Bio-Sport - 240 kapslar + 30 tabletter

Bio-Sport - 240 kapslar + 30 tabletter
Bio-Sport - 240 kapslar + 30 tabletter
Bio-Sport - 240 kapslar + 30 tabletter
Se alla produkter från Pharma Nord
Varunummer: 4538

Bio-Sport - 240 kapslar + 30 tabletter

Pharma Nord Bio-Sport tillskott är en unik sportkur som ger kroppen de essentiella fettsyrorna omega-3 och omega-6 vilket hjälper till att hålla rätt balans mellan prostaglandiner i kroppen.

Bio-Sport består av en kombination av kapslar och tabletter. Kapslarna innehåller essentiella omega-3-fettsyror i form av lätt absorberbara fria fettsyror och gamma-linolensyra som bidrar till att upprätthålla rätt balans mellan prostaglandinerna i kroppen. Tabletterna innehåller en rad viktiga vitaminer och mineraler med kända antioxidanteffekter vilket hjälper dig att hålla dig fysiskt aktiv, även under perioder när du går på max.

Vad är prostaglandiner?
Prostaglandiner är en grupp av fleromättade fettsyror som bildas i cellerna i hela kroppen. Prostaglandiner reglerar funktionen av ett antal hormoner i kroppen. Det finns fyra huvudgrupper av prostaglandiner. De är inblandade i processer som inflammation, feber och smärta.

Vad är antioxidanter?
Antioxidanter är ämnen som neutraliserar fria radikaler i kroppen. Fria radikaler är kemiskt instabila molekyler som reagerar med omgivande ämnen och därmed skadar dem. Antioxidanterna skyddar cellernas arvsmassa, proteiner och fetter från vad som kallas oxidativ stress genom att leverera den kemiska stabiliteten som de fria radikalerna saknar och cellen undgår skada. Antioxidanter kan vara vitaminer men också en rad andra ämnen i vår mat har antioxidanteffekt i kroppen.

Bildning av fria radikaler
Vi kan inte undvika bildandet av fria radikaler i kroppen. De utvecklas så länge vi andas och de bildas av den mat vi äter. Några aktiviteter utvecklar dock mer fria radikaler än andra; rökning, luftföroreningar, alkoholkonsumtion men också sport och annan fysisk ansträngning utvecklar stora mängder fria radikaler i kroppen. Därför har vi nytta av antioxidanter.

Pharma Nord Bio-Sport är en kombinationsprodukt för aktiva idrottare och motionärer.
- Unik sportkur
- Innehåller fettsyrorna omega-3,omega-6 och mineraler, bland annat SelenoPrecise
- Innehåller vitamin C, vilket bidrar till att upprätthålla normal immunfunktion i samband med kraftig fysisk ansträngning

Dosering:
8 kapslar och 1 tablett varje dag för vuxna och barn över 11 år .

8 kapsel och 1 tablett innehåller:
Dagsdos Mängd Enhet DRI

Vitamin A

800

µg

100%

Vitamin B

2

mg

143%

Vitamin C

90

mg

113%

Vitamin E

15

mg

125%

Selen

100

µg

182%

Zink

15

mg

150%

Fiskolja

1120

mg

-

- varav omega-3 fettsyror

19%~746

mg

-

EPA (eicosapentaensyra)

9%~360

mg

-

DHA (docosahexaensyra)

7%~264%

mg

-

- Andra omega-3 fettsyror

3%~122

mg

-

gurkörtolja

2880

mg

-

- varav GLA (gammalinolensyra)

16%~640

mg

-

DRI = Dagligt referensintag för vuxna och barn över 11 år.
- DRI ej fastställt
Ingredienser:

Kapsel:, Gurkörtfröolja (borago officinalis L.), Fiskolja, Kapselskal: oxgelatin, Gelatin (oxe), Fuktbevarande medel: glycerol, Mineral (zinkglukonat), Vitamin C (L-Ascorbinsyra), Mineral (selenoprecise, selenberikad jäst), Fyllnadsmedel (Mikrokristallinisk cellulosa), Vitamin E (dl-a-tocopherylacetat, d-a-tocopherylsuccinat), Vitamin A (retinylacetat), Stabilisator: Hydroxypropylmethylcellulosa, Antiklumpningsmedel: siliciumdioxid, talk, vitamin B6 (pyridoxinhydrochlorid), Ytbehadnlingsmedel: zein, Stabilisator: Magnesiumsalter av fettsyror, Färgämnen: Järnoxid

Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk

Ursprungsland: Danmark
Obligatorisk text för kosttillskott: Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.