Ecooking


103 Produkt(er)

Ecooking - Vårdande och rena hudvårdsprodukter

Rundt billede - Tina Søgaard (grundlægger af Ecooking)

Ecooking är en hudvårdsserie utvecklad och producerad i Danmark. Serien lanserades 2015. Alla produkter är kärleksfullt utvecklade med omsorg och sätter dig och miljön främst.

Hudvårdsserien är enbart baserad på de mest utsökta, ekologiska och naturliga ingredienser som tillsammans med många års erfarenhet av hudvård har skapat en närande och effektiv formula i en mängd fantastiska produkter för dig och dina nära och kära.

"Alla förtjänar en sund och välskött hud"

Detta är budskapet från Tina Søgaard, som uteslutande har utvecklat sina produkter för att hjälpa andra med deras hudproblem. Att hjälpa andra är hennes bästa lön, och försäljning har aldrig varit drivkraften, utan enbart en kärleksfull tanke och önskan om effektiv hudvård.

Dessutom har en prisnivå valts som de flesta kan klara - Alla förtjänar känslan av tillfredställelse genom en sund och välvårdad hud.Ecooking - Utvecklad av kärleksfulla händer

Rundt billede - Ecooking fugtmaske, lermaske og peeling

Ecooking utvecklades av Tina Søgaard, som med sin mångåriga erfarenhet av hudvård valde att ta saken i egna händer och utveckla några hudvårdsprodukter som kunde uppfylla förväntningarna, som så ofta lovas av producenterna, men inte uppfylls.

Med tiden såg hon hur livet satte sin prägel på huden, och det ledde till en önskan om en närande och läkande hudvård som kunde hjälpa både i stunden och på lång sikt. Denna önskan blev realiserad i Tinas eget kök, där blandningar mellan kräm, olja och serum gav lyckade produkter med effektiva resultat.

Idag har hon utvecklat ett brett sortiment av specifika produkter som alla hjälper till att lösa olika problem. Du kan hitta allt från Ecooking-krämer och serum till Ecooking-peelingmask och handtvål.

Ecooking Dagkräm

Då huden tappar mycket fukt på natten är det viktigt att applicera en bra närande kräm på huden på morgonen, så att den är redo att stå emot alla påfrestningar den utsätts för under dagen. Ecooking har närande dagkrämer för alla åldrar och behov och vill du ha extra effekt kan du alltid komplettera med ett Ecooking-serum.

Ecooking Nattkräm

Det är på natten som huden jobbar hårdast för att regenerera sig själv. Den ägnar mycket tid åt att bygga upp alla skador den har dragit på sig under dagen. Det är därför även här viktigt att applicera en bra nattkräm på huden, så att den har något att jobba med.

Ecooking Lermask

Förutom en massa läckra krämer gör Ecooking även fantastiska masker. Ecooking lermask rengör din hud på djupet, minimerar synliga porer och hjälper till att minska oren hud.

Ecooking Handkräm

Lider du av torra händer är Ecookings handkräm definitivt något för dig. Den innehåller ekologiskt odlade oljor och växtextrakt, som har en återfuktande och reparerande effekt. Ecooking handkräm skyddar dina händer samtidigt som den har en läkande effekt.

Ecooking Bodylotion

Även Ecooking bodylotion är en fantastisk och effektiv produkt. Samtidigt som den har en återfuktande effekt har den även en utjämnande och uppstramande effekt. Den är riktigt bra för dig som vill ha spänsten och glöden tillbaka, men också minska den slapphet i huden som naturligt kommer med åldern.Rundt billede - Ecooking multiolie, duftlys og bodylotion

Effektiv hudvård med Ecooking och med gott samvete

Det är inte oväsentligt vilka ämnen vi använder på vår hud. Huden skyddar oss från många externa faktorer som t.ex. sjukdom och väder vilka kan orsaka hudskador. Det är därför också viktigt att vi tar väl hand om huden, både på kort och lång sikt.

För detta ändamål har Ecooking ett brett utbud av dagkrämer, oljor, handkrämer och många andra hudvårdande produkter utvecklade specifikt för hudens olika områden. Så oavsett vad din hud utsätts för eller vilka problem den ger, har Ecooking en lösning åt dig.

Vissa av produkterna är också multifunktionella och kan användas av hela familjen. Några av dem är till och med så rena att de kan ätas! Oavsett om de appliceras på huden eller går genom magen, ger de optimal effekt för huden - Du lovas alltså exakt det resultat du önskar.


Naturliga och rena hudvårdsprodukter

Allt från Ecooking har, som tidigare nämnts, utvecklats med fokus på dig och miljön. Därför används enbart 100% rena, ekologiska och naturliga oljor, och märket står för att endast de bästa råvarorna ingår i produkterna. Således kompromissas aldrig med kvaliteten.

Däremot baseras Ecooking på ärlighet och transparens, varför alla etiketter visar exakt vad som finns i förpackningarna. Tack vare att stor vikt läggs på de enskilda ingredienserna finns inga konstgjorda färgämnen eller parabener i någon av Ecookings produkter.

Däremot innehåller de många vitaminer, mineraler, antioxidanter och konserverande system som har visat sig ha en effektiv och hälsosam effekt på huden.Kundernas Ecooking favoriter:

  • Ecooking Multibalm, fuktar och läker skadad eller torr hud, allt från armbågar och spruckna läppar till insektsbett.
  • Ecooking Handtvål är en mild och skonsam handtvål som rengör, ger näring och lämnar huden med en frisk doft.
  • Ecooking Peeling mask jämnar ut och stramar upp huden så att du undviker samt har förmågan att fylla ut linjer och rynkor.
  • Ecooking Formula Y, kan användas som en naturlig parfym som appliceras på hals, öron, handled eller hår. Dess formula verkar aromatiskt för kropp och själ.
  • Ecooking Dagkräm är en fuktgivande och närande kräm med omedelbar effekt på huden.


Köp Ecooking hos Med24.se

På Med24.se hittar du ett stort urval av Ecookings exklusiva och effektiva hudvårdssortiment. Vi har noga valt ut produkterna för att erbjuda dig den skonsamma, effektiva och kvalitetsmedvetna hudvård du förtjänar!

Som alltid finns produkterna till bra erbjudanden och konkurrenskraftiga priser - så nu handlar det om att berika och skämma bort dig själv och dina nära och kära med en hudvårdsserie som har en banbrytande medvetenhet för din huds hälsa och välbefinnande. Ecookings hudvård gör dig inte besviken!

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.