Omron

32 Produkt(er)

Vad är Omrons mission och syfte?

Omron är ett elektronikföretag etablerat 1933 av Kazuma Tateishi i området Omuro som ligger i Kyoto, Japan. Namnet Omron kommer från stadsdelen Omuron.

Före 1990 var företaget känt som Omron Tateishi Electronics, och mottot var från början:

”To the machine the work of machines, to man the thrill of further creation”.

Omron är ett ledande varumärke när det gäller båda digitala blodtrycksmätare med sin försäljning på över 200 miljoner blodtrycksmätare och nebulisatorer för respiratorbehandling. Företagets övriga produktkategorier är lågfrekvent smärtbehandling, elektroniska termometrar och kroppssammansättningsmonitorer. Apparaterna från Omron har under många decennier hjälpt människor att förebygga, behandla och hantera sina medicinska tillstånd - hemma, men också i klinisk praxis i över 110 länder världen över.

Omrons syfte är att hjälpa människor att leva ett mera fritt och tillfredsställande liv utan att behöva kompromissa. Omron är världsledande inom kliniskt, beprövade, innovativa medicintekniska produkter för hälsoövervakning samt terapi.

Omrons mål är att hjälpa människor runt om i världen att kunna förverkliga ett hälsosamt och bekvämt liv. Visionen är att skapa en miljö där medicinsk påverkan minimeras och i stället skapa goda förutsättningar för människors dagliga liv samt skapa en god livskvalitet. Alla företagets handlingar och produkter har denna vision som riktlinje och tar hela tiden ett steg i rätt riktning för att förbättra människors liv runt om i världen.

Visionen är att göra allt för att minimera effekterna av patientens hälsotillstånd. Göra det möjligt att få ut mer av livet, det dagliga livet med allt vad det innebär så att inte ett visst hälsotillstånd tar över kontrollen.

Omron tar sin vision till konkreta handlingar. Alla som är involverade i företaget har en drivkraft och strävar efter att minimera de konsekvenser som hälsotillståndet har för livet.

Bolagets huvudverksamhet består av tillverkning och försäljning av automationskomponenter, utrustning och system, men är allmänt kända för sina medicintekniska produkter som t.ex. digitala termometrar, blodtrycksmätare och nebulisatorer. Omron utnämndes 2013 till en av Thomson Reuters top 100 största innovatörer i världen.

Varför ska jag välja Omron?

Företaget har varit ledande inom sitt område under många år. De har utvecklat, forskat och ständigt skapat resultatgivande produkter, vilket ger säkerhet för kunden. Omron har också blivit en av Thomson Reuters top 100 globala innovatörer, vilket säger lite om företagets engagemang och önskan om att skapa ännu bättre och fler produkter.

På Med24.se har vi ett brett utbud av Omrons produkter. I sortimentet ingår allt från stegräknare, blodtrycksmätare, fett- och viktmätare, elektronisk nerv- och muskelstimulatorer samt mycket mera. I vår webbshop hittar du alltid bra erbjudanden och priser.

Relevanta artiklar:

- Blodtryck - vad är det?
- Hur mäter jag blodtrycket?
- Lågt blodtryck, orsaker, symptom och behandling
- Högt blodtryck, vad kan du göra?
- 10 goda råd mot högt blodtryck
- Förhöjt blodtryck hos gravida kvinnor

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.