Bars Shake Färdigrätter Nupo Paketerbjudanden och Startpaket Pulver Soppor Utrustning Övriga viktminskningsprodukter

Viktminskning

Går du på diet eller planerar du att gå ner i vikt? På Med24.se hittar du många läckra och väldokumenterade viktminskningsprodukter t.ex. barer, shakes, färdigrätter, pulver, soppor och kosttillskott. Se det stora urvalet av Nutrilett, Noka, New Nordic och Nupo till bra priser!

Allt om bantningskurer & viktminskning | Kosttillskott för viktminskning | Måltidsersättning | Fullkostersättning | Nupo | Kundernas favoriter 

90 Produkt(er)

Allt om bantningskurer & viktminskning

När man väl har fattat beslutet att gå ner i vikt är man ivrig och det kan nästan inte gå snabbt nog. Men varaktig och hälsosam viktminskning är ofta en långsam process där man måste arbeta med sig själv och sitt tålamod. Det finns inga mirakelkurer som man kan ta utan att behöva ändra sin kost och sin livsstil. Den enkla regeln när det gäller viktminskning är helt enkelt att man ska konsumera färre kalorier än man gör av med.

Det finns många metoder för att uppnå kaloriunderskott. Vissa äter samma kost som tidigare fast i mindre portioner, medan andra helt förändrar livsstilen. Det senare är oftast det mest hållbara, där man både kommer att se en nedgång i siffran på vågen men också ett ökat välbefinnande i vardagen.

Så här hjälper bantningsprodukter dig i din viktminskning

Bantningsprodukter kan ge dig en bra start på din livsstilsförändring och hjälpa dig att effektivt gå ner i vikt på kortast möjliga tid. Med bantningsprodukter menas både kosttillskott för viktminskning, måltids- och fullkostersättningar samt kalorifattiga färdigrätter och utrustning för viktminskning. Om du använder bantningsprodukter som en del av en diet kommer du ofta att kunna gå ner i vikt snabbt, eftersom du kan få ett större kaloriunderskott med en planerad diet då du slipper att ständigt behöva ta ställning till din mat.

Bantningsprodukter kan ingå som suplement i en varierad och kalorilätt diet, där du ersätter en måltid med en bantningsprodukt. Du kan också gå på en diet med enbart bantningsprodukter för ett lägre, dagligt kaloriintag. Möjligheterna är många och det är upp till dig att bestämma vilka metoder som passar dig bäst.


Få hjälp att gå ner i vikt med kosttillskott

När du går på diet och äter färre kalorier kan din kropp ha behov för mer vitaminer och mineraler. Du hittar på Med24 ett brett utbud av kosttillskott för viktminskning som kan ge dig de nödvändiga näringsämnena eller ha en positiv effekt på din viktminskning! De många fantastiska ingredienserna och produkterna kan t.ex. ha aptitdämpande egenskaper, öka din ämnesomsättning eller bidra till normal leverfunktion.

Aktiva ingredienser i kosttillskott för viktminskning

De olika märkena använder en mängd både naturliga och aktiva ingredienser i sina kosttillskott för viktminskning. Några av de vanligaste ingredienserna och deras egenskaper i kosttillskott för viktminskning är:  

 • Kitosan: Hjälper till att binda fett och kolesterol från maten
 • Glucomannan: Ökar mättnadskänslan och förhindrar överätning
 • Chrom: Bidrar till att upprätthålla en normal blodsockernivå
 • Havtorn: Främjar ämnesomsättningen och innehåller vitaminer samt omega 3, 6, 7 och 9
 • Ingefära: Hjälper till med matsmältningen och bidrar till normal tarmfunktion
 • Cayennepeppar: Bidrar till ökad förbränning
 • Koffein: Bidrar med extra energi

Du kan se alla billiga kosttillskott eller hitta kosttillskott speciellt för den slanka linjen. Om du är vegan eller vegetarian kan du också hitta flera vegan-kosttillskott. Du får ut det mesta av kosttillskott om du följer rekommendationerna för varje produkt. Många ska tas i kombination med en kalorireducerad diet för att du kan dra nytta av de många egenskaperna.


Måltidsersättningar - gör det enkelt

Har du gått igenom en bantningskur med positivt resultat och vill behålla din vikt, eller vill du bara kontrollera ditt dagliga kaloriintag? Med det stora urvalet av måltidsersättningar i form av barer och shakes är detta lätt.

Måltidsbarer - enkelt att ta med

En måltidsbar är ett av de enklaste sätten att ersätta en huvudmåltid med dietmat. Du kan ta med en i väskan på morgonen så att du snabbt kan tillfredsställa din hunger under dagen. Du hittar läckra barer med smaker av bl.a.

