Viktminskning Sportnutrition Träning & Motion Träningsredskap Ergonomi

Vikt & Träning

På Med24.se arbetar vi hela tiden efter vårt motto: Sunda val - helt enkelt. Därför har vi ett stort urval av produkter inom viktminskning och träning. Här hittar du många olika typer av viktminskningsprodukter, utrustning för din hemmaträning och ergonomiska produkter för arbetsplatsen!

Läs mer: Viktminskning | Sportnutrition | Träningsredskap | Ergonomi 

708 Produkt(er)

Med fokus på hälsa

På Med24.se vill vi göra det enkelt att göra bra val och leva ett hälsosamt liv. Under de senaste många åren har kopplingen mellan hälsa och livskvalitet undersökts och idag är det tydligt för de flesta att ett hälsosamt liv gör dig lyckligare! Din fysiska hälsa har också stor inverkan på ditt psyke, precis som god hälsa kan göra det lättare att leva det liv du vill utan fysiska begränsningar.

En bra och hälsosam livsstil under första hälften av ditt liv har också stor inverkan på din rörlighet och självständighet allt som du blir äldre. Om du har levt ett liv med fysisk aktivitet så har du större chans att kunna bo kvar hemma, ta hand om dig själv och ditt hem till du kommer långt upp i åren i förhållande till dem som lever ett inaktivt liv. Din hälsa här och nu kan alltså vara den allra bästa investeringen i din framtid.

Lyckligtvis kan ett hälsosamt liv också belöna sig redan nu. Många upplever att fysisk aktivitet kan vara ett frirum i en stressig vardag, där arbete och familj ibland tar all vår energi. Kontinuerlig träning flera gånger i veckan kan ge dig överskott och energi för andra saker som du vill delta i och njuta av.

Du kan läsa mer om urvalet av de många produkterna inom Vikt & Träning nedan. Vårt sortiment består av effektiva produkter för viktminskning, träningsutrustning av hög kvalitet och mycket mer.


Viktminskningsprodukter - allt om bantningskurer och viktminskning

I den stora kategorin Vikt & Träning hittar du ett stort urval av viktminskningsprodukter. Dessa produkter är för dig som vill gå ner i vikt och som en gång för alla vill lägga en dålig livsstil bakom dig. Nyckeln till viktminskning är att ligga på ett kaloriunderskott under en längre tid, men många upplever att det är resurskrävande och besvärligt att hålla koll på och räkna kalorier varje dag. Därför hittar du flera typer av viktminskningsprodukter, bl.a. måltidsersättningar och kosttillskott som kan göra din väg till drömvikten lite enklare.

Måltids- och fullkostersättning

dietshake med24

På Med24.se hittar du ett stort urval av måltidsersättningar som kan hjälpa dig med din viktminskning. Många av våra populära märken inom viktminskning har goda barer som ett kalorilätt alternativ till en huvudmåltid, precis som du också hittar shakes och färdigmat.

Du kan också välja att gå på en deciderad viktminskningsdiet där du enbart äter viktminskningsprodukter. Varumärken som Nupo, Nutrilett och NOKA är specialiserade på att göra läckra och kalorifattiga måltids- och fullkostersättningar så att du enkelt kan hålla dig i kaloriunderskott.

Nupo & Nutrilett - VLCD-kur 

Nupo har ett stort urval av diet shakes som gör vardagen under viktminskningen enkel. Dieten är en så kallad VLCD, en Very Low Calorie Diet, där du endast konsumerar ca 800 kalorier om dagen. Trots de få kalorierna får du ditt dagliga behov av näringsämnen täckt tack vare Nupos kliniska tester och den grundliga forskningen bakom varumärkets produkter. Allt du behöver göra är att skaka vatten och pulver tillsammans och så är det klart! Variationen av smaker i det stora urvalet gör att du inte tröttnar så snabbt.

Nutrilett har också en serie av enkla shakes för din VLCD-diet. Dessa läckra shakes tar inte mer än några minuter att göra klara, vilket gör det enkelt att fokusera på något annat än din kost. Utforska hela Nutriletts sortiment här.

Barer & Snacks

Om du bara vill byta ut någon enstaka måltid om dagen kan du utforska de många barerna från Nupo, Nutrilett och Easis. Nupo One Meal är bland de mest populära produkterna. Barerna innehåller få kalorier och är lätta att ta med sig. Även om smaken av choklad, karamell och andra läckra saker verkar syndigt, kan du med gott samvete njuta av de många barerna från dessa producenter.

Kalorisnåla rätter - som originalen

Vill du äta mat som påminner om vanliga rätter även när du försöker att gå ner i vikt? NOKA har skapat fantastiska rätter som spaghetti bolognese, tacogryta och kycklingsoppa, som med få kalorier smakar precis som du känner originalrätterna. Den korta tillagningstiden gör dessa färdigrätter lätta att hantera i vardagen, så att du inte behöver spendera all din tid och energi på att räkna kalorier och planera måltider.

Kosttillskott för viktminskning

Om du redan äter kalorilätt kost och vill boosta din viktminskning ytterligare kan du pröva med ett av de många kosttillskott för viktminskning. Kosttillskott kan hjälpa till att reglera din aptit, ge dig de nödvändiga näringsämnena eller öka din ämnesomsättning. Du hittar ofta naturliga och aktiva ingredienser i kosttillskott för viktminskning såsom t.ex:

 • Kitosan: Hjälper till att binda fett och kolesterol från kosten
 • Glucomannan: Ökar mättnadskänslan och förhindrar överätning
 • Krom: Bidrar till att upprätthålla en normal blodsockernivå
 • Cayennpeppar: Bidrar till ökad förbränning
 • Koffein: Bidrar med extra energi
 • Havtorn: Främjar ämnesomsättningen, källa till vitaminer samt omega 3, 6, 7 og 9
 • Ingefära: Hjälper till med matsmältningen och bidrar till normal tarmfunktion

Kost för dig som idrottar

Tränar du mycket eller vill du börja leva ett mer aktivt liv? I vår kategori med sportnutrition hittar du olika produkter fulla av proteiner och massor av näringsämnen som kan hjälpa dig att få ut det mesta av din träning. Sportnutrition är inte bara för elitidrottare, motionister kan också dra nytta av de fördelar som sportnutrition kan ge. Du kan lära dig mer om utvalda produkter här!

