En stressig vardag? Då behöver din hud en boost!

En stressig vardag? Då behöver din hud en boost!

Boosta din hud med Vichy Minéral 89

Vad gör en hudbooster? En booster är en slags "skönhetsuppgradering" som är utvecklad för att komplettera din dagliga hudvårdsrutin samtidigt som du låter dina andra hudvårdsprodukter göra sitt. Minéral 89 är den första hudboostern från Vichy och ditt hemliga vapen för att boosta din hud och göra den strålande. Den innehåller inte mindre än 89% Vichy Thermal Water, berikat med 15 mineraler, vilket bidrar till att stärka hudens spärr mot yttre faktorer. Den innehåller också hyaluronsyra, vilket hjälper till att ge huden fukt och fyllighet. Den är lämplig för alla hudtyper, även känslig hud och kan användas runt ögon och läppar. Och med endast lite tid på morgonen kommer du säkert att uppskatta att den har en lätt gelkonsistens som lätt tränger in i huden.

Vilken är min perfekta hudvårdsrutin?

I 30-40 årsåldern börjar nog de flesta att överväga att ta hand om, och skydda sin hud, för att göra den mer motståndskraftig mot vardagens utmaningar.

Efter rengöring morgon och kväll, använd endast ett till två pumptryck Minéral 89 Booster. Applicera försiktigt - glöm inte områdena runt ögon och mun - och följ upp med dagkräm från Slow Age-serien, helst med solskyddsfaktor och en nattkräm som är viktigt för att huden ska kunna återuppbyggas under natten.

Rekommendationer för din hudvårdsrutin

Förutom en daglig boost MINÉRAL 89, rekommenderar vi dessa produkter för hela din rutin.

Pureté Thermal 3-in-1 Step Cleanser

En rengöringsmjölk, som också är en skintonic och en ögonmakeups-borttagning. Effektiv och ändå lätt att använda morgon och kväll eftersom den inte behöver tvättas bort.

Slow Age Light Day Cream med SPF25

En effektiv dagkräm som stärker din hud och gör den mer resistent mot faktorer som UV-strålar, föroreningar och stress. Dagkrämen finns också i en fyllig variant med SPF30.

Slow Age Night Cream & Mask

En multifunktionell vård för natten som återuppbygger huden efter en dag när den har blivit utsatt för stadens faktorer, som föroreningar, stress och UV-strålning.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.