La Roche-Posay

86 Produkt(er)

La Roche- Posay - Effektiv hudvård som täcker alla behov

La Roche-Posay är ett varumärke som producerar högkvalitativa hudvårdsprodukter speciellt lämpliga för personer med känslig hud. Varumärket har ett brett utbud av hudvård som inkluderar ansiktsvård, kroppsvård och solskydd. La Roche-Posays hudvårdsprodukter är baserade på termiskt källvatten från staden La Roche-Posay i Frankrike, som är rikt på mineraler. La Roche-Posay har också stort fokus på forskning och innovation, vilket säkerställer att deras hudvård är effektiv och säker att använda.

Rundt billede - Billede af kvindes ansigt - La Roche-Posay

Samarbete med hudläkare

I mer än 30 år har La Roche-Posay varit känt för sitt samarbete med hudläkare runt om i världen för att säkerställa att deras produkter lever upp till de högsta standarderna inom hudvård. Tillsammans har de tagit fram produkter inom hudvård och makeup som kan leva upp till varumärkets behov och hårda krav.


Thermalskt källvatten – en nyckelingrediens i La Roche-Posay

La Roche-Posay använder thermalskt källvatten i många av sina hudvårdsprodukter. Termiskt källvatten är vatten som har värmts upp av jordens inre. Det är rikt på mineraler och spårämnen, vilket gör det idealiskt för att lugna, reparera och återfukta huden.

La Roche-Posay har en termisk källa i den franska staden La Roche-Posay varifrån deras termiska källvatten kommer. Den har testats och godkänts av hudläkare och det termiska källvattnet rekommenderas för användning på alla hudtyper, speciellt känslig hud. Hudvården från La Roche-Posay innehåller ofta ett högt innehåll av termiskt källvatten, vilket hjälper till att ge en lugnande och lindrande effekt på huden.

Thermalskt källvatten används i alla La Roche-Posay produkter, vilket gör alla produkter unika och att de tåls väl av de flesta hudtyper. Det helt exklusiva och effektiva innehållet gör att La Roche-Posay skiljer sig från andra märken. Över 25.000 dermatologer världen över rekommenderar produkterna till tusentals barn, kvinnor och män, eftersom de hjälper till att lugna, skydda och reparera huden och kan hjälpa till att minska rodnad, irritation och andra tecken på känslig hud.

Vill du veta mer om varumärket och dess exklusiva krämer? Då kan du läsa mer på La Roche-Posay.se

Rundt billede - Af mands ansigt - La Roche-Posay

Vilken La Roche-Posay-serie ska du använda?

La Roche-Posay gör kompletta serier som rekommenderas av hudläkare. De är alla baserade på den senaste forskningen, så du får det absolut bästa för din hud.

La Roche-Posay Anthelios solkräm

Anthelios är en serie baserad på banbrytande solkrämer. Serien har ett mycket högt UVA- och UVB-skydd, vilket är resultatet av över 25 års forskning kring solhudvård.

 • Utvecklad för känslig och solintolerant hud.
 • Högt UVA-skydd.
 • Utan parfym och parabener.

La Roche-Posay Cicaplast

Cicaplast är en SOS-serie, som är gjord för alla typer av hud som är försvagad, ömtålig och irriterad.

 • Lugnande, återställande och skyddande.
 • SOS-serien för försvagad och skadad hud/ärr efter kosmetiska behandlingar eller bara för vardagliga repor, som t.ex. solbränna, röda babybulor, hudskavsår, grova eller torra fläckar etc.
 • Utan parfym och parabener.

La Roche-Posay Effaclar

Effaclar är en komplett serie med alla steg du behöver för fet och oren hud. I serien får du rengöring, krämer och ett riktat serum samt vård som är specialiserad för att ta hand om hud som är försvagad och torr efter medicinsk behandling mot akne.

 • Minskar orenheter
 • Mattande
 • Talgreglerande
 • Specialiserad vård, som har en fuktkompenserande effekt på torr, försvagad och ömtålig hud på grund av medicinsk behandling mot akne.

