Vegansk risotto med champinjoner och spenat

Risotto (1 portion)
1 dl risottoris
3 dl sojamjölk
1/2 tärning grönsaksbuljong
100 g champinjoner
1 handfull spenat (rågad)
1 dl jästflingor
peppar
Vegansk parmesanost

  • Blanda ris, sojamjölk och buljongtärning i en kastrull
  • Koka upp långsamt (rör om i grytan så det inte bränner vid)
  • Skiva champinjonerna och skölj spenaten
  • Hetta upp oljan i en kastrull och stek svamp och spenat, ta av från värmen
  • När riset kokat klart blandas jästflingor, svamp och spenat med riset, smaka av med peppar
  • Toppa ev. med vegansk parmesan

Recept: Vegan Caroline Kaasing Bryant

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.