La Roche-Posay Lipikar

9 Produkt(er)

Lipikar - utvecklad för mycket torr hud

La Roche Posay har i en kombination av många års erfarenhet av torr hud, dokumentation och dermatologi skapat en komplett kroppsvårdsserie för alla som lider av särskilt torr hud. Lipikar kan användas av spädbarn, barn och vuxna med en tendens till mycket torr och irriterad hud och atopi.

Lider du av atopi kan du ha stor nytta av att läsa vår artikel om atopisk hud här!

Skonsam vård av hudens barriär
Det är viktigt att ge rätt vård för torr hud. La Roche-Posay har blivit medveten om att vården börjar redan i duschen, där huden behöver stabilisering, förbättring, styrka och inte minst lugnande.

Lipikar hjälper också till att minska klåda, irritation och rodnad orsakad av torrhet. De unika och noggrant utvalda ingredienserna i serien minskar både uppkomsten av finnar och samtidigt att huden mjukas upp och får optimal återfuktande vård.

För hela familjen
Tendensen till torr hud kan drabba alla familjemedlemmar – det har det exklusiva märket tagit hänsyn till. Lipikar är därför en komplett vårdserie för både barn och vuxna som lider av känslig eller torr hud. Med Lipikar får alla den omedelbara effekt, tolerans och effektivitet som huden kan behöva.

Översikt

Lipikar duschgel. Lipikar Syndet AP+ är en lugnande tvättgelkräm som kan lugna och stärka hudens barriär. Den hjälper också till att hålla mikrofloran i huden i balans hos spädbarn, barn och vuxna.

Lipikar fluide är en lätt bodylotion som verkar lugnande, mjukgörande och skyddande. Den kan användas av hela familjen och absorberas snabbt och återfuktar huden. Irritation från torr och stram hud kommer att minska med detta.

Lipikar Lait/Lotion. Denna 48-timmars bodylotion har utvecklats mot torr hud. Den har vårdande och närande egenskaper och kan användas av alla i familjen (från 3 månaders ålder) som behöver lugnande och förbättring av hudens komfort.

Lipikar Balm används på torr, irriterad eller kliande hud. Den stärkande krämen lämnar huden väl återfuktad och lugnad. Dessutom minskar krämen uppkomsten av finnar.

Lipikar Handkräm kan speciellt användas för torra händer som behöver intensiv vård. Den fuktgivande handkrämen kan användas dagligen. Den tränger snabbt in i huden och gör det helt utan att lämna händerna feta.

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.