Imedeen

5 Produkt(er)

Imedeen vårdar din hud, ditt hår och naglarna inifrån

Imedeen har existerat som en välerkänd hudvårdsprodukt till kvinnor och män sedan 1991. Hudvårdstabletterna är utvecklade i samarbete med hudläkare i skandinavien, för att komplettera din dagliga hudvårdsrutin.

Imedeen hudvårdstabletter arbetar i hudens nedersta lagare dit vanliga hudkrämer inte når. På så sätt får du bäst tänkbara hudvård. Hudens generella kvalitet, dess ämne att hålla på fukt samt dess motståndskraft bestäms av de djupare strukturerna i huden, som innehåller kollagen, elastin och fuktbevarande element. Det är här, där krämen inte kan nå ner som Imedeens hudvårdstabletter arbetar.  De hjälper till att stödja och skydda hudens byggstenar så huden håller sig ungdomlig under längre tid.

Förbättra din hud med Imedeen hudvårdstabletter

Imedeen har visat sig förbättra hudens kvalitet och utseende på lång sikt. Både kliniska försök med Imedeen och kunders rekommendationer visar en rad positiva resultat genom användning av Imedeen över en period på 12 veckor eller mer. Resultaten med Imedeen har bl.a. varit synliga tecken på reduktion av hudens åldrande, reduktion av fina linjer och rynkor samt förbättrad fuktbalans i huden. 

Imedeen hudtabletter är baserade på ingredienser av naturligt ursprung. De innehåller inte laktos, konserveringsmedel eller konstgjorda smakämnen eller tillsatt socker.

Är du osäker på vilken Imedeen produkt du ska välja, så läs vår Guide till Imedeen här.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.