Gummies - vingummivitaminer

Här hittar du ett brett sortiment av vitamingummies. Vi har flera olika typer och smaker. Du kan hitta din favorit nedan.
Vad är Gummies? | Toppfavoriter

65 Produkt(er)

Vitamingummies - ett gott och hälsosamt sätt att få i sig nyttiga näringsämnen

För många människor kan vitaminer och kosttillskott vara en dålig upplevelse på grund av sväljsvårigheter och dålig smak. Tyvärr får de flesta människor inte i sig tillräckligt med näringsämnen i form av vitaminer och mineraler via kosten, som behövs för att kroppen ska fungera optimalt.

Många människor tar multivitaminer och andra kosttillskott för att se till att deras behov täcks - och gummies är kosttillskottet som ofta tilltalar de vuxna och barn som inte bryr sig om att ta kosttillskott iform av tabletter och piller.

Vad är Gummies?

Gummies är smakrika och läckra vingummin, även kända som vingummivitaminer och tuggbara björnar för barn. De kategoriseras tillsammans med vanliga vitaminpiller. Men precis som andra kosttillskott har gummies också en mängd olika egenskaper och nyttiga näringsämnen som bidrar till den inre och yttre hälsan.

Finns även för veganer

Huvudingrediensen i de flesta gummies är gelatin, men för vegetarianer eller veganer finns det också vitamingummies gjorda av växtbaserat gelatin som pektin. Alla Beauty Bear vitamingummies är bland annat veganvänliga. Detsamma gäller för några av Kids Zoo gummies för barn.

Ett populärt kosttillskott

Förr var gummies avsedda för barn som ett roligt och enkelt sätt att ge dem de vitaminer som behövs för att de ska växa och må bra. Men idag har de också blivit ett populärt tillskott för vuxna som har svårt att svälja och inte gillar den beska smaken hos vanliga kosttillskott. Gummies är lätta att tugga och svälja och absorberas naturligt och effektivt i kroppen.

Konsistensen och innehållet i gummies ger en behaglig, god, näringsrik och smakrik upplevelse. Många är särskilt förtjusta i tillskottet eftersom den trevliga upplevelsen gör det svårt att glömma att ta sina dagliga vitaminer eller mineraler.

Men det handlar naturligtvis inte bara om smaken. Nallarna eller gummierna är fulla av vitaminer, mineraler och andra näringsämnen som bidrar till yttre och inre hälsa eller skönhet. Forskning visar till och med att gummies ger högre biotillgänglighet än andra kosttillskott.

Vi erbjuder dig de största favoriterna bland gummies

I sortimentet på Med24.se hittar du bl.a:

VitaYummy Hair & Nails: Hair and Nail gummies innehåller fantastiska ingredienser, bland annat Biotin, Vitamin D och B12, som bidrar till att stärka och bibehålla friskt hår och naglar. Tillskottet innehåller endast naturliga smak- och färgämnen och kan användas för alla hårtyper.

Beauty Bear: Beauty Bear vitamins erbjuder några unika kosttillskott för hår, hud och naglar. En av de största favoriterna är Beauty Bear Tan. Den har en utsökt persikosmak och bidrar till hudens förmåga att få en vacker och varaktig sommarglöd och färg.

Kids Zoo Multivitamin: Dessa tuggbara vitaminer är ett fantastiskt tillskott av de mest nödvändiga och näringsrika vitaminerna som ditt barn kan få i sig. De har en utsökt jordgubbssmak och är formade som söta gummibjörnar, vilket ger ditt barn en rolig och trevlig upplevelse när de konsumeras. De innehåller inte heller några konstgjorda smaker eller skadliga ämnen.

Eye Q Chews: Eye Q Chews är ett perfekt fiskoljetillskott för både barn och vuxna. Tuggkapslarna har jordgubbssmak och tillför de viktiga omega 3- och 6-fettsyrorna som är livsnödvändiga för kroppen.

Köp Gummies på Med24.se

På Med24.se erbjuder vi ett urval av viktiga och välsmakande vitamingummies. Du kan hitta exakt det tillskott du vill ha för att bidra till din egen och din familjs fysiska hälsa. Vi erbjuder några av de mest hälsosammaste och mest kvalitetsmedvetna valen inom gummies - till exklusiva priser och erbjudanden!

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.