Elektrolyter & salter

Få hjälp med att upprätthålla vätskebalansen och normal muskelfunktion. Elektrolyter används av många elitidrottare samt av personer som tränar långa träningspass i varmt klimat. Elektrolyter är naturliga näringssalter som är viktiga för att dina muskler ska fungera optimalt. Om du t.ex. ska genomföra en ironman eller ett maraton kan elektrolyter vara en hjälp. Du kan förebygga muskelkramper, precis som du kan tillföra rätt energi och vätska med elektrolyter.

Få en energiboost med bl.a. energibarer

Undvik att tömma dina energidepåer med en uppfriskande energidryck eller en snabb energigel. Gemensamt för de många energikällorna är att de är perfekta under träning och lätta att ha med sig. De enkla kolhydraterna ger nödvändig energi så att du kan prestera på topp utan att tappa fokus.

Energiprodukterne findes i et væld af smage. Du kan bl.a. finde energigel med smag af vandmelon, lime eller mandarin, ligesom energibarerne kan minde om en klassisk chokoladebar med kakao, nødder og hindbær. 

Produkter med protein

Liksom du under träningspassen kan få i dig lättillgänglig energi i form av energibarer eller energigel kan du efter träning ge din kropp näringsämnen för muskeluppbyggnad och återhämtning. Med proteinbarer eller proteindrycker kan du tillfredsställa ditt matbehov efter träning och proteinprodukter är också en bra källa till kostfiber och fetter. Protein är kroppens byggstenar och är därför viktiga om du vill ha större och starkare muskler.

Om du vill ha mer protein i din kost hittar du också läckra produkter som kan ersätta klassiska kolhydrat-tunga livsmedel. Detta kan till exempel vara proteinpannkakor eller protein-bakmixer. Många gillar proteinpulver, som enkelt kan blandas i vätska och drickas. Detta är ett enkelt sätt att täcka sitt dagliga behov av protein. Proteinpulver finns i många läckra och goda smaker.

Förutom ovanstående hittar du bl.a. följande under kategorin Sportnäring:

 • Kreatin
 • BCAA
 • Rödbetssaft
 • EAA
 • Pre-Workout drycker och pulver
 • Weight Gainer

Träningsredskap

kvinder dyrker yoga derhjemme med24

Om du vill leva ett hälsosamt liv kommer du långt med att äta en sund och varierad kost. Träning och fysisk aktivitet är dock en annan viktig och stor del av en hälsosam och sund livsstil. Lyckligtvis behöver det inte vara så svårt: På Med24.se hittar du massor av effektiva och billiga redskap för din hemmaträning. På så sätt kan du träna precis när det passar dig, utan att behöva ta dig till gymmet och utan att behöva lägga pengar på dyra gymkort. 

Träningsutrustning för styrketräning

I det stora urvalet hittar du bl.a. träningsband och andra effektiva redskap för din styrketräning. Träningsbanden kan användas i många olika övningar med vilka du kan öka intensiteten och utmana dina muskler. Gummibanden finns med olika motstånd, så att du enkelt kan hitta ett som passar din nivå. Öka svårighetsgraden med en handled/ankelvikt så att du får ut ännu mer av din träning.

En träningsboll är också perfekt för styrketräning hemma. Öka din kroppsmedvetenhet och stärk din coremuskulatur med en av de många bollarna. De många olika storlekarna gör det enkelt att hitta en som passar just för dig.

Hemma-yoga

Om du skaffar dig en bekväm träningsmatta kan du enkelt göra yoga hemma. När du tränar yoga har du möjlighet att koppla bort tankar och fokusera på din kropp och din andning. Förutom en yogamatta kan du också dra nytta av ett yogablock, som ger dig stöd och hjälper dig att uppnå full flexibilitet i de olika positionerna.

Om du behöver hjälp med balansen kan ett yogabälte vara en bra investering. Bältet kan hjälpa till med att avlasta kroppen och hålla balansen så att du kan få ut mer av dina träningsinsatser på mattan. Du kan också träna din balans på en vippbräda eller balanskudde.

Konditionsträning hemma

Många associerar konditionsträning med löpning eller annan träning som kräver att du lämnar ditt hem. Lyckligtvis ger ett hopprep dig en enkel och effektiv möjlighet att konditionsträna hemma i t.ex. vardagsrummet. Du kan justera tempo och svårighetsgrad själv, öva på komplicerade serier eller bara hoppa i takt tid till musiken.


Ergonomi

Tillbringar du många timmar framför datorn varje dag? Då är du förmodligen väl medveten om hur mycket dåliga sittställningar och inaktivitet kan påverka din kropp. Lyckligtvis kan du få ergonomiska redskap som kan hjälpa dig till ergonomiskt korrekta arbetspositioner. Ergonomiska produkter inkluderar både sittkilar och sittdynor samt bollar som kan hjälpa dig att få en bättre sittställning.

Om du vill pröva att stå upp mer och arbeta under arbetsdagen kan du använda ståmattor, som både kan avlasta knäna och träna din balans. Du kan läsa mycket mer om ergonomi inne på kategorin.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.