Vårda din hårbotten med Vichy Dercos Anti-Dandruff

Mjäll är ett vanligt problem som ofta orsakas av en obalans i hårbotten. Klåda och fjällning från hårbotten kan vara besvärande, och därför har Vichy utvecklat serien Vichy Dercos Anti-Dandruff för att balansera och vårda din hårbotten.

Mjällschampo för torrt hår

Vichy Dercos mjällschampo för torrt hår är ett skonsamt men effektivt sätt att bekämpa mjäll och torr, irriterad hårbotten.Schampot innehåller seleniumdisulfid, en kraftfull ingrediens mot mjäll, och lugnande vulkanvatten från Vichy. Få mjukt, glansigt och mjällfritt hår efter fyra veckors behandling.

Användning

Applicera produkten i vått hår och låt verka i 2 minuter. Tvätta ur schampot ur håret och applicera sedan ett vårdande balsam för din hårtyp i topparna. Produkten är en fyra veckors behandlingskur. För bästa resultat, använd schampot varje dag i fyra veckor, varefter en gång i veckan kan vara tillräckligt för att bibehålla resultaten.

Mjällschampo för fett hår

Om du har en normal eller fet hårbotten kan du prova Vichy Dercos mjällschampo för fett hår. Produkten hjälper till att minska synligt mjäll och klåda som orsakas av mjäll.

Vichy Dercos hårvårdsserie

Hårvård som uppfyller alla behov hos hår och hårbotten, oavsett om det handlar om att bekämpa mjäll, lugna en känslig hårbotten eller ge håret volym och näring. Dessa schampon innehåller aktiva ingredienser som glycerin för återfuktning eller salicylsyra för rengöring.

Produkterna är speciellt framtagna för att ge näring på djupet och skydda hår och hårbotten, samtidigt som de lämnar dina längder glänsande och lysterfulla, med kosmetokliniskt bevisad effekt. Vichy rekommenderas av hudläkare.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.