Imedeen

Imedeen

Imedeen är hudvårdsprodukter som behandlar huden inifrån

Imedeen är marknadsledande inom den här kategorin produkter och är både vetenskapligt testat och undersökt genom kundundersökningar. Forskningen fortskrider och för varumärket Imedeen är det viktigt att säkerställa den höga kvaliteten. Målgruppen är inte endast kunder utan forskare, hudläkare, kosmetologer och estetiker över hela världen inom det här området. Flera av undersökningarna visar positiva resultat. Undersökningarna är publicerade i erkända tidskrifter som bekräftar detta. 

I Imedeens innehåll finns bland annat naturliga ingredienser vilket känns tryggt

Huden är vårt största organ och fungerar som en skyddande barriär mot omgivningen. Huden skvallrar om hur vi lever och vårt allmäntillstånd.
Det är den synliga delen som kallas epidermis. Epidermis kan vi vårda med hjälp av serum och kosmetiska krämer som verkar i vårt yttersta lager.
Den djupare dela av huden, dermis, behöver också vård för att hålla fukt och motståndskraft i balans. Dermis innehåller kollagen, elastin och fuktbevarande ämnen. Här hjälper inte kosmetiska produkter. Ska vi nå dermis är det med produkter som verkar inifrån och den hjälpen får vi med Imedeens hudvårdstabletter. Hudens byggstenar stöttas, skyddas och kan på så sätt bevaras från ålderstecken längre.

Imedeens tillskottsprodukter riktar sig till alla åldrar. Produkterna går att kombinera för olika behov. Hudens åldrande börjar inifrån och därför är det klokt att behandla insidan också och inte enbart använda t.ex. serum och krämer. Imedeens hudvårdsprodukter höjer nivån på din skönhetsrutin och riktar sig till hela kroppen. Botanisera bland våra produkter och hitta det som passar just dig!

Vilken av Imedeens proudkter ska man välja? Imedeen har anpassat sina hudvårdsprodukter efter ålder, nedan följer en guide.

Du ska välja Imedeen Derma One om du är mellan 25 - 39 år
Imedeen Derma One till normal kollagenbildning och förbättring av hudbalansen. Zink hjälper til att skydda mot oxidativ stress. Imedeen innehåller också Marine Complex ett fiskextrakt med proteiner och polysackarider sompåminner om dem som finns naturligt i huden.

Köp Imedeen Derma One här

Köp Imedeen Derma One billigt på Med24.se

Imedeen Time Perfection passar dig som är 40 - 49 år
Imedeen Time Perfection passar dig som börjar att få fina linjer och rynkor som börjar bli mer synliga. Time Perfection arbetar i hudens djupa lager dit anti-age krämer inte når ner. Produkten innehåller  bl.a LycoPhence som är ett patenterat försvarssystem som innehåller Tomatextrakt (indehållande lycopen), vindruvskärneextrakt, vitamin C och zink.

Köp Imedeen Time Perfection här

Köp Imedeen Time Perfektion billigt på Med24.se

Imedeen Prime Renewal är anpassat för 50 +
Imedeen Prime Renewal är utvecklad för att tillgodose hudens speciella behov omkring övergångsåldern. Huden förlorar lättare fukt och det kommer rymkor och åldersfläckar. Imedeen Prime Renewal hjälper till vid bildandet av kollagen och minskar rynkor, samt förbättrar hudens kvalitet och fuktbalans. 

Köp Imedeen Prime Renewal här

Köp Imedeen Prime Renewal billigt på Med24.se

Se alla produkter från Imedeen:

IMEDEEN TIME PERFECTION - klicka här
IMEDEEN PRIME RENEWAL - klicka här
IMEDEEN HÅR OCH NAGLAR - klicka här
IMEDEEN DERMA ONE - klicka här

Gratis frakt över 599 kr

Med PostNord

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Prenumerera på nyhetsbrevet!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få information om nyheter och erbjudanden