Q10 Phyto Bio-Quinone 100 mg - 60 kapslar

1
Se alla produkter från Pharma Nord
Varunummer: 42312

Pharma Nord Q10 Phyto Bio-Quinone 100 mg (tidigare Q10 Green) för vegetarianer och veganer - den nya generationens vegetabiliska kapslar

Q10 Phyto från Pharma Nord är mjuka vegetabiliska kapslar med Q10 i form av 100 mg aktivt ubikinon löst i vegetabilisk olja. Innehållet i Q10 är helt identiskt med det som finns i original Q10 Gold från Pharma Nord, men här i en växtbaserad kapsel lämplig för vegetarianer och veganer.

Koenzym Q10 är ett vitaminrelaterat ämne som spelar en central roll i cellernas energiomsättning. Q10 bidrar till omvandlingen av fett, kolhydrater, protein och alkohol till ATP (adenosintrifosfat), som lagrar energin i kemisk form. När dina celler behöver energi klyvs ATP-molekylen och den lagrade energin frigörs.

 Q10 är ett fettlösligt, kristallint ämne som kroppen har svårt att absorbera, men med hjälp av en speciell tillverkningsteknik utvecklad av Pharma Nord genomgår Q10 en speciell värmebehandling som gör att Q10-kristallerna löser sig helt vid kroppstemperatur. Q10 finns naturligt i ett antal livsmedel som nötkött, fläskkotletter, sill, sojaolja och sardiner. Dessutom kan vi människor också själva bilda Q10, men allteftersom vi blir äldre eller till följd av sjukdom minskar vår förmåga att producera Q10. Man tror att kroppens Q10-innehåll är högst i början av tjugoårs-åldern, varefter kroppens egen produktion gradvis minskar.

Egenskaper

  • Mjuka vegetabiliska kapslar med Q10 i form av 100 mg aktiv ubikinon löst i vegetabilisk olja
  • Lämplig för vegetarianer och veganer
  • Koenzym Q10 spelar en central roll i cellernas energiomsättning

Dosering och användning:

Vuxna och barn från 11 år:
1-2 kapslar dagligen i samband med måltid.
Om du tar 2 kapslar dagligen rekommenderas att du tar 1 kapsel till frukost och 1 kapsel till middag.


Innehåll: 60 kapslar

1 kapsel innehåller:
Dagsdos Mängd Enhet DRI

Ubiquinon (coenzym Q10) dispergeret i vegetabilsk olie

100

mg

-

DRI = Dagligt referensintag för vuxna och barn över 11 år.
- DRI ej fastställt
Ingredienser:

Sammansättning av sojaoljor**, Coenzym Q10, Ytbehandlingsmedel (Hydroxypropylstärkelse), Fuktbevarande medel (Vegetabilisk glycerol), Stabilisatorer (Agar, carrageenan, pectin (äpple)), Renat vatten, Fettfattigt kakaopulver, Fuktbevarande medel (sorbitol), Grönt tepulver, Rödbetspulver, Antioxidant (D-alpha-tocopherol), Färgämne (riboflavin)

Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk

Obligatorisk text för kosttillskott: Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Se alla produkter från Pharma Nord
Varunummer: 42312

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.