Användningsområden Sårvård Inkontinens Medicinteknisk-utrustning Näringsprodukter Hemtester Desinfektion Huvudlöss - behandling Munskydd Homeopati Första hjälpen Hjälpmedel Hygienartiklar Insektsbett & Förebyggande Skor & Skoinlägg Sportskador Stödstrumpor Sjuksköterskeartiklar Reseapotek Värmekuddar, värmetäcken m.m. Skyddsutrustning Övrig medicare

Hälsa & Medicin

Läs bland annat mer om...

Sportsskador | Förstahjälpen | Professionel rådgivning

2097 Produkt(er)

Medicare - vi har vad du behöver

Att hålla sig frisk och sund är något som de allra flesta strävar efter. Men även om vi äter sunt, tränar och sover de rekommenderade sju till nio timmarna, händer det ändå att vi blir sjuka och får mindre eller större skavanker. Du kanske har skadat dig under träning - kanske fått en muskelbristning eller stukning. Ibland kan det vara huvudvärk, ömma muskler, eksem, sura uppstötningar eller ont i magen. Det kan också vara så att du har besvär med hösnuva, diabetes, svår menssmärta eller är förkyld och har ont i halsen. Beroende på vad det är, kan det krävas behandling.

Professionell rådgivning

Att göra sina inköp online betyder inte att man måste kompromissa med god service och professionell rådgivning. Om du har frågor om våra produkter eller behöver råd så har vi ett team experter redo att hjälpa dig. Det är två personer med apoteksbakgrund, en produktansvarig samt en dietist. Du kan ringa oss varje vardag.

Idrottsskador, ömma leder och muskler

En idrottsskada uppstår när du är fysiskt aktiv. Kanske stukar du foten, sträcker dig eller skadar ett knä. Det kan också vara så att du redan har en skada och vill undvika ytterligare belastning. Kanske är det bara träningsvärk efter gårdagens träning, nackspärr eller att du har arbetat för länge i samma ställning. Livet är för kort för att gå runt och ha ont, så om du letar efter några produkter som kan lindra dina besvär, då har du kommit rätt. Hos oss kan du köpa:

 • sporttejp
 • stödjande skydd för fot, hand, knä, etc.
 • halskrage
 • självvärmande skydd
 • stödstrumpor och kompressionsstrumpor
 • gel och olja för massage
 • och en mängd andra produkter

Graviditet och dess effekter

Våra kroppar går igenom olika faser vid olika tidpunkter i livet, vilket kan ge speciella utmaningar. Graviditeten är en fin tid för de flesta, men vissa kvinnor upplever fysiska besvär som migrän, illamående, halsbränna, smärta i ryggen, ömma fötter och hemorrojder. Anledningen till att gravida kvinnor är en utsatt grupp när det gäller hemorrojder beror på att livmodern pressas ner mot bäckenet. Som ett resultat kläms blodkärlen ihop vid ändtarmen.

Både kvinnor och män kan få hemorrojder - t.ex. om man har besvär med hård avföring. I vårt urval hittar du både salva och gel för effektiv behandling. Behöver du veta mer om hemorrojder och vad du kan göra själv, kan du läsa här.

Planerar du för graviditet? Vi har flera graviditets- och ägglossningstest från marknadens bästa märken och till bra priser.

Klimakteriet - behandling av symtom

Övergångsåldern kallas också klimakteriet, och tiden efter den senaste mensen, menopaus. Den sträcker sig vanligtvis från 45-55 års ålder och börjar med oregelbunden mens. Med klimakteriet följer vanligtvis ett antal symptom. Dessa innefattar bl.a. värmevallningar, sömnlöshet, hjärtklappning och torra slemhinnor. Det senare kan orsaka klåda, sveda och smärta. Lyckligtvis kan besvären behandlas lokalt med hormoner i form av krämer eller suppositorier. Dessutom har vi självklart också ett brett utbud av kosttillskott och naturläkemedel för som är i klimakteriet. Vill du veta mer har vår apotekskunniga Anita mycket mer att berätta här.

Massor av artiklar för din hygien

För att hålla sig ren, frisk och sund har vi massor av hygienartiklar i shoppen. Vi säljer både produkter för personlig och intim hygien:

 • tamponger, bindor och trosskydd
 • menskopp
 • produkter från Tena
 • handsprit, våtservetter och tvättlappar
 • engångshandskar och skoskydd
 • bomull och bomullspinnar

När du köper dina hygienvaror från oss behöver du inte släpa hem dem från stormarknaden eller apoteket. Du har också möjlighet att köpa ett större parti, så att du alltid har ett lager av det som du ofta använder.

Hemmatester och apparater

Test för graviditet, ägglossnings, ämnesomsättning, klimakteriet, kolesterol, blodsockermätning och blodtrycksmätning ... är du också trött på att gå till vårdcentralen när du behöver göra ett test och undersökas? Det kan vi förstå, och därför har vi sett till att du kan testa dig på egen hand hemma. Vi har blodsockermätare från Accu-Chek och testremsor samt blodtrycksmätare från Beurer och Microlife. Alla apparater är naturligtvis godkända och kliniskt testade.

Se till att vara förberedd

Har du någonsin gett första hjälpen? Nu kanske du tänker på livräddande första hjälpen, men första hjälpen innefattar ju också allmän första hjälpen. Till exempel när ditt barn kommer hem från lekplatsen med skrapsår, när du har skuret dig i fingret, stukat vristen eller när du måste stoppa en blödning av och till. Det är viktigt att vara förberedd om olyckan är framme eller när en olycka inträffar. Därför kan du köpa plåster, bandage, gasbinda kompresser, mitella, första hjälpen-kit och mycket mer hos oss. Behövs en hjärtstartare i idrottshallen, bostadsrättsföreningen eller hemma har vi det också. Ta till exempel en titt på våra AED-hjärtstartare. Tänk på att - en hjärtstartare kan rädda liv.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.