Fast tvål Flytande tvål

Handtvål

God hygien är av yttersta vikt och särskilt när det gäller våra händer, som vi använder till nästan allt vi gör.

På Med24 har vi ett stort urval av kvalitetstvålar, både hudvänliga och ekologiska. Oavsett vilket du föredrar så finns det tvål som mineraltvål, tvål som är fast eller flytande samt i skumform. Vi har doftande och neutral handtvål som utan tvekan kommer att fånga ditt intresse! Läs mer om handtvål.

Se även handsprit och desinfektionsprodukter.

211 Produkt(er)

Få optimal handhygien i ett universum av fasta och flytande handtvålar

Våra händer är ett av våra viktigaste och ofta använda verktyg. De är också särskilt känsliga, sårbara och mottagliga för både smuts och bakterier. Handhygien är därför särskilt viktigt.

I kombinationen med vatten och din favorithandtvål får du rena, väldoftande och vårdade händer som förbereder dig för dagens uppgifter.

På Med24 kan du hitta neutral tvål om du inte tål parfym, eller en underbar, väldoftande tvål baserad på palmolja om du vill ha lite lyx och fullständig renhet som du vill ska förknippas med dina händer.

Därför bör du använda handtvål

Så snart dina händer har varit i kontakt med andra människor, föremål eller till och med luft, kan både bakterier, smuts, vind och väder utsätta dina händer för uttorkning och olämpliga ämnen. Att tvätta händerna tillsammans med vatten flera gånger dagligen kan också ge irriterade och torra händer.

Undvik sjukdom, smuts och bakterier
När du tvättar händerna med ett effektivt rengöringsmedel, desinfektionsmedel eller tvål, blir du av med virus, smuts och bakterier som finns på hudens yta. I synnerhet kan pengar, handtag, din telefon och matvaror ha varit i kontakt med många organismer som du helst bör undvika för att skydda dig mot infektionssjukdomar.

SkinOcare Klorhexidin är en mycket effektiv bakteriehämmande tvål, lämplig för hygienisk handtvätt och för desinfektion av oren hud.

Trött på torra händer?
Vissa tvålar kan verka uttorkande på känslig hud, eftersom vatten och tvål tar bort det naturliga fettet och elasticiteten som finns i huden. Välj en tvål med fuktgivande och vårdande egenskaper om du vill undvika detta.

I vårt sortiment hittar du bland annat Derma flytande handtvål med pump, speciellt utvecklad för människor med känslig hud, och för dig som tänker på både människor och miljö. Med Urtekrams flytande tvål utan parfym kan du också tvätta händerna skonsamt. Handtvålen är otroligt mild och vårdar dina händer med både aloe vera och glycerin.  

Skäm bort hela familjen med en lyxig handtvål
En bra handtvål tillgodoser hela familjens behov. Den kan ge renhet, doftande nyanser, vård och finns i olika varianter som kan ge badrummet en fin touch. Dessutom finns det inget mer inbjudande än en läcker handtvål när gäster kommer på besök,

För daglig handtvätt har vi därför de finaste, mest skonsamma och välutvecklade tvålar som gör händerna mjuka, återfuktade och välvårdade. Om du föredrar handgjord tvål eller vegetabilisk tvål, kan du använda vår certifiering på webbsidan för att hitta önskad produkt.

Fast handtvål

Fasta handtvål är lätt att känna igen på formen. Den har gett en hjälpande hand med renhet sedan den första handtvålen kom. Fasta tvålar produceras fortfarande på traditionellt sätt och finns i ett hav av naturliga dofter eller helt neutrala och hudvänliga varianter.

Rømer Nature Produkt och Urtekram erbjuder flera, fantastiska handtvålar som är trygga och bra för händerna. Med fast tvål i händerna kan du uppleva sensationellt berikande dofter och rena händer.

För en rolig och barnvänlig upplevelse har Savon du Midi både tvålkrokodiler och tvålfiskar, ekologiska och doftande tvålar, vilket gör det svårt för barnen att glömma bort att använda tvål och tvätta händerna.

Flytande handtvål

Flytande handtvål har blivit den mest populära formen på marknaden och finns nu i nästan alla hem. De finns i ett hav av fina förpackningar och utgåvor som skonsamt, milt och effektivt tar hand om dina händer och deras behov. De finns både i skumform och med en mer fettbaserad formula!

Oavsett om du vill ha en naturlig, ekologisk eller parfymfri handtvål, så finns den du föredrar i flytande form. Allt från aloe vera, citrus, lavendel, oliv och till och med aktivt kol kan sätta sin prägel på din flytande handtvål!

Många föredrar Ecooking handtvål utvecklad för även de mest torra, irriterade och grova händer. Handtvålen tar omsorgsfullt hand alla händer oavsett behovet och rengör huden på ett mycket milt och skonsamt sätt.

Om du vill ha en tvåldispenser som inte kräver beröring, finns Dettol No-touch-startset med Aloe Vera, som är en refilldispenser och som garanterar hygienen i ditt hem. Den eleganta dispensern registrerar automatiskt händerna och doserar rätt mängd tvål.

Köp handtvål på Med24

Handtvål är oumbärligt i varje hem. Därför ska du aldrig kompromissa med valet som kommer att sätta sin prägel på ditt hem och som dina gästers händer ska välkomnas av.

På Med24 har vi ett enormt urval av sunda, miljövänliga handtvålar i hög kvalitet som samtidigt både kan rengöra och ge en unik vård och/ eller doft. Du kan tryggt välja oss som din fasta leverantör av personliga, vårdande produkter.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.