Nagelbehandling Nagelbandsvård Nagelsax & Nageltång Nagelfil & Buffer Polering Tilbehör - Naglar

Nagelvård

En bra nagelvårdsrutin hjälper dina naglar att se vackra och välvårdade ut. Läs här hur du kan få vackra naglar!

210 Produkt(er)

Varför är bra nagelvård viktigt?

Det finns flera anledningar att ta hand om sina naglar. Först och främst utstrålar naglarna god och hälsosam hygien när de ser välvårdade, snygga och välskötta ut. Men att ha snygga naglar gör också skillnad för ditt personliga utseende.

Dessutom kan dålig nagelvård leda till sköra, bräckliga eller missfärgade naglar, som tenderar att spricka och gå sönder.

Genom att använda rätt nagelvård som nagelolja, fila naglarna regelbundet och använda handskar när du diskar eller använder kemikalier kan du undvika skador på naglarna och hålla naglarna friska och starka.


Nagelvård - Guide till vackra naglar

Nagelvård är viktigt för att hålla dina naglar friska och starka. Nedan hittar du tips för hur du kan underhålla dina naglar:

  1. Använd nagelfil eller nagelsax för att hålla naglarnas form.
  2. Använd nagelolja för att hålla naglarna och nagelbanden mjuka och smidiga.
  3. Undvik att bita på naglarna eller klippa dem för kort eftersom det kan leda till sköra naglar.
  4. Använd handskar när du diskar eller använder kemikalier för att skydda naglarna från skador.
  5. Använd ett baslack och ett topplack när du använder nagellack för att skydda naglarna från missfärgning från det färgade lacket.
  6. Ät en hälsosam och varierad kost eftersom det bidrar till att hålla naglarna friska.

Nagelolja - en viktig del av din nagelvård

Nagelolja är en viktig produkt i din nagelvård eftersom den hjälper till att hålla naglarna starka. Nagelolja innehåller vanligtvis närande oljor som jojoba-, mandel- eller linfröolja, som återfuktar dina naglar för att förhindra att de torkar ut, vilket annars kan leda till att de spricker.

Nagelolja kan hjälpa till att motverka sköra och bräckliga naglar och minska risken för spruckna eller trasiga naglar. Den kan också bidra till att ge naglarna en hälsosam lyster och göra dem mjuka och smidiga.

För att använda nagelolja ska du först rengöra naglarna och torka dem ordentligt. Applicera sedan några droppar nagelolja på varje nagel och massera in den i nageln och nagelbanden. Det är en bra idé att göra detta före sänggåendet så att oljan kan tränga in i naglarna medan du sover. Du kan göra detta dagligen eller flera gånger i veckan beroende på dina naglars behov.

Det är viktigt att välja en nagelolja av god kvalitet eftersom dina naglar bara förtjänar det bästa.


Nagelhärdare för friska och starka naglar

Nagelhärdare är en populär produkt när det gäller nagelvård eftersom den kan bidra till att göra naglarna starkare och mindre känsliga för skador. Nagelhärdare är vanligtvis en typ av lack som innehåller ingredienser som kan hjälpa till att stärka naglarna.

Nagelhärdare kan hjälpa till att motverka sköra och bräckliga naglar och minska risken för spruckna och trasiga naglar. Den kan också ge naglarna en vacker glans och göra dem mer motståndskraftiga mot skador.

För att använda nagelhärdare ska du först rengöra naglarna och torka dem ordentligt. Sedan kan du applicera ett tunt lager härdare på varje nagel och låta det torka. Du kan applicera flera lager, beroende på produktens instruktioner. Hur du applicerar nagelhärdare kan variera från nagelhärdare till nagelhärdare. Vi rekommenderar därför alltid att du läser instruktionerna för varje produkt innan du börjar.


Ge dina naglar rätt form med en nagelklippare

När du behöver klippa naglarna är det bra att ha en bra nagelklippare tillverkad av starkt material. Nagelklippare är vanligtvis tillverkade av rostfritt stål eller andra högkvalitativa material som gör dem hållbara och lätta att rengöra.

Det är viktigt att välja en nagelklippare som passar din nageltyp och nagelform. Det finns flera typer av nagelklippare som är utformade för olika ändamål, t.ex. tånagelklippare, babynagelklippare eller nagelklippare för böjda naglar.

För att använda en nagelklippare korrekt ska du placera den nära nageln och klippa i en rak linje längs nagelns naturliga form.

Det är också viktigt att rengöra nagelklipparen regelbundet för att förhindra bakterieansamlingar och förlänga dess livslängd. Detta kan göras genom att skölja den i varmt vatten efter användning och torka den noggrant.

Nagelklippare är ett enkelt och säkert sätt att hålla naglarna fina. Så ha alltid en nagelklippare av god kvalitet i din nagelvårdsrutin och byt ut den när den är sliten eller har förlorat sin skärpa.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.