Hälsokost

Kosttillskott

Kosttillskott är vitaminer och mineraler i koncentrerad form. Kosttillskott kompletterar den vanliga kosten och finns som kapslar, tabletter, pulver, vätska och liknande. Aminosyror, essentiella fettsyror fibrer, olika örter och växtextrakt som tas i små mängder är kosttillskott. På med24.se kan du köpa hälsokostprodukter, multivitaminer, omega3-produkter, fiskolja och naturläkemedel av olika fabrikat. Kosttillskott förknippas ofta med hård träning och muskler men det finns flera olika anledningar till att vi behöver fylla på kroppens depåer. Tränar du hårt och t.ex. tävlar i mer än 60 minuter är ett intag av protein och kolhydrater bra. Dricker du inte mjölk eller får för lite kalk med kosten,  finns det tillskott med kalcium. Järnbrist eller brist på något annat ämne kan också vara en anledning.

Vad ska jag välja? 

Kosttillskott kan aldrig ersätta en sund kost och hälsosam livsstil utan är ett komplement. Det är du som känner din kropp och vet vad den behöver. Är det omega-3 finns det i form av tabletter, kapslar eller flytande. Longo omega3, puré pharma, nordic naturals, bodylab är exempel på producenter som du hittar hos oss. Eskimo kids är speciellt anpassat för barn. A-vitamin hittar du i tablettform, krämer och flytande. Några av våra märken är Vita care, Berhelsen, dr Organic och Naturdrogeriet. Här finns också speciella produkter för barn. Futura och Minallvit(barn) är exempel på kalciumtillskott. Protein och kolhydrater finns hos Bodylab och Maxim. Alla dessa tillverkare av kosttillskott och naturläkemedel plus många fler finns hos med24.se din hälsokostbutik på nätet.

Det händer att vår kropp är ur balans fysiskt, psykiskt eller bådadera eftersom det ena påverkar det andra. Det kan vara sömnbrist, humörsvängningar eller allmän olust. Många väljer att prova något naturläkemedel som riktar sig mot dessa tillstånd. Vi har bl.a. produkter från A.Vogel och Naturdrogeriet. Sömnbrist kan ibland bero på  att det är svårt att komma till ro på kvällen.Det kan vara problem med matsmältning, hosta, trötthet, torr hud eller torrt hår. För oss som bor där det är olika årstider och få soltimmar vissa perioder är det tryggt att veta att vi själva kan ge kroppen lite extra vård och omsorg. Exempel på en omega3-produkt är Pure Omega-3G fiskolja.  
De moderna produkterna har inte den karakteristiska fisksmaken som många kanske minns från förr. 

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.