Omron BF511 - Fettmätare och våg

1
Se alla produkter från Omron
Varunummer: 6002

Omron BF511 Body Analysis - Kroppsfettsmätare med våg från Omron

Med Omron BF511 Fettmätare, får du en mycket noggrann mätning av hela kroppen (kroppsanalys). Kroppsanalysen genomförs med hjälp av mätningar på både över och underkropp med hjälp av en handkontroll som tillhör vågen. Du får en rad mycket precisa upplysningar om din kropps sundhetstillstånd.

Du har 3 års garanti på Omrons produkter när du köper dem hos Med24.se.

Omron BF511 är enkel och lätt att använda och visar de beräknade resultaten i en lättläst display. Den lämpar sig för både hemma använding och professionell användning.

Omron BF511 har minne för 4 personer uppgifter. Mättiden är 10-15 sekunder. Batterier ingår.

Övervikt kan leda till komplikationer som högt blodtryck, diabetes och hjärtproblem. Genom att mäta din kroppsfett procent regelbundet kan du kontrollera att det är fett, inte vatten eller muskelmassa du förlorar, och på så sätt hålla koll på din egen hälsa!

Mätprincipen
Fettmätaren använder en så kallad BIA (bioelektrisk impedans analys) för att bestämma kroppens innehåll och fett. Strömledningstiden jämförs med längd, vikt, ålder och kön, varefter fettmätaren beräknar en kroppsfetts procent.

Förutom att mäta din vikt i kg och fett, har Omron BF511 följande egenskaper:

Mätning av fett runt de inre organen.
Fett runt de inre organen hänger väldigt mycket ihop med livsstilssjukdomar som högt blodtryck, diabetes, hjärtsjukdomar och hyperlipidemi.

Mätning av skelettmuskelprocent.
Här mäts musklerna somär fästa vid skelettet och används för att röra kroppen. Skelettmuskulatur kan öka genom motion och annan aktivitet.

Mätning av BMI.
BMI står för Body Mass Index. Detta index använder följande enkla formel för att ange förhållandet mellan en persons vikt och längd. BMI = vikt (kg) / längd (m) / längd (m)

Mätningen av vilande ämnesomsättning i kcal.
Oavsett din aktivitetsnivå, krävs en miniminivå av energi för att upprätthålla kroppens dagliga funktioner. Vilande ämnesomsättning, den mängd kalorier som krävs för att säkerställa en miniminivå av energi till kroppen, varierar från person till person beroende på t.ex. ålder, vikt, sammansättning kropp och energiförbrukning.

Viktigt!
- Får inte användas av personer med medicinska implantat (t.ex. Pacemakers).

OBS! Bruksanvisning endast på engelska och danska. 

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Se alla produkter från Omron
Varunummer: 6002

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.