Möt experterna på Med24

På Med24 vill vi hjälpa dig på bästa, möjliga sätt när du valt att handla hos oss. Vi har därför anställt professionella experter som kan ge råd och hjälpa dig. Det är din garanti för att du får den bästa och mest relevanta produkten utifrån dina behov.

Våra experter:

- Pia H. Bølgestrand, apotekstekniker
- Nina H. Træholt, produktexpert
- Rikke Cramer, dietist  
- Astrid H. Kristensen, apoteksteknikerPia Hostrup Bølgestrand

Apotekstekniker Pia

Apotekstekniker

Expertområden
Medicin & Medicare | Kosttillskott 

Bakgrund
Jag är utbildad apotekstekniker. Som apotekstekniker är jag läkemedelskunnig och har kunskap om läkemedel och hur de används korrekt. Jag har en bred kunskap om hälsa, sjukdomar och egenvård, jag brinner verkligen för att dela med mig.

Under mina fem år på apotek har jag haft mycket kundkontakt och tyckte att det har varit enormt givande att hjälpa kunderna att lösa deras problem där och då.

Jag är mycket omhändertagande och jag tror faktiskt att det gör mig naturligt nyfiken inom mina områden som är under ständig utveckling.

Hälsa för mig är….
…..att använda sunt förnuft 

Jag tror att det är lika viktigt att ta korta pauser och vila som det är att äta sunt och träna. Jag prioriterar en god natts sömn väldigt högt och försöker alltid få tillräckligt med sömn.

Jag tror inte på att följa alla modetrender inom hälsa utan att tänka efter själv först. Till exempel ser jag ofta att människor tar för höga doser av kosttillskott eller blandar för många produkter, helt enkelt för att de försöker göra det bästa för sig själva. Men kom ihåg att både kosttillskott och växtbaserade läkemedel kan också ha biverkningar, precis som läkemedel. Det är fortfarande kemi, även om den är naturlig.

Jag försöker att använda min tid på att göra sån’t som gör mig glad. Jag tycker att hälsa handlar om att vara nöjd och glad. Oavsett om det är att gå på rockkoncert, träna crossfit, laga gourmetmat eller något annat, så tycker jag att det är det man ska göra.Nina Hald Træholt

Produktexpert Nina

Produktexpert

Områden
Hudvård | Makeup | Kosttillskott | Naturläkemedel 

Bakgrund
Jag är utbildad produktexpert och har de senaste 8 åren arbetat med hudvård, kosmetika, kosttillskott samt växtbaserade läkemedel. Jag är mycket intresserad av personlig vård och tycker om att arbeta inom det området. Mitt arbete är inte bara ett jobb utan också min hobby. Jag njuter av att ha händerna fulla och ge våra kunder den allra bästa guidningen och service. Jag brinner för att hjälpa kunderna och att hitta produkter som motsvarar deras behov.

I samband med min utbildning till produktexpert och därefter de kurser jag gått, känner jag, att jag har på fötter, både vad det gäller kosttillskott och naturläkemedel. Det är spännande att se hur ett kosttillskott eller växtbaserat läkemedel kan korrigera både stora och små problem i vardagen, hålla hälsan vid liv och öka kundernas välbefinnande.

Hälsa för mig är….
…..att må bra i sin egen kropp 

Hälsa är inte bara något du kan träna dig till, det är lika mycket att finna den inom sig själv. För mig är hälsa välbefinnande, skratt, familj och närvaro.

Hård fysisk träning passar några, jag tror på att man ska känna efter vad som passar just mig. Jag själv prioriterar långa promenader i naturen och frisk luft.

Hälsa är också ta hand om sin hud. Huden är kroppens största organ och det är viktigt att vi behandlar den efter det. Det kan vara i form av hudvårdsprodukter, men kosttillskott kan också förbättra huden och dess uppbyggnad inifrån.Rikke Cramer

Fitnessinstruktör

Områden
Mat & Dryck | Viktminskning & Fitness 

Bakgrund
Jag är utexaminerad kostvägledare som specialiserat sig på viktminskning. Dessutom har jag fördjupat mig inom idrottsnäring och barn med övervikt. Jag har arbetat med kostrådgivning de senaste 5 åren, där jag har coachat och guidat många människor som vill minska sin vikt och öka sitt välbefinnande. 

Jag är också utbildad fitnessinstruktör och har undervisat i olika typer av lagsport och som PT under många år.

Hälsa för mig är….
…..att leva ett liv i balans och ha plats för livets alla frestelser 

Jag vill känna mig stark och i god form samtidigt som jag ger min kropp en god och näringsriktig kost, men samtidigt vill jag leva mitt liv utan begränsningar. Därför är hälsa för mig en fråga om att njuta, tillhandahålla och balansera "helg och vardag".

Träning för mig är kanske det jag mest förknippar med hälsa eftersom träningen ger mig energi, välbefinnande och tillskott för att leva sunt och vara närvarande.Astrid H. Kristensen

Apotekstekniker

Astrid apotekstekniker

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.