Bli leverantör till Nordens största hälsobutik

Leverandør til Med24

På Med24 vill vi behålla vår position som attraktiv online-återförsäljare av produkter inom hälsa och välbefinnande. En viktig förutsättning är att vi ger våra kunder bästa möjliga sortiment. Samtidigt är det viktigt för oss att våra produktexperter får bästa möjliga förutsättningar för att kunna erbjuda och ge råd om produkter inom våra kategorier.

Vi önskar därför att ha ett nära och bra samarbete med Er som leverantör, eftersom ni levererar hela grunden för vår verksamhet.

Med fokus på professionell kunskap

Från vår placering i Løkken, Danmark hanterar vi både lager och logistik och det är också här våra kunniga medarbetare sitter redo vid tangentborden och telefonerna. Vi lägger stor vikt vid professionell kunskap och har därför anställt både apotekstekniker, kostrådgivare, produktexperter och kosmetologer för att kunna ge professionell rådgivning och hjälp till våra kunder som har frågor och funderingar om dina produkter.

Genom våra kanaler når vi ut till en mycket stor och bred målgrupp av hälsomedvetna människor och här har du många möjligheter att exponera just ditt varumärke.

Förutom det dagliga samarbetet med vår inköpsavdelning och lager kommer du att anslutas till en av våra kategorichefer som kan hjälpa till att hantera marknadsföringsaktiviteter, upprätta produkter etc.

Hur man blir leverantör

Om du vill bli leverantör till oss, vill vi gärna höra från dig.

För att säkerställa effektiv behandling av din förfrågan, samt att den landar hos rätt kategoriansvarig, ber vi dig att ange följande i din mail till oss:

- Kort presentation av företaget
- Presentation av produkterna och angivelse om vilken kategori de tillhör
- Kontaktpersoner

Skriv gärna till info@med24.se

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.