Kundservice
0 varor
Varukorg

Imedeen

Imedeen är hudvårdsprodukter som behandlar huden inifrån. 

Imedeen är marknadsledande inom den här kategorin produkter och är både vetenskapligt testat och undersökt genom kundundersökningar. Forskningen fortskrider och för varumärket Imedeen är det viktigt att säkerställa den höga kvaliteten. Målgruppen är inte endast kunder utan forskare, hudläkare, kosmetologer och estetiker över hela världen inom det här området. Flera av undersökningarna visar positiva resultat. Undersökningarna är publicerade i erkända tidskrifter som bekräftar detta. 

I Imedeens innehåll finns bland annat naturliga ingredienser vilket känns tryggt. Huden är vårt största organ och fungerar som en skyddande barriär mot omgivningen. Huden skvallrar om hur vi lever och vårt allmäntillstånd. 
Det är den synliga delen som kallas epidermis. Epidermis kan vi vårda med hjälp av serum och kosmetiska krämer som verkar i vårt yttersta lager. 
Den djupare dela av huden, dermis, behöver också vård för att hålla fukt och motståndskraft i balans. Dermis innehåller kollagen, elastin och fuktbevarande ämnen. Här hjälper inte kosmetiska produkter. Ska vi nå dermis är det med produkter som verkar inifrån och den hjälpen får vi med Imedeens hudvårdstabletter. Hudens byggstenar stöttas, skyddas och kan på så sätt bevaras från ålderstecken längre. 

Imedeens tillskottsprodukter riktar sig till alla åldrar. Produkterna går att kombinera för olika behov. Hudens åldrande börjar inifrån och därför är det klokt att behandla insidan också och inte enbart använda t.ex. serum och krämer. Imedeens hudvårdsprodukter höjer nivån på din skönhetsrutin och riktar sig till hela kroppen. Botanisera bland våra produkter och hitta det som passar just dig!

IMEDEEN TIME PERFECTION 
Se webbsida
Med24.se – Genvägen 1 – 23162 Trelleborg – Tfn: 08 - 403 001 90 – E-mail: info@med24.se - Org nummer: 28520832
Vinn ett presentkort till Med24.se500,00 SEK
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och delta i utlottningen om ett presentkort på 500,00 SEK
Tack för din anmälan!
Vinnaren får direkt besked och
presenteras i vårt nyhetsbrev en gång per månad.