Vegansk risotto med champinjoner och spenat


Risotto (1 portion)
1 dl risottoris
3 dl sojamjölk
1/2 tärning grönsaksbuljong
100 g champinjoner
1 handfull spenat (rågad)
1 dl jästflingor
peppar
Vegansk parmesanost

  • Blanda ris, sojamjölk och buljongtärning i en kastrull
  • Koka upp långsamt (rör om i grytan så det inte bränner vid)
  • Skiva champinjonerna och skölj spenaten
  • Hetta upp oljan i en kastrull och stek svamp och spenat, ta av från värmen
  • När riset kokat klart blandas jästflingor, svamp och spenat med riset, smaka av med peppar
  • Toppa ev. med vegansk parmesan

Recept: Vegan Caroline Kaasing Bryant

Fri frakt över 499 kr
med DHL
30 dagars returrätt
30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan
Medlemsbonus
Du får bonus på dina köp hos oss
Kundservice
Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Genom att registrera dig samtycker du till att vi får skicka information om rabattkoder, erbjudanden och nyheter relaterade till vårt sortiment via e-post. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. Vi behandlar dina uppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.