Boosta din hud med anti-age hudvårdsrutin

Boosta din anti-age hudvårdsrutin

Vichy mineral 89 Booster är ett måste om du vill få ut maximalt av din hudvårdsrutin och Vichy Liftactiv arbetar effektivt med oönskade åldersförändringar i huden.

Få fyllighet och fukt med Minéral 89

Dehydrering gör så att rynkor, fina linjer och en trist hudton blir mer framträdande. Så om du drömmer om en fylligare och mera strålande hud (och vem gör inte det), måste du tillföra fukt. MINÉRAL 89 Booster är rik på en av naturens mest, fantastiska fuktkällor: hyaluronsyra. En molekyl som binder vatten och kan behålla 1000 gånger sin egen vikt.

Förstärka din hud och behåll din glöd

Minéral 89 Booster ger din hud den extra dos fukt som behövs för att reducera ålderstecken som beror på torr hud. Men det är inte allt. Den kan också stärka din hud för att göra den mer robust mot yttre faktorer som får huden att åldras.

Tack vare den höga koncentrationen av  thermalskt  vatten och mineraler, som har dokumenterad effekt på huden. Vichys  thermalskt källvatten är både lugnande och hjälper huden att balansera sitt pH; Antioxidantegenskaperna stärker huden och gör den mera motståndskraftig mot yttre faktorer.

Och sist men inte minst, den hjälper huden att återhämta sig genom att accelerera cellförnyelsen på hudens yta.

Hur använder jag Minéral 89?

Applicera Minéral 89 på torr, ren hud varje morgon och kväll, före dag- eller nattkräm och känn fuktboosten direkt. Den fräscha, lätta boosten absorberas omedelbart, så det tar bara några sekunder extra i din hudvårdsrutin. Dessutom kan du använda den fina formulan på ögonområdets känsliga hud.

Vår rekommenderade anti-age hudvårdsrutin

Om du letar efter en komplett rutin för anti-age, föreslår vi:

Pureté Thermal 3-i-1 steg Cleanser:
En rengöringsmjölk, som också är en skintonic och en ögonmakeup-borttagning. Effektiv och ändå lätt att använda morgon och kväll eftersom den inte behöver sköljas av. För alla hudtyper - även känslig hud 

Liftactiv Supreme Face Cream:  Liftactiv Supreme Face Cream är en av våra mest sålda produkter. Och det är inte utan anledning. Det är riktad mot hud som saknar fasthet, har rynkor och trist hudton och fungerar för alla hudtyper - även känslig hud. 

Liftactiv Supreme Night Cream:
Använd Liftactiv Supreme Night Cream innan du lägger dig. Vid upprepad användning kommer huden att kännas fastare, jämnare och mera strålande.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.