La Roche-Posay Rosaliac

1 Produkt(er)

Rosaliac – För känslig hud med tendens till rodnad

La Roche-Posay Rosaliac-serien är en komplett hudvårdsserie tillägnad dig som har känslig hud med tendens till rodnad. De kraftfulla, skyddande men skonsamma ingredienserna kan reducera ljus till svår rodnad.

Din optimala hudvårdsrutin
Har du extremt känslig hud med tendens till rodnad? Då kan vi rekommendera La Roche-Posay Rosaliac, som enkelt kan läggas till din hudvårdsrutin med 3 enkla steg, och ge den optimala hudvård du behöver för en enhetlig hudton och balanserad hud.

Stärk huden - minska rodnad
I serien Rosaliac hittar du både produkter för rengöring, återfuktning, solvård och korrigerande vård för huden. Var och en av de unika produkterna skapar tillsammans en komplett serie, som med sina lugnande och stärkande egenskaper minskar rodnad och det obehag som ofta följer med blossande eller känslig hud.

Trin 1: Rengöringsvård

Rosaliac Rengöringsgel används för att rengöra ansiktet milt och effektivt. Gelen tar bort både smuts och smink.

Trin 2: Hudvård

Rosaliac AR Intense Serum är ett serum utvecklat för lokal rodnad. Den intensiva hudvården kan minska rodnad och dess återkomst. Detta serum används innan du applicerar antingen dagkräm, nattkräm eller fuktkräm.

Rosaliac UV Riche and Legere är en fuktkräm som skyddar huden mot irriterande ämnen tillsammans med SPF 15. Krämen används om du vill att rodnad och uppblossningar ska minska. Dess intensiva och lugnande vård kan användas för både torr, normal och kombinerad hud.

Trin 3: Korrigerande vård

Rosaliac CC Cream. Det sista steget sker med den universella, färgkorrigerande vården, som kan användas för dagligt bruk. Den synliga färgkorrigeringen kan avhjälpa alla typer av rodnad. Dessutom återfuktar, lugnar och skyddar den bland annat huden med hjälp av SPF 30.

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.