La Roche-Posay Anthelios

La Roche Posay Anthelios


Anthelios är en effektiv serie av solskyddsmedel från La Roche-Posay, som med SPF 30 - 50+ alltid ger dig ett mycket högt solskydd.

La Roche-Posay solkräm | Skydda ansiktet från solen | Solkräm för kroppen | Solkräm för barn | Posthelios Aftersun 

13 Produkt(er)

La Roche-Posay solkräm

La Roche-Posay har tagit fram en serie solprodukter som passar alla hudtyper och speciellt för dig med känslig hud och solallergi. De kallar serien La Roche-Posay Anthelios och den innehåller flera olika produkter:

  • Solkräm för ansiktet
  • Solkräm för kroppen
  • Solkräm för barn
  • Solkräm spray
  • Aftersun

Alla La Roche-Posay solkrämer är formulerade utan parfym och är dermatologiskt testade. Dessutom har de ett högt solskydd, och flera av solprodukterna är med faktor 50+, så att du kan njuta av solen utan bekymmer och samtidigt ta hand om din hud.


Skydda ditt ansikte med ansiktssolkräm

I ansiktet är huden fin, tunn och ofta ömtåligare än andra ställen på kroppen och därför behöver den extra bra solskydd. Dessutom är ansiktet inte täckt av kläder, och det drabbas oftast hårt och direkt av solens strålar. I serien La Roche-Posay Anthelios hittar du ett stort utbud av solkrämer för ansiktet som passar din hud och behov, oavsett om du vill ha en ultralätt solkräm eller en återfuktande solkräm.

Vi ger dig här en inblick i de många olika solprodukterna för ansiktet:

La Roche-Posay Anthelios Shaka Ultralätt

Denna ultralätta kräm med SPF 50+ ger ett mycket högt solskydd för ansiktet och området runt ögonen. Den är både extra vattentålig, svett- och sandbeständig, så den är perfekt för en dag på stranden. Denna solkräm är en av de mest populära solkrämerna från Anthelios-serien. 

La Roche-Posay Anthelios Ultra Solkräm ansikte & ögon SPF 50+

Om du vill ha en ansiktskräm med solfaktor så får du med La Roche-Posay Anthelios Ultra solkräm en produkt som har en läcker krämig konsistens, och som har både återfuktande och mjukgörande egenskaper. Solkrämen passar bra för dig med torr eller normal hud, och den är även speciellt anpassad för att appliceras på den känsliga huden runt ögonen.

La Roche-Posay Anthelios Anti-imperfections SPF 50+

Anthelios Anti-imperfections är en solkräm som lämpar sig särskilt väl för oren hud, då solskyddet innehåller salicylsyra och niacinamid som är ingredienser som effektivt bekämpar orenheter i huden. Samtidigt har La Roche-Posay solkräm en hög solfaktor på 50+ vilket skyddar huden mot UVA- och UVB strålar.

La Roche-Posay Anthelios XL Anti-shine

En solkräm som motverkar den glänsande looken från fet och kombinerad hud är La Roche-Posay Anthelios XL Anti-Shine. Produkten har en gelliknande konsistens som absorberas snabbt och lämnar huden matt och utan vita fläckar eller linjer efter applicering.

La Roche-Posay Anthelios Pigmentation

Med åldern får många människor fler pigmentförändringar och mörka fläckar på huden och dessa kan förebyggas och minskas med La Roche-Posay Anthelios Pigmentation, en färgad ansiktssolkräm med SPF 50+. Krämen är effektiv mot pigmentförändringar i huden som uppstått genom solskador, ålder eller hormonella orsaker och din hud kommer direkt att se mer enhetlig ut efter applicering.


La Roche-Posay solkräm för kroppen

Naturligtvis är det inte bara ansiktet som behöver solskydd, för även huden på armarna, benen och resten av kroppen påverkas av solens strålar. Därför har La Roche-Posay även två solkrämer som är avsedda för de stora områdena på kroppen som armar, ben, mage och rygg. Solskyddet för kroppen finns både med SPF 30 och 50+, beroende på hur känslig din hud är och hur starka solens strålar är. Vilket solskydd du än väljer får du ett solskydd som är lätt att applicera och som absorberas snabbt så att huden varken känns klibbig eller fet.

Du bör alltid applicera riklig mängd med solskyddsmedel för att vara säker på att få det bästa skyddet mot de skadliga UVA- och UVB-strålarna. På så sätt kan du njuta av de varma soltimmarna utomhus samtidigt som du tar väl hand om din hud och förebygger både ålderstecken, rynkor och hudsjukdomar.

För särskilt utsatta områden som läppar, ögonparti, öron, näsa, födelsemärken och ärr är solkrämen La Roche-Posay Anthelios XL Sunstick ett bra val. Det praktiska solsticket appliceras enkelt och snabbt och ger ett effektivt solskydd med SPF 50+.


La Roche-Posay solkräm för barn

Barn har extra känslig hud när det gäller solexponering och därför innehåller Anthelios-serien även 6 skyddande solprodukter för barn som alla har en solfaktor på 50+. Bland solskyddsmedel för barn hittar du:

  • Solkräm för kroppen
  • Vattenfast solkräm för kroppen
  • Mini solkräm
  • Solkräm för baby

Även om solprodukterna i första hand riktar sig till barn kan de såklart även användas för vuxna och mer mogen hud där de verkligen ger ett extra bra solskydd.

Alla solprodukterna för barn kan användas till både kropp och ansikte. Det gör hela processen enklare och snabbare och solkrämerna är anpassade till den ofta höga aktivitetsnivå som finns hos barn när de är otåliga att komma ut och leka i det fina vädret.


La Roche-Posay Posthelios Aftersun

Efter en lång dag i solen kan även den bäst skyddade huden vara torr och uttorkad och behöva extra närande vård. För detta ändamål är La Roche-Posay Posthelios Aftersun ett perfekt val, eftersom den lugnande och svalkande gelen har en omedelbar effekt. Med ett innehåll på hela 76% termiskt källvatten från La Roche-Posay och vitamin E har gelen både en återfuktande och skyddande effekt, då E-vitamin är en antioxidant som skyddar huden mot fria radikaler.


Köp La Roche-Posay solkräm hos Med24

På denna sidan hittar du det bästa solskyddet för både barn och vuxna från La Roche-Posay i deras serie Anthelios. Köp La Roche-Posay solkräm och aftersun och njut av effekterna av de skyddande solprodukterna. På Med24.se  är vi officiell återförsäljare av La Roche-Posay.

Gå til toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.