Nupo


Nupo viktminskningspulver är uppskattade produkter i hela världen och de mest populära smakerna är kakao, jordgubb och caffe latte som också fås i storpack. Sortimentet har utökats till att även omfatta Nupo Bars, Nupo Shakes, Nupo Soups med mera. Läs mer om Nupo här.


Nyheter från Nupo

52 Produkt(er)

Kickstarta din viktnedgång med Nupo

Även om det idag finns en uppsjö av Nupo viktminskningssprodukter i både flytande och fast form, är Nupo bantningspulver utan jämförelse den mest populära bantningsprodukten i Skandinavien. Nupo-pulver har en lång historia och är en av de mest väldokumenterade måltidsersättningarna i världen.

Nupo utvecklades av den ledande fetmaforskaren vid Hvidovre sjukhus, Dr. Flemming Quaade, i början av 80-talet. Idén om en viktminskningskur som en positiv upplevelse skapades tillsammans med civilingenjören Oluf Mørk, som redan i slutet av 1970-talet hade fått idén om den ideala bantningskuren. Denna diet skulle bestå av mat, som var förbjuden under andra dieter, och som samtidigt kunde förse kroppen med alla de näringsämnen den behövde. De två männens visioner och idéer resulterade i att den första Nupo-produkten lanserades 1981.

Diet baserad på forskning och kliniska prövningar

En av hörnstenarna för varumärket har alltid varit att Nupo måste bygga på vetenskaplig forskning och kliniska prövningar. Nupo erbjuder dietprodukter för dig som vill kickstarta din viktminskning eller bara vill ha hjälp med att kunna behålla en stabil vikt. Alla Nupos produkter är fulla med näringsämnen så att din kropp inte ska sakna något.


Goda råd för viktminskning

På pappret låter det väldigt enkelt att gå ner i vikt: du ska äta färre kalorier än du förbränner. Tyvärr är detta lättare sagt än gjort, eftersom att vara i kaloriunderskott kan kräva en del av dig mentalt. Det finns ingen enkel genväg där du kan gå ner i vikt genom att äta piller och allt möjligt annat samtidigt som du äter på samma sätt som du brukar.

Det krävs en fokuserad ansträngning och en förändring i livsstil för att gå ner i vikt. Även om det kan vara tufft att gå på en viktminskningsdiet, är den största utmaningen ofta den efterföljande tiden då du behöver ändra din kost avsevärt. En diet är meningslös och bortkastad om du inte ändrar din livsstil efteråt.

Det är därför bra om du kan få stöd och uppbackning från familj och vänner under din viktnedgång. Om du har folk som hejar på dig kan din motivation också bli större. Det är också fantastiskt om du har människor vid din sida som kan hjälpa dig och prata med dig om de tankar och problem du har. Det är också viktigt att du väljer en viktminskningsmetod som passar dig och ditt liv. Satsa på den kur som du tycker bäst om och som du tror att du kan genomföra.

Nupo Diet - få hjälp till varaktig viktnedgång

Syftet med Nupo Dieten är att skapa den mest effektiva och ansvarsfulla viktminskningskuren för dig som vill kickstarta din viktminskning. Nupo Diet består av en VLCD Diet*, där du dricker 6 dagliga Diet Shakes, som förser din kropp med alla nödvändiga näringsämnen, samtidigt som du bara konsumerar maximalt 800 kcal per dag. På grund av det stora kaloriunderskottet rekommenderas att du endast använder Nupo Diet i upp till 3 veckor innan du går över till en normalt balanserad kost igen.

Med Nupo Diet får du:  

  • En enkel kur där man får 6 måltider om dagen, vilket kan ersätta all din kost
  • En komplett kur, med garanti för rätt näringssammansättning
  • Ett säker och pålitlig kur, baserad på 35 års kliniska studier
  • Måltider som kan tillagas på två minuter

Med viktminskningsprodukter från Nupo får du hjälp att kickstarta din viktminskning samtidigt som du ger din kropp de näringsämnen den behöver. Förutom att använda de många bra produkterna från Nupo Diet Shake under din viktnedgång kan du också efterföljande  hålla koll på ditt kaloriintag med produkter från Nupo.

Det är viktigt att hålla ditt dagliga kaloriintag på en rimlig nivå efter dieten så att du inte går upp i vikt igen. Med de smakrika och näringsrika Nupo-barerna kan du lättare hålla koll på dina kalorier, då en bar kan ersätta en måltid och innehåller max 221 kalorier.

* VLCD står för Very Low-Calorie Diet


Kom igång med Nupo

Om det är första gången du ska prova Nupos produkter kan det vara förvirrande att hitta runt bland de många produkterna och smakerna. Lyckligtvis har Nupo gjort det enkelt för dig! Det läckra Nupo Startpaket innehåller 1 st av många olika produkter. På så sätt kan du hitta dina favoriter.


Håll din viktminskning med Nupo One Meal

Det är som sagt viktigt att man lägger om sin kost efter en viktnedgång med hjälp av en Nupo-kur, då en permanent viktnedgång innebär en livsstilsförändring. Det finns en risk för att du tar på de tappade kilona om du fortsätter som du gjorde innan din Nupo-kur. Tycker du att det är svårt att lägga om hela kosten på en gång finns det hjälp att få med Nupo One Meal-serien.

Nupo One Meal fungerar som en måltidsersättning och kan ersätta antingen frukost, lunch eller middag. Produkterna finns i form av en drickfärdig shake eller en bar i flera smaker så att du kan hitta den produkt som passar dig bäst. De fantastiska Nupo One Meal's innehåller alla de fibrer, proteiner, mineraler och vitaminer du behöver för en huvudmåltid. Du får samtidigt en lågkalorimåltid, så det är lätt för dig att minska eller kontrollera ditt dagliga kaloriintag.

Nupo One Meal +Prime

Du kan också prova måltidsersättningen Nupo One Meal +Prime. Denna serie av måltidsersättningar har lite mer att erbjuda än liknande produkter på marknaden. Det är inget tillsatt socker i produkterna och smaken har inte äventyrats och de olika produkterna bara innehåller cirka 200 kalorier per styck. Prova eventuellt det veganska Nupo-pulvret som måltidsersättning!

Lust till en snack? Pröva Nupo Protein Bite

Under dagen kan suget efter ett gott mellanmål smyga sig på. Det kan vara svårt att motstå en chokladkaka när suget efter något sött tar överhanden. Som tur är kan du njuta av Nupo Protein Bite och släcka sötsuget - helt utan dåligt samvete. Dessa kalorisnåla Bites är perfekta inför träningspasset, när godissuget uppstår eller som ett litet mellanmål. 


Nupo Slim Boost - supplement till lågkaloridieten

Behöver du hjälp med att behålla din viktminskning efter att du avslutat din kur med Nupo kan du använda Nupo Slim Boost. Du får de bästa resultaten med Nupo Slimboost genom att inkludera produkterna i en sund, varierad och kaloribegränsad kost. Du kan enkelt kombinera dem med Nupos många kost- och måltidsersättningsprodukter. Nupo Slim Boost består av 4 bantningskosttillskott:

  • FILL MY TUMMY
  • BURN MY FAT
  • FAT BINDER
  • CALORIE FIGHTER

Du kan läsa mer om Nupo Slim Boost här.


Köp Nupo hos Med24.se

Hos Med24 kan du uppnå fri frakt och hitta bra erbjudanden på produkter från Nupo. Vi packar och levererar alla 7 dagar i veckan, så att du kan ta emot din beställning och komma igång med din Nupo-kur så snart som möjligt.

pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.