La Roche-Posay Toleriane Dermallergo

11 Produkt(er)

Toleriane Dermallergo – för känslig och intolerant hud

Med La Roche-Posay Toleriane får du specifik hudvård för intolerant och känslig hud. Seriens produkter har en optimal tolerans och är därför idealiska för reaktiv eller överkänslig hud.

Effektiv vård
Med Toleriane kan du minska det obehag som ofta följer med känslig hud som kännetecknas av allergigener. Formlerna är extremt skonsamma men effektiva.

Med denna kompletta hudvårdsserie är huden infunderad med fukt, lindring och skydd som alla hudtyper kan dra nytta av. 

Översikt: Toleriane Dermallergo rengöringsvård

1) Toleriane Dermo Cleanser: Rengörande lotion med lugnande egenskaper som kan rengöra huden och skonsamt ta bort smink. Rengöringen kan användas både för ansiktet och ögonområdet.

2) La Roche-Posay termiskt källvatten: En lugnande, mjukgörande, mineralrik och antioxidant källvattenspray som är effektiv för känslig och irriterad hud.

Översikt: Toleriane Dermallergo hudvård

1) Toleriane Ultra: Bra för dig med känslig eller allergisk hud. Dagkrämen har intensiva lugnande egenskaper som hjälper till att minska hudens obehag och ger den återfuktande vård den behöver.

2) Toleriane Ultra Eye: Kan användas på allergisk hud. Ögonkrämen är både lugnande, återfuktande, skyddande och stärkande. Den minskar obehag i området kring ögonen samt påsar under ögonen.

3) Toleriane Ultra Overnight: Kan användas på allergisk hud. Nattkrämen ger den milda och lugnande vård som röd och irriterad hud behöver under natten. Både rodnad och obehag kommer att minska på morgonen samtidigt som din hud hålls maximalt återfuktad.

4) Toleriane Sensitive samt Toleriane Riche: Dessa krämer har tagits fram för ansikte och hals, där de kan återställa och skydda hudens välbefinnande. Huden lämnas mjuk, återfuktad och lugnad.

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.