Balansträning Foam Roller Träningsbollar Träningsgummiband Träningsmattor Sittkuddar Yoga & Meditation Övriga träningsredskap

Träningsredskap

189 Produkt(er)

Kom i form hemma

Väldigt få har råd, tid eller lust att skaffa en komplett maskinpark som på gymmet hemma. Felaktiga inbillar vi oss ofta att det enda sättet att gå ner i vikt på är genom ett dyrt medlemskap på ett exklusivt gym. Men det behöver nödvändigtvis inte vara stora maskiner från gymmet som behövs för att komma i form.

Faktum är att du med enkla och billiga träningsredskap faktiskt kan komma i form hemma i ditt eget vardagsrum.  

På den här sidan erbjuder vi ett brett utbud av träningsutrustning. Från hopprep och träningsmattor till gummiband och Redondo-bollar. Här kommer en kort introduktion till funktionen och effekten av några av produkterna.


Hopprepet

Hopprepet är billigt, tidsbesparande, lätt att ta med och tre gånger så effektivt som löpning. Så det är en bra förklaring till varför boxare använder sig av hopprep i sin träning. När du hoppar hopprep får dig igång kroppens alla muskler på en gång. Det är inte bara ett hopp, för både dina armar, axlar och bål håller repet i rörelse. Hjärtat pumpar och fyller alla muskler med syre, vilket sätter fart på kretsloppet och därmed ökar din kondition. Och dessutom är ett hopprep billigt och lätt att ta med.


Massageboll

Massageboll, tänker du? Är det inte något som hör hemma på 70-talet med V-jeans och pagefrisyr? Skratta bara, men massagebollen kan både ge dig träning, massage och utrensning i ett. När du rullar massagebollen stärks och masseras dina muskler samtidigt som blodcirkulationen stimuleras. Och så får du också utvecklat både balans och koordination. Lägg massagebollen på golvet eller använd den mot en vägg - så får du också starkare lår. Massagebollen är särskilt bra mot ömma muskler och kan användas mot exempelvis öm nacke i soffan framför TV’n.


Togu Redondo Ball

Med Togu Redondo Ball krävs inte mycket mer än ett golv och en matta. Redondo Ball är särskilt bra för att arbeta med de djupa musklerna och bäckenbotten. Du arbetar med en liten mjuk boll som tvingar dig att aktivera de små och inre musklerna i ryggen. Därför är den också perfekt för människor som t.ex. ska rehabiliteras efter en ryggskada. Övningar med Redondo Ball ökar samtidigt kroppsmedvetenheten och skapar en bättre coremuskulatur. En bra "bieffekt" av en starkare inre muskulatur är en bättre hållning och en plattare mage. Hänger du med överkroppen, hänger du också med magen, medan magen automatiskt dras in när din hållning blir mer upprätt. 


Gummiband/Elastik

Med ett träningsgummiband finns det en mängd övningar och muskelgrupper som du kan träna. Gummibanden finns i flera olika färger, som symboliserar hårdhetsgraden av gummibandet. Från Gul (1) som används till skonsam rehabiliteringsträning, upp till blå (4), med inriktning på allmän styrketräning, medan silver (6) är riktad mot hårt motstånd/styrketräning. Gummibandet är både ett praktiskt och tidsbesparande träningsredskap. Du kan enkelt ta det med dig, och på få minuter kan du med rätt övningar träna alla centrala muskelgrupper.


Yogaredskap

Kom igång med hemmaträning med en skön yogasession på en matta i vardagsrummet eller i trädgården. På den här sidan hittar du all yogautrustning som du behöver för att utföra yoga hemma eller på gymmet. En bra matta är viktigt för en bra yogasession, eftersom yogamattan säkerställer dig bra kontakt till underlaget och samtidigt är mjuk, bekväm och skonsam mot händer, knän och fötter.
Du kan också inkludera användningen av yogablock, ringar, band och bälten i din yogasession, vilket kan göra det lättare att få ut optimalt av dina övningar. Yogablock kan avlasta dina handleder och med träningsband kan du uppnå en stretch i övningar som du annars inte skulle kunna utföra ordentligt på grund av bristande flexibilitet.

Gå til top

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.