Imedeen

Imedeen

Vilken Imedeen ska jag välja?

Här får du en guide till Imedeen. Imedeen är ett kosttilskott som arbetar inifrån för att få din hud att se yngre ut. Produkterna och innehållet är anpassat efter de olika stadierna din hud genomgår. För att möta hudens behov ska du välja Imedeen utifrån din ålder. Nedan guidar vi dig genom vilken Imedeen produkt, du ska välja i förhållande till din ålder. Du hittar en översikt över alla Imedeenprodukterna här.

Du ska välja Imedeen Derma One, om du är mellan 25 - 39 år

Köp Imedeen Derma One billigt på Med24.se

Imedeen Derma One motverkar begynnande åldertecken genom att bl. a. framhäva hudens glöd och optimerav fuktbalansen. Produkten innehåller ett särskilt Marin Complex. Vitamin C och Zink, hjälper till med att skydda cellerna mot oxidativt stress, bidrar till normalt bildande av kollagen och bevara normal hud. 

Du kan läsa mer om Imedeen Derma One här

Du ska välja Imedeen Time Perfection, om du är mellan 40 - 49 år

Köp Imedeen Time Perfektion billigt på Med24.se

Imedeen Time Perfection är valet för dig som är i 40-års åldern, där fin alinjer och rynkor börjar bli mer synliga. Time Perfection arbetar i hudens djupa lager, där vanliga anti-age krämer inte når. Produkten innehåller LycoPhence, som är ett patenterar försvarssystem, som innehåller lycopen, vindruvskärnextrakt, vitamin C och Zink.  

Du kan läsa mer om Imedeen Time Perfection här. 

Du ska välja Imedeen Prime Renewal, om du är 50 år eller äldre

Köp Imedeen Prime Renewal billigt på Med24.se

Imedeen Prime Renewal är speciellt framtagen för att ta hand om hudens behov i övergångsåldern. Här mister huden typiskt fukt och får rynkor och åldersfläckar. Imedeen Prime Renewal bidrar till bildandet av kollagen, minskar synligheten av rynkor och förbättrar hudens kvalitet och fuktbalans.  

Du kan läsa mer om Imedeen Prime Renewal här. 

Har din hud samma ålder som din dopsattest?

Om du värdera att din hud är relativt yngre eller äldre än din ålder bör du välja utifrån där din hud är. Ut över ålder är faktorer som stress, sol/UV-ljus och matvanor också bidragande orsaker till att huden påverkas och åldras.  Så vilken imedeenprodukt som är den rätta för dig ska du avgöra utifrån hur du värderar din hud.

Se alla Imedeenprodukter här.

Fri frakt över 499 kr
med DHL
14 dagars returrätt
14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan
Medlemsbonus
Du får bonus på dina köp hos oss
Kundservice
Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se
Prenumerera på nyhetsbrevet!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få information om nyheter och erbjudanden