Med24.se - Sund genom livet

På Med24 önskar vi att ge dig hälsa för både kropp och själ. Oavsett var du befinner dig i livet vill vi hjälpa dig att må bra i dig själv och nå dina mål. 

Vi vill inspirera till en hälsosammare livsstil och hos oss kan du få personlig rådgivning. Vi har därför flera professionella experter i vårt team som kan rådge och hjälpa dig om våra produkter samt hjälpa dig med allt från livsstilsförändringar till mer specifika optimeringar du kan tänkas vilja ha.

Våra professionella medarbetare består av farmaceuter, apotekstekniker, kostrådgivare, produktexperter, kosmetologer och frisörer. Läs mer om våra experter här.

Apotek, hälsa, sundhet och skönhet - 360 graders köpupplevelse

Med24 är nordiskt vilket gör att vi kan erbjuda dig ett helt unikt produktsortiment. Vi har apotek i Oslo med ett komplett apotekssortiment. Dessutom har vi flera tusen produkter inom kategorierna hälsa, sundhet och skönhet. Det gör att vi idag kan erbjuda dig en 360-graders köpupplevelse med ett enormt utbud av produkter för en sund kropp och själ, kombinerat med möjligheten att få råd från våra experter och snabb leverans.

Snabb leverans med fokus på miljön

Vårt logistikcenter ligger i Løkken, varifrån vi kan leverera dag till dag till både Danmark, Norge och Sverige. Vi packar och skickar alla dagar i veckan, året runt.

Vi har tagit en rad initiativ för att säkra att vår distribution ska ske så miljövänligt som möjligt. Vi har bland annat tagit fram en ny och innovativ förpackning som gör att vi i stort sett undviker "luft" i våra förpackningar och att vår användning av förpackningsfyllning är minimal. Du kan läsa mer om våra initiativ här.

Vi ger dig en trygg och smidig E-handelsupplevelse

Vi vill att du ska få den bästa e-handelsupplevelsen när du handlar hos oss. Därför,

– har vi billiga priser och ett enormt utbud
– levererar vi varorna snabbt, säkert och med hänsyn till miljön
– har vi fantastisk Kundservice, där du kan fråga våra experter om råd
– belönar vi trogna kunder med möjlighet till kontantbonus
- är vi godkända av det danska läkemedelsverket och vi säljer endast äkta/originalprodukter

"Bakom det hela" är vi 200 glada människor som alla kommer att göra en extra insats för just dig!

Välkommen till oss :-)

Historien bakom Med24

Med24 grundades av de två barndomsvännerna Nils Træholt och Kristian Brinckmann. De hade ett gemensamt stort intresse för e-handel och drev redan mindre nätbutiker på hobbybasis vid sidan av sina respektive jobb som E-commerce Manager på Danfoss och advokat på Kromann Reumert i Århus.

E-handel på heltid med bas i Løkken

2005 tog de steget fullt ut att driva e-handel på heltid. Med familjerna flyttade de tillbaka till Løkken, där de båda hade vuxit upp. De inredde kontor i garaget hos Kristian och ett lager i ett utomhusförråd hos Nils. De första medarbetarna anställdes och det var också på hösten 2005 som Med24.dk gick online.

Visionen om ett danskt onlineapotek

Tanken bakom Med24.dk var att skapa ett onlineapotek i Danmark, där konsumenten kunde köpa både ett betydligt större utbud av produkter och till betydligt billigare priser än på de fysiska apoteken. Denna utveckling hade redan skett i flera grannländer där apoteken hade öppnat upp för näthandel och utökat sitt sortiment med bl.a. produkter inom hälsokost.

Med24.dk startades med kännedom om att den dåvarande lagstiftningen inte öppnade upp för andra än apotekare att vara ägare till ett apotek. Men på den politiska scenen tydde mycket på att marknaden skulle liberaliseras så att drömmen om ett onlineapotek skulle kunna bli till verklighet på sikt. Här och nu, 15 år senare, är dock faktum att liberaliseringen har skett i alla våra grannländer, men inte i Danmark.

Med bristen på möjligheter för apotek i Danmark har Med24 nu öppnat apotek i Norge. Det är beläget i Oslo, varifrån det servar kunder i hela Norge baserat på de värderingar som Med24 bygger på.

Med24 i dag

Med24 har utvecklats i linje med den ursprungliga visionen och har idag mer än 25 000 produkter inom apotek, hälsa, sundhet och skönhet.

Företaget är fortfarande beläget i Løkken, men garaget har bytts ut mot betydligt större lokaler och under resan kom som sagt även ett apotek i Norge till.

Personalen uppgår idag till över 200 personer, varav de flesta arbetar i Løkken och några i Norge och Sverige.

Nils och Kristian är fortfarande både ägare av företaget och aktiva i verksamheten. 2014 gick Egmont in som aktieägare i bolaget i syfte att stödja framtida utveckling och tillväxt.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.