Bio-Fiber - 120 tabletter

Bio-Fiber - 120 tabletter
Se alla produkter från Pharma Nord
Varunummer: 4528

Bio-Fiber är bra för matsmältningen

Bio-Fiber är ett kosttillskott utan tillsatta näringsämnen. Bio-Fiber-tabletterna innehåller en blandning av naturliga, lösliga och olösliga vegetabiliska fibertyper. Dessa typer av fibrer kommer från citruspektiner och sockerbetor. Sockerbetorna är bra för kroppens avföringsvolym, vilket förbättrar matsmältningen.

Om du vill ha en balanserad och hälsosam, varierad kost måste din kost innehålla både lösliga och olösliga fibrer. Genom att konsumera Bio-Fiber dagligen kan du enkelt och snabbt kombinera dessa två typer av fibrer. Fibrerna säkerställer att tarmens funktioner fungerar optimalt. Detta har blivit ett problem i takt med att matvanorna har förändrats. Detta beror på att fiberinnehållet i bearbetade livsmedel minskar. Om du vill öka andelen fiber i din kost bör du därför välja att äta ren och naturlig mat snarare än bearbetad.

Europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet (EFSA) har utvärderat dokumentationen bakom produktens innehåll av sockerbetfibrer och ger följande uttalande:

  • Hjälper till att öka avföringsvolymen

Tabletterna är lätta att svälja och tillverkas under farmaceutisk kontroll.

Dosering och användning:

4-12 tabletter dagligen efter behov för vuxna och barn över 11 år. Tabletterna tas med mycket vätska. Det rekommenderas att börja med 4 tabletter dagligen. Sedan kan man gradvis öka med 2 tabletter dagligen - detta för att ge kroppen möjlighet att vänja sig vid det ökade fiberintaget. Ökad gasbildning och ökad tarmaktivitet kan upplevas i början av personer som inte är vana vid att en fiberrik kost. Om dosen av fiber ökas långsamt kan matsmältningssystemet anpassa sig till förändringarna.

4 tabletter innehåller:
Dagsdos Mängd Enhet DRI

Kostfibrer

1840

mg

-

DRI: Dagligt Referensintag för vuxna samt barn från 11 år.
- DRI ej fastställt
Ingredienser:

Lösliga och oupplösliga fibrer från sockerbetor och citrusskal, Antiklumpningsmedel (polyvinylpyrrolidon, magnesiumsalter av fettsyror, siliciumdioxid), Fyllnadsmedel (Mikrokristallinisk cellulosa), Ytbehandlingsmedel (hydroxypropylmethylcellulosa)

Ursprungsland: Danmark
Obligatorisk text för kosttillskott: Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.