Hudvård

Hudvård för alla behov

Hudvård kan verka som en komplicerad historia, så vi har skapat en överblick här på sidan så att du ska kunna hitta de produkter som känns bra för dig och är de rätta och optimala för vård av din hud.

Hudvård täcker in så många områden, och det är viktigt att vi tar hand om huden, eftersom den är vårt största och mest synliga organ. Vår hud skyddar oss bland annat från olika yttre förhållanden och bakterier, därför utgör den en viktig del av våra liv - och förtjänar också en mycket speciell och omsorgsfull vård.

Hudvård: Här är din guide

Det finns en uppsjö av krämer på marknaden, och det är långt ifrån lätt att veta när man ska använda vad och varför - och inte minst vad de olika krämerna gör.

Har du torr hud och läppar? Har du drabbats av oren hud? Vill du korrigera rynkor och fina linjer och ge din hud den bästa vården? Då finns det hjälp att hämta här - både för män, kvinnor och barn! Vi erbjuder ett stort utbud av exklusiv, miljömedveten och ekologisk hudvård samt mycket mera! Och som om det inte räckte - våra priser är superintressanta och det finns alltid många erbjudanden att ta del av.

Vi vill gärna hjälpa dig på vägen, och därför har vår kompetenta, produktansvariga bland annat förberett en enkel och tydlig hudvårdsguide. Här kan du få hjälp med att hitta din hudtyp. Artikeln innehåller hudvårdstips om hur man får en sund hud i balans med rätt ingredienser. Läs också hur man kan säga hej då till pormaskar.

Hudvård i alla former och färger

Som sagt, hudvård sträcker sig över många områden. Det kan vara alltifrån: kosttillskott och olja till fotvård, ansiktsvård och serum. Du kommer även att hitta gör-det-själv-hudvård som Urtegaardens ekologiska produkter. Allt från Vortex till handsprit finns också här.

Hudvård är både att vårda, ge näring, skydda, avhjälpa, stärka, förebygga och bekämpa, så det är inte förvånande att det kan verka oöverskådligt men ge inte upp, vi har gjort det lättare för dig!

Vi har hudvård för alla hudtyper, och vi arbetar hela tiden för att göra det snabbare och lättare för dig att hitta det du söker. Här på sidan har du därför möjlighet att söka på din hudtyp, välja till och bort egenskaper, önskade preferenser och certifieringar. Med andra ord kan du snabbt och lätt hitta de produkter du vill ha och de som tillgodoser dina behov.

De bästa hudvårdsprodukterna

Hos oss finns ett urval av de bästa och mest populära hudvårdsprodukterna. Våra experter har dessutom sett till att sortimentet enbart innehåller de bästa och mest hälsosamma valen för dig! Det varierar emellertid vilket märke och vilka aktiva substanser som gör skillnad för individen. Det är därför nödvändigt att klassificera de önskade egenskaperna, för att hitta den produkt som så långt som möjligt motsvarar dina önskningar och behov

Du hittar bland annat hudvård från populära och erkända varumärken som:

  • Clinique
  • Intima
  • Urtekram
  • Weleda
  • Vichy
  • NUXE
  • Austrailian Bodycare
  • Beaute Pacifique

Är du osäker eller har du en fråga?

Du kan tryggt och säkert välja oss som din permanenta leverantör av personliga, vårdande produkter. - Vi är nämligen experter på området och har en personal som alltid är beredd att ge dig råd! Vår produktansvariga Nina Træholt och farmakonom Astrid Kristensen har båda yrkeserfarenhet inom hudvårdsområdet.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.