Retur och Ångerrätt

Jag ångrar mitt köp – hur gör jag?

Om du ångrar ditt köp kan du skicka varan retur till oss inom 14 dagar. 
Maila till kundservice på e-mail: info@med24.se och upplys ditt ordernummer så vi kan notera att din retur är på väg till oss. 

Vid returnering ska varan vara oanvänd och i original förpackning. Du mottar ett mail från oss när vi mottagit din retur, där vi upplyser om vidare handläggning av din retur. 

Här kan du skriva ut en gratis returlabel.

Jag vill reklamera en vara – hur gör jag?

Skulle du mot förmodan uppleva ett fel vid en produkt du köpt hos oss så ska du kontakta vår kundservice på info@med24.se 
Om produkten ska sändas i retur till oss så ska du skicka med detaljerad information om vad produkten felar. Detta är nödvändigt då vi skickar produkten vidare till producenten som i sin tur har behov av dessa upplysningar. 
 
Om du returnerar hela eller delar av din beställning ska du självklart inte betala för dessa varor. Logga in på Mina Sidor på klarna.com och flytta fram fakturans förfallodatum med tio dagar. På så vi har vi möjlighet att hinna ta emot returen och registrera den. Under Mina Sidor hos Klarna kan du även kontrollera när returen har registrerats genom att hämta en uppdaterad version av din faktura. Du kan logga in genom att antingen ange e-postadressen du använde i ditt köp eller ditt OCR- / Fakturanummer och personnummer. Skulle returen inte ha registrerats när det nya förfallodatumet närmar sig ber vi dig att kontakta Klarnas kundservice, så hjälper de dig vidare!

Här kan du skriva ut en gratis returlabel.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.