 • Choklad
 • Karamell
 • Lemon
 • Toffee
 • Brownie

Nutrilett Hunger Control

Barerna från bl.a. Nutrilett innehåller endast ca 200 kalorier per bar. De läckra barerna innehåller alla mineraler, vitaminer och näringsämnen du behöver i en måltid. Detsamma gäller de läckra barerna från Easis Diet, som finns med smak av karamell, choklad och hallon.

Nupo One Meal

Nupos One Meal Bar är välsmakande och kalorifattiga alternativ till en huvudmåltid. De läckra barerna är fulla av essentiella näringsämnen så att du inte får brist på vitaminer eller mineraler. Du kan använda Nupos barer för att behålla din viktminskning efter en diet eller som en del av din viktminskning.

Färdiga drycker - smakfulla shakes från Nutrilett & Nupo

Bland de kalorifattiga alternativen till en huvudmåltid hittar du massor av läckra färdiga drycker - så kallade ready to drink-produkter. Många av de fantastiska bantningsdryckerna är fyllda med fiber, protein, vitaminer och mineraler, så att du enkelt och bekvämt kan spara på kalorierna i en hektisk vardag.

Nupos One Meal +Prime-serien består av smakfulla och läckra shakes. One Meal +Prime innehåller upp till 70% mindre socker, 30% mer protein och en 400% högre fiberhalt än liknande måltidsersättningar. Denna serie är för dig som inte vill kompromissa med smak eller kvalitet under din viktminskning. Även om smaken kan verka syndig, innehåller varje shake bara cirka 200 kalorier.

Färdigrätter - gör det enkelt att gå på diet!

Även om många människor älskar barer och shakes som ett alternativ till en huvudmåltid, kanske du mer gillar klassiska rätter med smaker som du känner igen från din egen matlagning. De läckra och kalorifattiga färdigrätterna kan vara en hjälp på vägen mot varaktig viktminskning.

Prova Nokas dietversioner av spaghetti bolognese, kycklingsoppa eller tacogryta, rätter med mycket smak men få kalorier. De läckra rätterna kräver minimal förberedelse och smakar fantastiskt. Med bara ca 200 kalorier per måltid är det enkelt att ersätta en vanlig huvudmåltid med en av märkets populära färdigrätter!


Fullkostersättningar - effektiva och kalorifattiga

Istället för att ersätta enskilda måltider med barer, shakes eller färdigmat kan du alternativt ersätta alla måltider med dietmat och dietprodukter. De allra flesta önskar en snabb och effektiv viktminskning, och detta kan bli verklighet med de kliniskt testade dieterna från bland annat Nupo.

Nupo - bantningsprodukter som fungerar

En av fördelarna med fullkostnadsersättningar är att du inte behöver mäta, väga och tillbereda din mat. Du behöver heller inte planera och tänka ut en kalorifattig diet med rätt mängder protein, vitaminer och andra näringsämnen.

Nupo, som är det mest populära varumärket inom viktminskning och bantning, har utvecklat effektiva bantningsprodukter i mer än 30 år. Det speciella med Nupo-produkterna är att du på en kalorifattig diet som Nupo Diet fortfarande får alla nödvändiga näringsämnen - även om du uteslutande äter Nupo-produkter!

Köp Nupo på Med24

På Med24.se hittar du ett stort urval av billiga Nupo-produkter. Nupo-dieten har med tiden blivit känd som en av de mest effektiva dieterna, där många efter få veckor på Nupo ser en viktnedgång. Bland Nupos många produkter hittar du bl.a. de många Nupo-pulvren som kan köpas som Nupo Mega-pack eller Nupo Storpack. Nupos kosttillskott för viktminskning, Slim Boost, finns i 5 olika versioner, som var och en kan boosta din viktminskning.

I vår artikel Guide för användning av Nupo kan du läsa mer.


Utrustning för viktminskning

När du har beslutat dig för att gå ner i vikt är det motiverande att hålla koll på utvecklingen. Många nöjer sig med att mäta sina framsteg med en vanlig badrumsvåg, men idag kan du också köpa avancerade kroppsvågar som mäter fett eller utför en kroppsanalys. Varumärken som Tanita och Omron har skapat fantastiska produkter som du hittar i vår kategori med Utrustning för viktminskning. Här hittar du också shakers för ditt Nutrilett- eller Nupo-pulver.


Kundernas favoriter - populära bantningsprodukter

I vårt stora sortiment av bantningsprodukter hittar du några av de allra bästa produkterna för viktminskning och bantning. Det stora urvalet av kosttillskott för viktminskning ger dig goda möjligheter att boosta din viktminskning med naturliga eller aktiva ingredienser. Våra mest populära märken för bantning och viktminskning är:

 • Nupo
 • Nutrilett
 • Noka
 • Easis
pil til toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.