Sukrin ett alternativ till socker

Sukrin - ett alternativ till socker

Sukrin - ett alternativ till socker

Många barn och vuxna äter och dricker för mycket socker. Socker ökar risken för övervikt, högt blodtryck och mättar dåligt i förhållande till kaloriinnehållet. Socker mättar alltså sämre, men går lättare rakt in i kroppens fettdepåer. Därför finns det flera, uppenbara skäl till att byta ut sockret. Det spar tunga kalorier och tandhälsan gynnas också av ett "lättare" alternativ. Livsmedel som innehåller erytritol (Sukrin) istället för socker bidrar till att upprätthålla mineraliseringen av tänderna.

  • Innehåller inga kalorier
  • Tandvänligt
  • Smakar och ser ut som socker
  • Naturligt ursprung

Sukrin guld

Sukrin guld är ett alternativ till brunt socker. Det har en rik och fyllig smak och är samtidigt kaloriefattigt. Med Sukrin guld får du faktiskt över 25 gånger färre kalorier, än om du hade använt vanligt brunt socker. "Jag har provat många olika alternativ till vanligt socker, men Sukrin guld är definitivt det bästa", skrev Sheila Nielsen och gav det fem av fem stjärnor på vår sida.

Sukrin florsocker

Sukrin florsocker är ett naturligt och kalorifritt alternativ till florsocker och artificiella sötningsmedel som du kan strö på pannkakor. Sukrin florsocker är i pulverform och löses därför upp lätt. "För mig är det, den bästa sockerersättningen på marknaden. Det är utan bismak och har samma egenskaper som socker ", skrev en av våra användare i en recension av Sukrin florsocker.

Sukrin + med Stevia

Sukrin + med Stevia är ett 100% naturligt sötningsmedel med den bonusen att sukrin stevia är dubbelt så sött som socker. Det kombinerar sockerkonsistensen som du känner igen från stevia (sockerplantan). En växt med lite bitter smak, klibbiga blad, upp till 15 gånger sötare än vanligt socker. Men kombinationen stevia med sukrin tar bort en del av den bittra smaken som stevia-växten har. "Sukrin + är riktigt bra, känns och smakar som socker", skrev Elin, en av våra användare. Sukrin + med stevia är perfekt om du ska baka en tårta eller något annat som är extra sött.

Sukrin

Sukrin - ett alternativ till socker. Sukrin är ett sötningsämne för bordet baserat på erytritol. Sukrin sötningsmedel innehåller 0 kalorier, skadar inte tänderna och kan användas och smakar som vanligt socker. En kund skriver: Jag använde Sukrin för att göra rabarberkompott. Det är mycket bra att hälla över frukt när den ska stå och safta sig innan den kokas. Bra smak och konsistens.

Bakning med sukrin

Du kan använda sukrin istället för socker i bakning.

Sukrin tål uppvärmning och är därför användbart i bakrecept. Du kan nästan använda Sukrin i förhållande 1-1 till socker (smaka av under tiden). Kom ihåg att max 15-20% eller 1/5 av degen ska innehålla Sukrin. Om du har en deg på 1 kg och tillsätter 100 g Sukrin, då är det ok, eftersom det bara är 10%.

Tänk på att en jäsdeg med Sukrin, ska jäsa längre och jäser inte lika mycket som en deg med vanligt socker. Degen jäser dock i ugnen och resultatet blir lika bra i slutändan.

Du kan med fördel tillsätta 1 msk socker eller honung för att ge jästen näring, då jäser det bättre.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.