa sätt. Innan du börjar fylla badrumshyllan med produkter är det viktigt att du tar reda på vilken hudtyp du har. Det är stor skillnad mellan olika hudtyper och därför bör du använda de produkter och ingredienser som passar just för din hud.

Vår produktansvariga Helena Moss är utbildad hos Matas. I många år har hon arbetat med personlig vård och har därför lång erfarenhet av hudvård och kosmetika. Om du har frågor eller behöver hjälp med att hitta rätt produkter, är Helena och resten av vår kompetenta personal redo att hjälpa och ge dig råd. Du kan kontakta oss via telefon och e-post.

Hudvård: Steg för steg

Det finns så många olika krämer på marknaden så att det kan vara svårt att veta vilken och när man ska använda den - och inte minst hur alla krämerna verkar. Vi vill gärna hjälpa dig på vägen, och därför har vår Helena som kan allt om våra produkter gjort en enkel och tydlig hudvårdsguide. Här kan du få hjälp med att hitta din hudtyp och du kan läsa om hur du får en sund hud i balans med rätta ingredienser.

Hudvård för alla

Vi har hudvårdsprodukter för alla hudtyper, och vi arbetar ständigt för att göra det snabbare och lättare för dig att hitta det du letar efter. Till exempel kan du söka efter din hudtyp så att du bara får produkterna som matchar din hud. Om du inte vet vilken hudtyp du har kan du läsa mer om hudtyper här. Om du redan har bra erfarenheter av ett visst märke kan du också söka efter ett speciellt märke. Du har också möjlighet att söka ekologiska, allergivänliga eller certifierade produkter. Med andra ord kan du snabbt och enkelt se de produkter som just du föredrar.

Om du är nyfiken på eller vill du ta reda på vad vi erbjuder, så titta på våra produkter inom:

  • Dermo-kosmetisk hudvård
  • Hårvård
  • Makeup och kosmetika
  • Intimprodukter
  • Mun- och tandvård

Oren hud - få hjälp här

Oren hud är ett besvärligt hudtillstånd som kräver behandling. Nästan alla upplever någon gång oren hud. Vissa plågas emellertid av oren hud under flera år, vilket kan äventyra livskvaliteten. Ingen behöver acceptera oren hud, vi har därför ett brett utbud av hudvårdsprodukter med effektiva ingredienser. Det är långtifrån alla som vet hur man behandlar akne, oren hud och finnar. Vi ger dig därför olika hudvårdstips och fakta så att du kan lära dig mer om orsaken till oren hud och hur man behandlar den.

Din hud kan vara envis och oberäknelig. Precis när vi tror att vi har fått finnarna under kontroll, upptäcker vi nya små, vita och svarta knoppar. Pormaskar och komedoner kan vara en stor källa till irritation, även om de inte är farliga. Både ungdomar och vuxna kan få dessa knoppar, men den goda nyheten är att de kan behandlas effektivt med rätt produkter. Vill du veta mer om pormaskar eller komedoner och hur du blir av med dem, använd några minuter och läs vår artikel  Allt du behöver veta om komedoner, igentäppta porer och hur du behandlar dem.

Ekologisk hudvård

Huden är ett absorberande organ. Den "äter" det vi ger den. Därför ska vi vara noga med vad vi smörjer in den med. Hudvårdsprodukter med ekologiska ingredienser är för dig som vill det bästa för din hud. Det kan emellertid vara svårt att ta reda på om den produkt du har i handen är ekologisk. Som tur är, här på Med24 kan du söka på ekologisk hudvård, så att du bara ser produkter med ekologiska ingredienser. Varumärken som Mádara, Dr. Organic, Green People, The Organic Pharmacy, Urtekram, Weleda, Ecooking, Lavera, Balance Me och John Masters innehåller alla ekologiska ingredienser och de säljs hos oss.

Fransk hudvård - Våra mest populära hudvårdsprodukter

Franska kvinnor är mycket intresserade av ansiktsvård. För en fräsch och fin hy behövs inte mycket makeup. Ett rött läppstift, en bra mascara, lite rouge - et voilà! Sedan första hälften av 1900-talet har franska kvinnor köpt sina skönhetsprodukter på apoteket. Under årens lopp har våra apotek adopterat många franska hudvårdsmärken. Det väletablerade franska varumärket Vichy var bland de första som kom på apotekens hyllor. Sedan dess har La Roche-Posay följt efter. Du behöver dock inte gå hela vägen till apoteket eftersom du kan köpa de franska hudvårdsprodukterna här hos oss.

Vichy och La Roche-Posay är båda märken som tillhör de mest populära i vår shop, och det förstår vi verkligen. Båda har stort fokus på effektiv hudvård och välbefinnande. Produkterna utvecklas också av skickliga hudläkare och innehåller rena och naturliga ingredienser.

Det är inte bara fransmän som intresserar sig för hudvård, i Tyskland gör man också det. Det tyska märket Eucerin är också ett av våra populära märken. För några år sedan valde Eucerin att dra sig tillbaka från marknaden och produkterna försvann från hyllorna. Många kunder blev besvikna. Eucerin är kända för sin innovativa hudvård och sina höga krav. Dessutom rekommenderar dermatologer märket världen över. Lyckligtvis kan du köpa Eucerin hos oss, och vi har givetvis sett till att ha ett stort urval. Om du har några frågor om våra produkter inom dermokosmetisk hudvård, tveka inte att kontakta oss. Vi har en erfaren apotekare i vårt team. Hennes namn är Anita Sten Nielsen. Anita har tidigare arbetat på apotek, och hon har därför en fördjupad kunskap om dermokosmetisk hudvård, läkemedel och kosttillskott.

Hudvård för män

Den dagliga hudvårdsrutinen är lika viktig för män som för kvinnor. Lyckligtvis blir det fler och fler män som upptäcker det. Män, som kvinnor, måste ta hand om och skydda sin hud. Frekvent rakning kan resultera i torr och irriterad hud. Det är därför viktigt att rengöra huden och tillföra mycket fukt så att huden behåller sin motståndskraft. Män blir också äldre. I vårt urval hittar du produkter som aktivt går in och förebygger och behandlar ålderstecken.

Är du man och letar efter hudvårdsprodukter, kolla in vårt sortiment av hudvårdsprodukter för män. Här hittar du både fuktkräm, rengöring, duschgel och bodylotion.

Solskydd för hela familjen

När du vistas i solen, ska du alltid skydda din hud. Detta gäller både sommar och vinter. Solljus består av ultravioletta strålar: UVB-strålar, långvågiga och UVB-strålar, kortvågiga.

UVA-strålar kan med tiden orsaka hudirritation och hudallergi, medan UVB-strålar kan orsaka solskador. Du kan komma ihåg det enligt följande:

  • UVA = ålder och allergi
  • UVB = bränd och brun hud

I värsta fall kan UV-strålar orsaka hudcancer, och det är därför viktigt att vi skyddar oss från solen. Du kan göra det genom att söka skugga, ha på dig kläder, hatt och smörja in dig med ett bra solskydd. I vår shop finns det gott om effektiva solskydd att välja mellan - både för ansikte och kropp. Du hittar också en guide till bra solskydd. Här kan du läsa mycket mer om UV-strålning och solskydd.

Vi mål är att ge dig den allra bästa service när du handlar hos oss. Därför har vi ett antal experter i vårt team som gärna ger råd och vägleder dig. Det är din garanti för att du kommer att få de produkter som passar just för dina behov. Du träffar experterna här.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.