Hudvård Hårvård Hygien Reseapotek Resetillbehör

Resestorlekar

Med resestorlekar har det aldrig varit enklare att ta med dina favoritprodukter på resan utan att de tar för mycket plats. Läs mer om resestorlekar här!

297 Produkt(er)

Resestorlekar - ta med dig dina favoritprodukter på resan

Resestorlekar gör det enkelt att ta med dina favoritprodukter på resan, oavsett om du ska på semester, affärsresa eller bara vill ha dem med dig i väskan för en dag på kontoret. De små storlekarna gör det enkelt att ta med produkterna i väskan eller resväskan utan att de tar upp för mycket utrymme.

Resestorlekar är en perfekt lösning för dig som vill behålla din dagliga rutin oavsett var du befinner dig. Du kan använda resestorlekar för att upprätthålla en bra hudvårdsrutin genom att ta med dina favoritprodukter i väskan, så att du kan känna dig fräsch och välvårdad när du är på språng.

Dessutom är resestorlekar också en bra lösning om du vill testa nya produkter innan du investerar i en större storlek. På så sätt kan du vara säker på att du har hittat rätt produkt innan du lägger pengar på en större flaska.

Resestorlekar det enkelt att ta med dina dagliga hudvårdsprodukter på resan, så att du kan känna dig fräsch och välvårdad var du än befinner dig.


5 populära resestorlekar för din personliga vård

Det finns många olika typer av resestorlekar, och när du förbereder dig för resan är det en bra idé att gå igenom vad du använder dagligen så att du inte glömmer något.

Här är några exempel på populära resestorlekar som du kan behöva:

  1. Schampo och balsam - hitta resestorlekar av dina favoritmärken för att hålla håret fräscht och välmående.
  2. Ansiktsrengöring - ansiktsrengöring i resestorlekar gör det enkelt att upprätthålla en bra hudvårdsrutin.
  3. Dagkräm & nattkräm - ha alltid med dig din favoritdag- och nattkräm på resan så att du kan ta hand om din hud på bästa sätt.
  4. Bodylotion - ha en liten flaska av din favorit bodylotion i väskan för att hålla huden mjuk och smidig.
  5. Tandkräm - ta med en liten tub tandkräm på resan för att hålla tänderna rena och fräscha.

Resestorlekar i handbagage - vad kan du ta med dig?

Om du ska ut och resa är det inte alltid nödvändigt att ha en stor resväska som måste checkas in. Om det är första gången du reser med bara ditt handbagage undrar du säkert vilka vätskor och flytande produkter som hudvård, smink och produkter för personlig vård som är tillåtna.

Det finns begränsningar för vilka vätskor som får tas med i handbagaget. Detta beror naturligtvis på flygbolagets och destinationens specifika regler, men i allmänhet kan du ta med vätskor i resestorlek i ditt handbagage så länge de uppfyller flygbolagets gällande regler för innehållsbegränsningar.

De allra flesta flygbolag tillåter olika storlekar i handbagaget, så länge varje behållare inte är större än 100 ml. Och totalt inte mer än 1 liter. På de flesta flygplatser kan du få en 1 liters påse som rymmer alla dina resestorlekar. Det gör det mycket lättare att hålla reda på dina resestorlekar när de ska tas ut ur handbagaget innan du går igenom säkerhetskontrollen på flygplatsen.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.