Triatlet Camilla Pedersen & Med24

Triatlet Camilla Pedersen & Med24

Vi är stolta över att ha ingått ett samarbete med triatleten Camilla Pedersen. Med sin positiva livssyn, sunda inställning till sin sport och inte minst hennes parallella arbete med att hjälpa andra, representerar hon de värderingar som vi på Med24 gärna vill stödja.

Nedan kan du läsa mer om Camilla och samarbetet.

Ambassadör för SMIL-fonden och Hjärnskadeföreningen

Efter en våldsam cykelkrasch 2013 och därefter i koma i 19 dagar, märkte Camilla Pedersen på den egna kroppen hur snabbt livet kan vända. Olyckan och erfarenheten använder hon idag för att hjälpa och inspirera andra som befinner sig i en utsatt situation.

- Jag har precis haft möte med en kommun som arbetar med hjärnskadade ungdomar, jag ska besöka dem och prata med dem om de skador och men jag själv har. Det hjälper mycket att få prata med någon som har varit eller är i samma situation med skador som inte går att se. Det är väldigt häftigt och inspirerande för mig att kunna hjälpa andra.

Camilla är också ambassadör för SMILFonden och Hjernskadeforeningen och håller föreläsningar och workshops om hälsa, kost och motion.

Danmarks mest vinnande triatlet - med intakta ambitioner

"Du kommer aldrig att kunna gå igen", var den omedelbara domen från läkarna efter att Camilla vaknade upp från koman efter kraschen. Men med en okuvlig vilja och med hjälp av bland annat Hammel Neurocenter kämpade hon sig tillbaka till toppen i sin sport mot alla odds. Efter bara 6 månader var hon tillbaka och inte ens ett år efter olyckan vann hon VM-guld i långdistans-triatlon.

Camilla har sedan dess samlat på sig flera segrar och kan idag kalla sig Danmarks mest vinnande triatlet. Men menen från olyckan påverkar och ger henne fortfarande en del utmaningar.

- Jag har fortfarande en del men efter olyckan, inklusive problem med att behålla energi. Speciellt på långa distanser är det en stor utmaning att kunna prestera optimalt. Tillsammans med experter på området jobbar jag med att hitta lösningar och jag arbetar kontinuerligt med olika tester.

Trots sina men och fysiska utmaningar är ambitionen fortfarande hög. Årets stora evenemang kommer att vara Ponteverda (VM långdistans), Challenge Herning (DM mellandistans), EM halv Ironman i Helsingør, Ironman Copenhagen. Till sist startar Camilla i världsmästerskapet Ironman World Cup i Hawaii i oktober.

Samarbete baserat på gemensamma värderingar

I Camilla har vi hittat en partner som delar samma värderingar som vi har och vi är därför väldigt glada att Camilla har valt att ingå ett samarbete med oss. Vi ser mycket fram emot att stödja Camillas arbete för att främja hälsa och hjälpa andra, precis som att vi naturligtvis också kommer att stödja hennes idrottsmål.

Följ och läs mer om Camilla Pedersen

Du kan läsa mer om Camilla Pedersen på hennes hemsida och hon kan också följas på sociala medier. Här kan du få en inblick i både hennes triatlonliv och hennes andra aktiviteter.

Facebook: CamillaTri

Instagram: camilla_pedersen_tri

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.