Vichy Neovadiol - vårda din hud under klimakteriet

Vichy Neovadiol - vårda din hud under klimakteriet

Att trivas med sig själv, att kunna vila i sin egen kropp och att framstå som äkta, är något som de flesta av oss vill uppnå. Men när klimakteriet träder in, kan det kräva en extra insats. Om man är väl förberedd kan förändringen ge glädje.

Vårda din hud i övergångsåldern med Vichy Neovadiol

När kvinnor kommer i klimakteriet, förändras mängden progestoron och östrogen som kroppen utsöndrar. Hormonnivåernas obalans kan innebära humörsvängningar, vallningar och sömnsvårigheter, men också att huden förändras.

När hormonnivåerna förändras, förnyas inte hudens celler lika snabbt som tidigare. Huden kommer att kännas mindre elastisk, mindre spänstig och tunnare, samtidigt som antalet rynkor blir fler, och de som redan finns, blir tydligare.

Det finns ingen mirakelbehandling mot klimakteriet, men det finns några saker som kan hjälpa dig och din hud på vägen. Med rätt hudvårdsprodukter kan du förbereda dig och påverka några av de förändringar som uppstår. Det kan hjälpa till att ge mer glöd, elasticitet och spänst åt huden.

Lyckligtvis sker inte hudens åldersförändringar från en dag till en annan, utan gradvis. Du har därför möjlighet att gripa in, vara proaktiv och påverka förändringarna.

Dokumenterad hudvård i samarbete med hudläkare

I 25 år har Vichy forskat på vad som händer med kvinnors hud under och efter klimakteriet. Målet har varit att ta reda på vad man kan göra för att kompensera ålderstecken orsakade av klimakteriet.

Forskningen har visat att det finns fyra aktiva ingredienser; hyaluronsyra, proxylan, hepes och hedion, som kan hjälpa mot torr och slapp hud, ge en jämnare hudton och samtidigt motverka rynkor.

Vem ska använda Vichy Neovadiol?

Vichy Neovadiol är en hudvårdsserie skapad för kvinnor som vill ha effektiva och skonsamma produkter. Hudvårdsserien använder de fyra, aktiva ingredienserna som nämnts ovan för att kompensera obalansen och ge en mer elastisk, fyllig och strålande hud.

Som något helt nytt har Vichy skapat NEOVADIOL PHYTOSCULPT, vilket är den första av Vichys krämer, som syftar till att strama upp huden på halsen och ge en mer definierad ansiktskontur. När krämens unika textur kyls blir den en film som stramar upp huden. Detta innebär att om du antingen vill strama upp, tona eller forma huden halsens hud, kommer du att se resultat omedelbart. Neovadiol Phytosculpt innehåller flera feta ingredienser som ger näring, fukt och komfort till torr hud utan att därför kännas fet.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.