Läppvård

Det är viktigt att vårda och skydda läpparna, eftersom de lätt kan bli torra och nariga av väder och vind. På Med24.se har vi ett brett sortiment av läpprodukter för olika ändamål, bland annat färgade, vårdande, skyddande och återfuktande balm och cerat.

Ta hand om dina läppar | Typer av läpprodukter | Sår på läpparna?

228 Produkt(er)

Ta hand om dina läppar

Läpparna är mycket utsatta för väder och vind. Därför är det extra viktigt att ta väl hand om läpparna så att de inte blir torra och nariga och spricker. Med olika läpprodukter kan du bibehålla det skyddande fettlagret på utsidan av läpparna, vilket förhindrar att läpparna torkar ut. På Med24.se hittar du läpprodukter från populära märken som Badeanstalten, Labello, Ecooking, Vichy, Vaseline och Mentholatum.

Olika läpprodukter

På Med24.se har vi samlat en rad olika läpprodukter, både för vård och skydd av läpparna, men också för färg och förstorande effekt. Allt till konkurrenskraftiga priser och med snabb och trygg leverans. Om du har särskilt känslig hud eller är allergisk mot t.ex. parfym eller färg, kan du välja våra hypoallergena läpprodukter.

Läppbalsam och cerat

Läppbalsam och cerat kan användas för att återställa fettlagret på läpparna, vilket minskar avdunstningen av vatten från läpparna. Läppbalsam är lätta att ta med i väskan eller fickan, så att du är redo att applicera på nytt om du märker tecken på torrhet.

Några kundfavoriter är Ecooking Lip Balm som har vårdande och skyddande effekter.

Läppbalsam omfattar även produkter med SPF. Dessa läppbalsam skyddar inte bara läpparna mot uttorkning, utan även mot solens skadliga strålar. Välj till exempel Carmex Lip Stick SPF 15 eller det populära Labello Sun Lip Balm SPF 30, som Helle Baskin har gett 5 stjärnor och följande omdöme: "Labello Sun är det enda läppbalsam jag har prövat som inte torkar ut läpparna istället. Definitivt en fantastisk produkt!"

Scrub

På Med24.se kan du köpa Ecooking Lip Scrub, som är en exfolierande sockerskrubb för läpparna. Skrubben vårdar och mjukgör läpparna och är lätt och enkel att använda. Massera försiktigt in skrubben på läpparna och låt den sitta en stund innan du sköljer av den med vatten. Du behöver inte oroa dig för att få produkten i munnen, eftersom skrubben faktiskt är ätbar eftersom den är tillverkad av 100% naturliga ingredienser. Därför är den också lämplig för veganer och allergiker eftersom den är superskonsam mot huden men också har en närande effekt.

Salva

Om dina läppar behöver lite extra kärlek rekommenderar vi en läkande läppsalva. Dessa produkter har en speciell läkande effekt och är därför idealiska för att minimera irritation och rodnad. Du kan inkludera RazSpa Repair i din dagliga rutin, som är lämplig för läppar, men som också kan användas på kinder, händer och fötter.

Färg

För att ge dina läppar en fräsch look samtidigt som du vårdar dem finns det olika färgade läppbalsam. Dessa produkter är återfuktande som vanliga läppbalsam, men innehåller en liten mängd färg som ger läpparna en rosa nyans. Perricone MD No Makeup Lipstick anpassar sig specifikt till läpparnas individuella färg och förstärker den naturliga rosiga hudtonen.

Större läppar

Om du gillar utseendet på lite större läppar kan du hitta olika läppförstoringsprodukter på Med24.se som ger en omedelbar volymökning av dina läppar. Detta är ett enkelt alternativ till dyra kosmetiska behandlingar och injektioner som kan ge dig fylligare läppar på kort tid.

Veganvänlig

På Med24.se bryr vi oss om djurens välbefinnande, och därför kan du hitta ett brett utbud av produkter som är lämpliga för veganer. Dessa produkter har till exempel certifieringen Leaping Bunny eller Vegan reg. Trademark, och du kan vara säker på att produkten är fri från animaliska produkter och inte har testats på djur.

Sår på läpparna?

Om du har sår på läpparna som inte är orsakade av nariga läppar eller att du har bitit dig i läppen, kan det mycket väl vara munsår som orsakas av Herpes simplex-viruset. Vanligt läppbalsam eller cerat är inte tillräckligt för att behandla detta sår, men här på Med24.se kan du hitta plåster mot munsår och gel för öppna munsår.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.