Bio SelenoPrecise - 150 tabletter

1
(1) Se alla recensioner
Se alla produkter från Pharma Nord
Varunummer: 4551

Pharma Nord SelenoPrecise tillskott är den ursprungliga selenpreparat med 100 mikrogram av den väldokumenterade och patenterade SelenoPrecise selenjäst

SelenoPrecise, Pharma Nord patenterade selenjäst, förutom organiskt bundet selenomethioninmere än 30 olika organiska selenföreningar.

Näringsinformation per. Rekommenderad daglig dos:
Selen 100 mikrogram - 250% RDA *
*) RDI: Rekommenderat dagligt intag

Dosering
1 tablett dagligen för vuxna och barn 11 år och äldre. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en balanserad kost. Bör endast efter samråd med en läkare eller hälsa för gravida kvinnor och barn under 1 år. 

Beredningen kännetecknas av att kunna påvisa en hög absorption och jämn kvalitet:
• 89% av seleninnehållet absorberas i kroppen
• 15 laboratorier i 12 olika länder har mätt L-metionin selen innehåll SelenoPrecise att vara 67%

Vetenskapligt dokumenterade
Det har publicerat över 40 vetenskapliga artiklar på kvalitet, den stabila selenhalt på 81%, med hög tillgänglighet och säkerhet SelenoPrecise. Detta gör produkten mycket väl dokumenterad selen källa och är också anledningen SelenoPrecise används för vetenskapliga studier och forskningsprojekt världen över.

Varför så många selenkällor?
SelenoPrecise innehåller många olika selenkällor, eftersom det har visat sig att var och en har olika funktioner i organismen. Genom att leverera ett brett utbud av bältesformer, är det möjligt att efterlikna den naturliga selen variationen som finns i en balanserad kost. Detta tros ha störst hälsovinst.

Vad är selen?
Selen är ett essentiellt spårämne som deltar i ett brett spektrum av selenproteiner och selenberoende enzymer viktiga för människors hälsa och välbefinnande. Ett av dessa enzymer, glutationperoxidas (GSH-PX), som har ett antal viktiga funktioner i kroppen och bidrar till att upprätthålla en god hälsostatus. Selen är också viktigt för kroppens produktion av ämnesomsättningshormon. Det är känt att selen användes i biologiska processer, vilket bland annat är viktiga för upprätthållande av:
• ett normalt immunförsvar
• sköldkörtelfunktion
• bildandet av spermier
• Cellskydd
• hår och naglar 

1 tablett innehåller:
Dagsdos Mängd Enhet DRI

Selen

100

µg

182%

DRI = Dagligt referensintag för vuxna och barn över 11 år.
- DRI ej fastställt
Ingredienser:

Fyllnadsmedel (Mikrokristallinisk cellulosa), Antiklumpningsmedel (dicalciumphosphat), Mineral (selenberiget gær (SelenoPrecise©)), Konsistensmedel (siliciumdioxid), Antiklumpningsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), Ytbehandlingsmedel (hydroxypropylmethylcellulosa)

Ursprungsland: Danmark
Obligatorisk text för kosttillskott: Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.