GU Energi Gel Salted Caramel - 1 st

1
Se alla produkter från GU
Varunummer: 46771

Gu Energi Gel med smak av Saltkaramell

GU energi-gels garanterar alla, från tränande till professionella en 100 kcal dos av lättsmält, magvänlig, välsmakande och långvarig energi. Allt i förpackningens innehåll är noggrant sammansatt, med ett enda syfte, för att säkerställa att din kropp får den näring som krävs, så att du klarar km efter km, timme efter timme. GU gel tas snabbt och enkelt upp och det finns ingen anledning att sänka hastigheten och tempot under konsumtion.

Vad innehåller GU gels:

Komplexa kolhydrater - GU gels ger 100 kcal, som består av maltodextrin och fruktos, så att du får en optimal energiupptagning.

Aminosyror mix - GU har satt ihop en unik blandning av aminosyror, som bekämpar muskeltrötthet, omvandlar kolhydrater till användbar energi i kroppen och underhåller din mentala fokus.

Denna variant innehåller koffein.

Elektrolyter - ser till att du får nödvändiga salter och därmed en optimal vätskebalans och förhindrar kramp.

Koffein - vissa GU Gel smaker innehåller koffein, medan andra inte gör det. Vi tillsätter koffein av två skäl; Det fungerar som en stimulans för att öka uppmärksamhet och försvagar den upplevda ansträngningen - med andra ord - det känns lättare.

Hur använder jag GU Gel?

GU konsumeras 5 minuter före start av din aktivitet / tävling och sedan - var 45:e min. Observera att detta är ett genomsnitt. Kan vara ner till per 30:e minut. Kom ihåg att dricka vatten.

Används för både träning och tävling.

Glutenfria och innehåller inga mejeriprodukter.

Näringsinnehåll per 100 g:

Energi

1306 kJ/312 kcal

Fett

0 g

- varav mättade fettsyror

0 g

Kolhydrater

69 g

Socker

22 g

Protein

0 g

Salt

977 mg

Kalium

125 mg

Koffein

63 mg

L-Leucin

1203 mg

L-Valin

156 mg

L-Isoleucin

47 mg

Ingredienser:

Maltodextrin, Vatten, Fruktos, Smakämnen, Aminosyror (leucin, valin, isoleucin), Surhetsreglerande medel (kaliumcitrat, natriumcitrat), Kalciumcarbonat, Havssalt, Grönt te- extrakt (innehåller koffein), Citronsyra, Förtjockningsmedel (gellangummi), Konserveringsmedel (natriumbenzoat, kaliumsorbat), Solrosolja

Energiprodukten ska inte användas som ersättning för en varierad och balanserad kost. Förvara utom räckhåll för barn. Bör inte intas av gravida kvinnor eller barn.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.