La Roche-Posay Makeup

5 Produkt(er)

La Roche-Posay - smink för alla hudtyper

La Roche-Posay Toleriane makeup-serie är till för att sätta den sista, unika och vackra touchen på din naturliga skönhet.

Med hypoallergen makeup från La Roche-Posay kan även den mest känsliga huden uppnå den perfekta looken. De hållbara produkterna har tagits fram i samarbete med världens ledande hudläkare och ger dig därför mild men effektiv kosmetika i världsklass.

Hög tolerans och täckning
La Roche-Posay garanterar en hög tolerans och täckning i väl kombinerade, skonsamma formularer som är speciellt utvecklade för varje hudtyp och behov.

Med smink från det exklusiva märket möts du av en enhetlig, matt och naturlig finish i varje produkt. Varje mineralpuder, foundation och ögonskugga är lätt, mjuk och lätt att applicera, vilket gör sminkrutinen till en lek.

Kvalitetssäkrad
Det är viktigt för La Roche-Posay att kunna erbjuda några av marknadens bästa produkter inom kosmetika. Av denna anledning har de testat och dokumenterat varje nagellack, mascara, eyeliner med mera innan lanseringen.

Med La Roche-Posay Toleriane är du utan tvekan garanterad en bra och trevlig upplevelse som uppfyller alla kvalitetskrav.

De största favoriterna

Bland de största favoriterna i serien hittar du:

La Roche-Posay Kompakt Mineralpuder. Mineralpudret är anpassat för alla hudtyper. De mineraliska pigmenten är milda mot huden och ger ett fint, jämnt, matt och naturligt resultat. Det korrigerar också de oönskade ojämnheterna med en lätt och mjuk känsla.

La Roche-Posay Flytande Foundation. Denna foundation är det optimala valet för dig som vill ha en jämn hudton som ser naturlig ut och samtidigt håller länge. Den effektiva korrigerande effekten ger dig ett felfritt resultat utan att det känns som en mask. Den är lätt att applicera och skyddar huden med SPF 25.

Köp La Roche-Posay Toleriane makeup hos Med24.se

Med24.se är auktoriserad La Roche-Posay makeup återförsäljare, vilket innebär att du alltid är säker på att få produkterna i bästa kvalitet. Vi erbjuder alltid seriens många läckra och fantastiska produkter till förmånliga priser.

Glöm inte att ta en titt på La Roche-Posay Rengöring, som erbjuder effektiva och milda rengöringsprodukter för att ta bort makeup, smuts och bakterier som kan sitta kvar i huden efter en lång dag.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.