Frukostmuffins

Frukostmuffins bakade på ägg och havregryn, ger dig en mättande och sund start på dagen.
De läckra muffinsen kan antingen serveras på en tallrik med lite skyr och müsli till, eller ätas på väg till skolan eller i bilen på väg till jobbet. Baka gärna en stor sats när du är igång, de håller sig saftiga och fräscha i flera dagar när de förvaras lufttätt.

Ingredienser till 4 muffins:
Ät dem som en del av frukosten eller som ett sunt och gott mellanmål.

2 ägg
40 g havregryn
1 nypa salt
1-2 tsk kanel
1 krm vaniljsocker
1 äpple
1/2 tsk bakpulver
10 mandlar

Mixa havregryn och ägg. Riv äpplet på ett rivjärn eller skär det i små bitar.

Blanda ihop alla ingredienserna (förutom mandlarna) och fördela smeten i 4 muffinsformar.
Lägg de hackade mandlarna ovanpå.
Grädda mitt i ugnen på 200° i cirka 15 min.
Strö ev. över kanel/socker eller kanel/sukrin innan servering.

Pröva också att byta ut äpple, mandlar och kanel med banan, rostade hasselnötter samt lite mörk choklad, eller prova en variant med blåbär med rostad granola på toppen, gjord på t.ex. havregryn, solroskärnot och honung.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.