Rosenrot - en naturlig väg till energi

Skrivet av
Rosenrot

Rosenrot - en naturlig väg till ENERGI

När det går lite för fort, då ska Rosenrot vara på banan! Vetenskapliga studier har visat att växten kan dämpa stress och depression, ge din energi och din mentala aktivitet ett lyft - och även bidra till att minska ditt midjemått!

Om du inte har vandrat i Sibirien, så har du förmodligen inte hört talas om Rosenrot (Rhodiola rosea). Experter tror att växten för att kunna överleva de hårda klimatförhållandena och höga höjderna på tundran, innehåller ett ämne som vi människor också kan dra nytta av för att klara tuffa förhållanden. "Rosenrot är en fantastisk växt som kan bidra till att lindra stressade- eller depressionsperioder samt ge ny energi", säger örtforskare Mark Blumenthal. Men det är inte det enda växten kan - tvärtom, säger experterna finns det andra stora fördelar att vinna:
Ge energin en knuff och minska i vikt!
Europeiska studier har visat att endast 150 mg Rosenrot per dag under 10 dagar bidrar till att minska trötthet, utmattning, huvudvärk och koncentrationssvårigheter hos 64% av försökspersonerna. Uppföljningar visar att växten också kan öka den totala motståndskraften med 28% och även hjälpa kvinnor att återhämta sig 50% snabbare efter stora fysiska utmaningar. En av de mest populära rosenrotsprodukterna mot trötthet hittar du här.

Rosenrots energigivande effekt kommer från dess förmåga att öka ämnesomsättningen. ”Rosenrot verkar kunna sätta fart på kaloriförbränningen med 10% och med så mycket som 70% under fysisk aktivitet", säger Rosenrotforskaren Richard Brown, MD "Detta innebär att du bränner fett snabbare och därmed går ner i vikt snabbare." I själva verket, säger experterna, kan du ta 200 mg Rosenrot per dag och en promenad på 20 minuter - och bränna bort 1157 kalorier per vecka. Det innebär att du kan gå ner 8 kg på ett år.”
Bonus!
Rosenrot är också bra för din man Rosenrot kan också göra livet lättare för din man. Studier har visat att örten kan lindra symptomen vid störning i sexuallivet (inklusive brist på sexuell lust, impotens och för tidig utlösning) hos 75% av de män som deltog i studien. "Det ser ut att främja blodflödet till könsorganen och förbättra funktionen av hormoner som dopamin, som är kända för att stimulera sexlusten", säger Dr Brown.

Du hittar hela vårt sortiment av rosenrotprodukter här.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.