Deodorant & Roll on deo

Håll svettlukten borta med en effektiv och bra deodorant! Vi känner alla till den obehagliga känslan av att lukta svett – det tär på både självförtroende och humör! Du hittar aluminiumfria deodoranter, naturliga deodoranter samt deodoranter med doft i sortimentet, så att du kan möta världen väldoftande och med ett leende.

Effektiva deodoranterAntiperspirant deo | Naturliga deodoranter | Aluminiumsfria deodoranter | Deodoranter för män

276 Produkt(er)

Stort utbud av bra deodoranter

Det finns inget som lukten av svett som kan dämpa humöret och en självsäker framtoning. Om du mitt på dagen upptäcker att du har svettfläckar under armarna eller att en dålig lukt följer dig, kommer du ofta att upptäcka att du känner dig begränsad och lätt tappar fokus. Som tur är kan en bra deodorant göra dig avslappnad och ge dig självförtroende, så att du kan känna dig bekväm var du än är.


De olika deodoranterna

Vilken deodorant som är bäst för dig beror på dina behov och vilken deodorant du tycker fungerar bäst. För när det gäller konsistens kan det vara en smaksak vad som fungerar bäst för dig. Lyckligtvis hittar du massor av billiga deodoranter, så att du kan prova dem och hitta den som fungerar bäst för dig.

Hos Med24.se hittar du bra deodoranter för både män och kvinnor, i olika former och texturer:

  • Deostick
  • Roll on deo
  • Deospray
  • Deocreme

Förutom olika konsistenser på deodoranter finns det även olika varianter beroende på vad du värdesätter i din deodorant.

Deodorant för känslig hud

Personer med känslig hud kan uppleva utslag under armarna eller klåda i armhålorna, vilket kan irriteras ytterligare av en deodorant. Vissa är nöjda med naturliga deodoranter, eller deodoranter utan aluminiumsalter och alkohol, medan andra kan hitta den perfekta matchningen bland dermokosmetiska deodoranter. Vill du undvika att irritera huden ytterligare kan du även pröva en deodorant utan parfym, då parfymen för vissa kan orsaka hudirritation och eksem.

Antiperspirant deo

En antiperspirant kan vara lösningen för dig som besväras av svettlukten. En antiperspirantdeodorant innehåller oftast aluminiumsalter som hämmar körtlarna under till exempel dina armar från att utsöndra avfallsämnen som svett bland annat består av. Du kan med fördel prova att växla mellan en vanlig deodorant och en antiperspirant, så att du bara använder den sistnämnda de dagar då behovet är som störst.

Alternativt kan du också köpa en aluminiumfri antiperspirant. Naturfarm har till exempel gjort Amber Deo roll-on som med naturliga och ekologiska ingredienser motverkar kroppslukt utan att blockera körtlarna. Den dansktillverkade deodoranten är dessutom 100% vegansk och har lång effekttid.

Naturlig deodorant

Vill du undvika svettlukten men behålla din naturliga doft? Prova en neutral deodorant utan parfym som håller svettlukten borta utan att bidra med en stark doft av parfym. Gillar du dina parfymer kan en deodorant med neutral doft ofta vara en fördel, så att din signaturdoft inte störs av din deo. En fördel med naturliga deodoranter är att det ofta är billiga och inte irriterar huden under armarna.

Se bl.a. den billiga antiperspiranten Derma Family Deo-Roll, som är hypoallergen, vegansk och utan färgämnen. Du kan även prova den milda deodoranten från Dermalog, som inte svider direkt efter hårborttagning och som dessutom är Svanenmärkt. En annan fördel med doftneutrala deodoranter är att de kan användas både som deodorant för män och som deodorant för kvinnor.

Deodorant uden aluminium

Varför överhuvudtaget använda aluminium i deodoranter, tänker du kanske. Det är av praktiska skäl som många deodoranter innehåller aluminiumsalter, som nämnts ovan fungerar de nämligen svetthämmande. Detta är särskilt lämpligt för personer med svettproblem som upplever att mängden svett kan vara en begränsning i vardagen.

Föredrar du en deodorant utan aluminium så finns det också fantastiska alternativ baserade på mer naturliga ingredienser. Du kan läsa mer om aluminiumfria deodoranter och se hela utbudet av Aluminiumfria deodoranter här!


Deodoranter för män

I vårt breda utbud av deodoranter hittar du många bra deodoranter för män. Även om en neutral, unisex-deodorant är för alla, kanske du som man vill skruva upp den maskulina doften, du kan då kombinera din favoritdeodorant med en herrparfym.

Har du som man problem med svett i ditt dagliga liv, är du trött på att svettas på natten eller luktar du svett ofta? Lyckligtvis finns det hjälp att få! Den långtidsverkande antiperspiranten 5 Days Deo är doftneutral och kan hålla svettlukten borta i 5 dagar – även efter bad och dusch!

Du kan också utforska hela utbudet av Deodoranter för män, som innehåller fantastiska produkter från Derma, Nuxe och Vichy Homme.


Deodoranter från de bästa märkena

På Med24.se vill vi alltid kunna erbjuda dig kvalitetsprodukter från dina favoritmärken till bästa pris! Därför har vi ett fantastiskt utbud av naturliga, veganska, aluminiumfria och billiga deodoranter som du enkelt och snabbt kan få hem till din dörr.

Vårt sortiment av deodoranter innehåller bland annat:

  • Vichy deodorant
  • Nuxe deodorant
  • Weleda deodorant
  • Raunsborg deodorant
  • Eucerin deodorant
  • La Rosche-Posay deodorant

Allt inom parfym och doft

Vill du dofta fantastiskt till ett bra pris? Se hela utbudet av billiga parfymer för män och kvinnor. Du hittar alla de ikoniska CLEAN-parfymerna såväl som de spännande molekylära parfymerna i vår stora parfymkategori. I kategorin parfymer för honom kan du även hitta din nya favorit från Montblanc, CLEAN, Baberians och många fler!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.