Träningsredskap

Kom i form hemma

Väldigt få har råd, tid eller lust att skaffa en komplett träningsutrustning som på gymmet hemma. Felaktiga bilder gör att vi ofta tror att det är det enda sättet vi kan gå ner i vikt på, är genom ett dyrt medlemskap på ett exklusivt gym. Men det behöver nödvändigtvis inte vara stora maskiner från gymmet som behövs för att komma i form.
 
Faktum är att du med enkels träningsredskap kan komma i form hemma i ditt eget vardagsrum. På den här sidan erbjuder vi ett brett sortiment av träningsutrustning. Från hopprep till mattor och från gummiband till Redondobollar. 

Här kommer en kort introduktion till funktion och effekt hos en del av produkterna.

Hopprep
Hopprep är billiga, tidsbesparande, lätta att ta med och är tre gånger så effektiva som löpning. Så det är en bra förklaring till varför boxare hoppar hopprep, när de ska komma i form. När du hoppar hopprep får dig igång kroppens alla muskler på en gång. Det är inte bara ett hopp, för både dina armar, axlar och bål håller hela kroppen i rörelse. Hjärtat pumpar och fyller alla muskler med syre, vilket sätter fart på kretsloppet och därmed din ökar din kondition. Och dessutom är hopprep billiga och lätt att ta med.

Massageboll
Massageboll, tänker du? Är det inte något som hör hemma på 70-talet med V-jeans och pagefrisyr? Skratta bara, men massagebollen kan både ge dig träning, massage och utrensning i ett. När du rullar massagebollen stärks och masseras dina muskler samtidigt som blodcirkulationen stimuleras. Och då har du också utvecklat både balans och koordination. Lägg massagebollen på golvet eller använd den mot en vägg - så får du också starkare lår. Massagebollen är särskilt bra mot ömma muskler, och kan därför även 
användas mot exempelvis öm nacke på soffan framför TV’n.

Togu Redondo Ball
Med Togu Redondo Ball krävs inte mycket mer än ett golv och en matta. Redondo Ball är särskilt bra för att arbeta med de djupa musklerna och bäckenbotten. Du arbetar med en liten och mjuk boll som tvingar dig att aktivera små och inneboende muskler i ryggen. Därför är den också perfekt för människor som t.ex. ska rehabiliteras efter en ryggskada. Övningar med Redondo Ball ökar samtidigt kroppsmedvetenheten och skapar en bättre kärna av muskler. En lyckosam "bieffekt" av en starkare inre muskel är en bättre hållning och en plattare mage. Hänger du med överkroppen, kan du också hänga med magen, när magen dras in blir automatiskt din hållning mer upprätt. 

Gummiband/Elasik
Med är ett gummiband, som finns i en mängd variationer och för olika muskelgrupper som du kan träna. Gummibandet finns i flera olika färger, som symboliserar hårdhetsgraden hos gummibandet. Från Gul (1) vilket används till mycket mild rehabilitering, upp till blå (4), med inriktning på allmän styrketräning, medan silver (6) är riktad till ansträngande motstånd. Gummibandet är både praktiskt och tidsbesparande. Du kan enkelt ta det med dig, och på några få minuter kan du med rätt övningar träna alla centrala muskelgrupper.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.