Urtekram Beauty

Läs mer om Urtekram Body Care

136 Produkt(er)

Ta hand om din kropp på bästa sätt

Vårdprodukterna från Urtekram är alla läckra, naturliga och ekologiska vårdprodukter baserade på de bästa och renaste ingredienserna. Alla är framtagna med syftet att ta hand om dig och miljön - på samma gång.


Urtekram erbjuder vård från topp till tå

Urtekram erbjuder en mängd spännande vårdprodukter för ansikte, hår, kropp, fötter, händer och tänder. Dessutom erbjuder det magnifika varumärket också ett sortiment av fantastiska och ekologiska livsmedel. Du kan läsa mer om Urtekram Food här.

Naturlig och ekologisk vård
Varje bodylotion, kräm, schampo eller deodorant från Urtekram är tillverkad av ekologiska, naturliga och aktiva ingredienser som inte kompromissar med kvalitet eller effektivitet. Du hittar både neutral kroppsvård och väldoftande handtvålar i sortimentet här på Med24.se.

Oavsett om du vill ha personlig vård som passar veganer, känsliga hudtyper eller andra speciella önskemål, finns det en perfekt matchning här. För dig som inte bara vill ta hand om dig och din familj, utan också om miljön och världens framtid, är Urtekram en säker vinnare.


Urtekram kundernas favoriter

Urtekram Aloe Vera Shampoo är bara ett av flera schampon i sortimentet. Det finns Urtekram-schampon för alla hårtyper och preferenser. Detta milda schampo är unikt eftersom det innehåller aloe vera, oljor och örter som kan hålla håret friskt, rent och mjukt. Det är till och med anpassat för varje hårtyp.

Urtekram Balsamspray till barn med ringblommeextrakt är en bra lösning på problemet med tovor. Bara några sprayningar håller håret lent och vackert hela dagen, samtidigt som det blir extra lätt att kamma igenom.

Urtekram Handtvål återfuktar och vårdar händerna samtidigt som de tvättas rent på ett naturligt sätt med hjälp av aktiva ingredienser. Den fina förpackningen och den milda doften är ett säkert och kärleksfullt välkomnande till alla händer.

Urtekram tandkräm skonar dina slemhinnor från den irritation som kan orsakas av de syntetiska skummande ämnena i vanlig tandkräm. Tandkrämen är helt fri från fluorid och natriumlaurylsulfat. Den effektiva Urtekram-tandkrämen innehåller däremot krita och aktiva ingredienser som rengör tänderna, stimulerar tandköttet och ger dig ett vackert, vitt leende.
Prova varianterna med eukalyptus, mint, tea tree eller aloe vera.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.