La Roche-Posay Hydraphase

Hydraphase är en serie speciellt utvecklad för känslig och uttorkad hud. Serien ger intensiv fukt, som tränger in på djupet med hjälp av hyaluronsyra och termiskt källvatten.

 • Hydraphase 24 timmars intensiv återfuktning till torr hud.
 • UV-skyddande.
 • Har en utjämnande effekt.
 • Utan parabener.

La Roche-Posay Kerium

Ett schampo utvecklat för känslig hårbotten med tendens till mjäll.

 • Lugnar hårbotten och minskar återkommande mjäll och obehag.

La Roche-Posay Lipikar

Lipikar är en hudvårdsserie för kroppen som är mild och skonsam för känslig hud. Lipikar hudvårdsserie kan användas för mycket torr och irriterad hud till normal hud hos både vuxna och barn.

 • Mild kroppsvårdsserie för alla typer av känslig hud.
 • Hygien- och kroppsvård för hela familjen.
 • För alla hudtyper, från mycket torr och irriterad hud till normal hud.
 • Minimalt antal ingredienser för att säkerställa optimal tolerans.

La Roche-Posay Nutritic

Nutritic-serien är ansiktsvård för mycket torr hud. Här hittar du intensiv återfuktande vård för ansikte, hals och läppar.

 • Återställer hudens komfort och minskar sveda, stramhet och kliande känsla för mycket torr hud.
 • Passar för grov, stram och stel hud.

Rundt billede - La Roche-Posay renseskum

La Roche-Posay Rengöring

Physiological är en serie rengöringsprodukter som passar alla hudtyper och som är särskilt lämpliga för känslig hud. Med milda ingredienser rengörs huden på djupet på ett effektivt och skonsamt sätt.

 • Vårdande rengöring för alla som önskar mild rengöring och makeup-remover för känslig hud.
 • Huden vårdas och uppfräschas och hudens normala pH-värde bibehålls.

La Roche-Posay Rosaliac

Rosaliac är en serie hudvårds- och rengöringsprodukter för känslig hud med tendens till rodnad, oavsett orsak.

 • Lugnar och stärker hud med rodnande tendens samt kraftig rodnad.
 • Färgkorrigerande kräm som omedelbart täcker rodnad.
 • UV-skydd upp till SPF 30.

La Roche-Posay Pigmentclar

Pigmentclar är en serie för känslig hud med korrigerande effekt. Den hjälper till att minska synliga pigmentförändringar för en jämnare hudton.

 • Förebygger och minskar synligheten av pigmentförändringar.

Rundt billede - La Roche Posay pudder og foundation

La Roche-Posay Toleriane

Toleriane är en serie av lugnande hudvård för känslig och intolerant hud. Toleriane återfuktar och lugnar känslig hud med tendens till allergier. Innehåller inte parfym och alkohol (etanol).

 • Vårdande serie utvecklad för känslig och intolerant hud.
 • För att minimera risken för allergier, är produkterna i serien formulerade med ett minimalt antal ingredienser.

La Roche-Posay Toleriane Makeup

La Roche-Posay har tagit fram smink som är lämplig för känslig och intolerant hud.

 • Särskilt mild makeup
 • Hypoallergena formler


Hitta din favorit bland La Roche-Posay

La Roche-Posay erbjuder ett brett utbud av effektiva, vårdande och skonsamma krämer. Du hittar allt från La Roche Posay ansiktskräm till La Roche Posay makeup. Bland kundfavoriterna hittar du La Roche-Posay foundation som har en hög täckning och som passar alla hudtyper.

Varumärket har utvecklat alla sina produkter med särskild omtanke och hänsyn för både dig och miljön. La Roche-Posay solkräm är därför inte heller skadligt för världens koraller, till skillnad från många andra solkrämer! Trots detta är krämerna minst lika effektiva och de tar tryggt hand om dig och din familj under solens skadliga strålar.

Är du osäker på vilken produkt som matchar ditt önskemål eller uppfyller dina behov? Då är du välkommen att kontakta någon av våra experter. Vi är alltid redo att hjälpa dig på rätt väg, så att du säkert och tryggt kan hitta rätt produkt. Du kan träffa alla våra experter här!

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.