Accu-Chek

Som diabetiker är det viktigt att kontrollera blodsockret. Detta görs enklast med hjälp av en liten droppe blod och en blodsockermätare. Du kan se utbudet av blodsockermätare från Accu-Chek här.

Roche Diabetes Care | Blodsockermätare | Testremsor och lansetter | Professionell vägledning

12 Produkt(er)

Roche Diabetes Care

I mer än 40 år har Roche Diabetes Care, under varumärket Accu-Chek, arbetat för att personer med diabetes ska kunna leva ett så aktivt och fritt liv som möjligt. Som pionjärer inom utvecklingen av övervakningssystem av blodglukos har Roche Diabetes Care utvecklat ett brett utbud av effektiva och innovativa produkter för både diabetiker och sjukvårdssektorn. Idag är de en av världens största leverantörer av blodsockermätutrustning för diabeteskontroll. Du kan därför känna dig trygg när du som diabetiker köper en Accu-Chek-produkt. De har både detaljerade bruksanvisningar för sina blodsockermätare och detaljerade videos som kan hjälpa dig med din mätning.


Blodsockermätare från Accu-Chek

I Accu-Chek-sortimentet hittar du många bra blodsockermätare för att mäta blodsocker. Du kan ta reda på mer om de enskilda blodsockerapparaterna här, så att du kan köpa den apparat som passar dig bäst.

Accu-Chek Guide blodsockermätare startpaket

Det smarta startpaketet från Accu-Chek innehåller allt du behöver för att hålla koll på ditt blodsocker. Du får både en Guide blodsockermätare med tillhörande etui och teststickor samt FastClix blodprovstagare med tillhörande FastClix-lansetter. Startpaketet innehåller även med en manual och 2 batterier.

Designen är diskret och blodsockermätaren behöver bara en liten droppe blod för att kunna registrera ditt blodsocker. Den är lätt att ha med sig i väskan, och du kan trådlöst överföra resultaten av ditt blodprov till din mobiltelefon via Accu-Chek Connect-appen.

Accu-Chek Mobile blodsockermätare

Den smarta Accu-Chek Mobile blodsockermätaren är perfekt för dig som är på insulinbehandling och ska mäta ditt blodsocker ofta. Med den smarta testkassetten slipper du teststickor och skapar därmed inget avfall vid användning. En kassett håller i 90 dagar och du kan köpa en ny, separat Mobil FastClix Testkassett när den tar slut.


Testremsor och lansetter

Aviva-teststickorna från Accu-Chek passar alla Aviva blodsockermätare, så du som diabetiker enkelt kan kontrollera ditt blodsocker. Om du däremot använder Guide blodsockermätare ska du använda dessa Guide-teststickor.

Om du har en Accu-Chek FastClix Blodprovstagare kan du köpa de smarta lansetterna till. Du kan också använda lansetterna till Aviva-modellernas blodsockermätare. Lansetterna är gjorda av engångsmaterial, varför det rekommenderas att använda varje lansett en gång.


Lär dig mer om diabetes och blodsocker på Med24.se

I vår artikelbank kan du hitta mycket mer om blodsocker i vår kategori med samma namn. Våra utbildade farmakologer har bl.a. skrivit om goda råd för ett stabilt blodsocker och hur du enkelt mäter ditt blodsocker. Om du har frågor i samband med köp av en blodsockermätare från Accu-Chek kan du få gratis, professionell vägledning. Du kan se alla våra experter här.

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.