Pharma Nord

Banner med Pharma Nord, med billede af Bio-Selen og Bio-Quinone

Med kosttillskott och läkemedel från Pharma Nord får du produkter av hög dansk kvalitet, där dokumentation och säkerhet för varje enskild produkt är av största vikt. Läs mer om Pharma Nord här!

43 Produkt(er)

Historien bakom Pharma Nord: Ett av Europas ledande företag inom kosttillskott

Pharma Nord är ett av Europas ledande företag inom forskning, utveckling och produktion av vitala kosttillskott och naturläkemedel. Det är med tonvikt på hög upptagbarhet, säkerhet och dokumentation som Pharma Nord gång på gång utvecklar, producerar och marknadsför sina helt exklusiva och världsberömda kosttillskott.

Pharma Nord är idag ett privatägt aktiebolag med produktion och huvudkontor i Danmark. Sedan starten har grundtanken varit att kompensera för bristerna i den moderna kosten genom helt unika och välutvecklade kosttillskott, med hög biotillgänglighet och en dokumenterad effekt. Det är via 25 dotterbolag och 20 affärspartners som varumärket har blivit känt över hela Europa och Mellanöstern.

Företaget har blivit ett av världens ledande inom kosttillskott och läkemedel av naturligt ursprung. De är särskilt kända för sin strävan att alla Pharma Nords produkter ska ha bästa möjliga absorption och fysiologiska effekt. Av denna anledning kompromissar Pharma Nord aldrig med kvaliteten. Med hjälp av non-stop forskning och kunskap om människan och naturen levererar de också gång på gång prisbelönta produkter som vunnit erkännande över hela världen.


Säkerställer dansk kvalitet på högsta nivå

Pharma Nord har beslutat att möta den växande efterfrågan genom att utöka sin danska produktionsanläggning i Vojens istället för att producera utomlands. Det beror bland annat på att Danmarks stränga lagstiftning på området åtnjuter stort internationellt erkännande.

Många litar blint på att när det står på produkten att den är tillverkad i t.ex. Danmark så är den tillverkad i Danmark. Men så är det faktiskt inte alltid. Företag kan helt lagligt köpa tabletter och kapslar i Kina och Indien och sedan helt enkelt få dem förpackade i Danmark och därigenom få skriva "producerad i Danmark" på preparatet.

Men när du köper ett Pharma Nord-preparat är du garanterad att alla kapslar och tabletter är testade, förpackade och inte minst tillverkade i Danmark (med endast mycket få undantag i ett annat EU-land). För på Pharma Nord vill man säkra dansk kvalitet på högsta nivå.

Pharma Nord Logo - Den gyldne morter

Den gyllene morteln

Pharma Nord är kända för sin slående design med den gyllene morteln och "titthålet" till produkterna inne i askarna. Morteln symboliserar hur deras förstklassiga produkter, baserade på gyllene formler och grundlig forskning, hög upptagbarhet i kroppen och säkerhet kan bidra till en gyllene version av dig.


Pharma Nord – ett brett sortiment av produkter

Pharma Nord erbjuder ett brett utbud av kosttillskott och läkemedel utformade för att möta olika behov. Några av deras mest populära produkter är:

Pharma Nord Bio-Qinon Q10

Bio-Q10 är ett koenzym Q10 kosttillskott som är viktigt för energiproduktionen. Pharma Nords Bio-Q10 är unikt eftersom det är formulerat med en speciell sojabaserad olja som ökar biotillgängligheten och därmed gör det lättare för kroppen att ta upp och utnyttja näringsämnet.

Pharma Nord Bio-Magnesium

Bio-Magnesium är ett kosttillskott med magnesium som bidrar till normal muskelfunktion, underhåll av normalt skelett och tänder samt till normala psykologiska funktioner. Pharma Nords Bio-Magnesium innehåller tre olika magnesiumföreningar för att säkerställa hög biotillgänglighet och effektiv absorption.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.