Raunsborg

Raunsborg
42 Produkt(er)

Raunsborg - Naturlig vård med inspiration från den vilda, nordiska naturen

Raunsborg är ett danskt varumärke som grundades 2011 på södra Fyn - samma plats som det är kontor, laboratorier och produktion på idag.

Varumärket grundades genom ett partnerskap med Plum A/S, ett av de ledande företagen inom utveckling och produktion av hudvårdsprodukter, tillsammans med designern Jim Lyngvild, detta samarbete har med tiden resulterat i ett stort urval av högkvalitativa, danskproducerade, vårdande produkter. som kan användas av både kvinnor, barn och män.

Baserat på naturens dolda gåvor

Inspirationen bakom Raunsborgs effektiva hudvårdande produkter kommer från den mer än hundra år gamla, danska boken Flora Danica. Boken beskriver den nordiska naturen, där det redogörs för växternas egenskaper i detalj.

Raunsborg fann att naturen själv skapar små mirakel, och på detta sätt upptäckte de en mängd, effektiva egenskaper hos naturens egna örter, växter och blommor, som nu används konstruktivt i produkterna och utgör grunden för Raunsborgs produkter. Alla produkter är nämligen baserade på aktiva ingredienser från naturliga extrakt, oljor, vitaminer med mera, som alla är unikt formulerade för att skapa den bästa produkten för dig och din hud.

Eftersom Raunsborg tror på naturlig hudvård, finns INTE någon av följande ämnen i dina Raunsborg-produkter:

  • Parabener
  • Silikon
  • SLS/SLES
  • Hormonstörande ämnen

Alla Raunsborgs produkter skapas i danska laboratorier av mycket, kompetenta specialister inom hudvård, kvaliteten på varje produkt kontrolleras varje dag. Du kan vara säker på att du får en produkt av högsta möjliga kvalitet när du köper den här hos oss på Med24.

Raunsborgs produkter och serier

Hos oss på Med24 har vi ett brett urval av Raunsborgs skönhetsprodukter - vi har allt inom ansikts- och kroppsvård, hårvård, solkräm, härliga dofter samt en rad vårdande produkter för män.

Prova till exempel:
- Raunsborg Nordic - en skönhetsserie för alla hud- och hårtyper med milda, nordiskinspirerade dofter
- Raunsborg MAN - en hudvårdsserie och dofter för den kvalitetsmedvetna mannen i maskulin förpackning

Raunsborg Hand Cream: En bestseller! Produkten utsågs till vinnare av ”Danish beauty Award” 2013 och är en särskilt närande handkräm som snabbt tränger in i huden. Den har också en härlig doft av björk. Finns också i varianten Sensitive.

Raunsborg Body Lotion: En rik och närande kroppslotion med en underbar doft av rabarber och vinbär. Berikad med rädisolja och åkerfräken, som ger en välnärd, stram och sund hud. Finns också i varianten Sensitive.

Raunsborg Anti-Age Day Cream: En särskilt effektiv ansiktskräm vars naturliga ingredienser säkerställer en fuktad, slät och fast hud utan rynkor och andra synliga åldrerstecken.

Raunsborg Skin Tonic: En rengörande, uppfriskande och uppstramande skintonic utan alkohol, som tar bort smuts och orenheter för att ge dig en välnärd och sund hud varje dag

Hos oss på Med24 hittar du ett brett urval av naturliga, danska skönhetsprodukter från Raunsborg - alltid till bra priser och med möjlighet att uppnå fri frakt!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.