Beurer

170 Produkt(er)

Vad är Beurer?

Beurer är ett prisbelönt tyskt familjeägt företag som har funnits på marknaden i mer än 95 år. Beurer började 1919 att tillverka värmedynor och produkter i flexibel värme. Sedan dess har Beurer utökat sitt sortiment med ett brett utbud av högkvalitativa produkter och fin design. De har nu över 500 olika produkter inom hälsa och välmående.

Beurer har i generationer erbjudit högkvalitativa produkter inom kategorierna kroppsvåg, diabetes, friskvård, sport och livsstil. Flera produkter inom dessa kategorier är kompatibla med "Beurer Health Manager", som hjälper dig att få överblick över din hälsa. Beurer Health Manager är en gratis programvara som du kan ladda ner som app på din smartphone, komma åt via internet eller ladda ner till din PC.


Vilka produkter kan jag hitta hos Beurer?

Hos Beurer kan du hitta ett brett utbud av hälsoprodukter i hög kvalitet och fin design. Beurer är världens ledande tillverkare av bland annat flexibla värmeprodukter, personvågar, massageapparater och blodtrycksmätare.

Under huvudkategorin välmående briljerar även Beurer med sina populära massageapparater, här hittar du bl.a. de mest sålda massageapparaterna MG 21 och MG 55, som lindrar ömma och stela muskler! 
 
För alla som tycker om att vårda sitt yttre har Beurer även ett brett utbud för detta. Beurers beauty-univers har utökats kraftigt sedan de första skönhetsprodukterna från Beurer kom ut på marknaden. Här kan du hitta presenten till kvinnan som har allt! Med produkter inom ansiktsvård, hårborttagning, hårstyling, sminkspeglar, manikyr och pedikyr kommer du garanterat att hitta en produkt som passar dina behov.
 
Om du skulle vilja ha koll på din hälsa kan du prova någon av de många kroppsanalysvågarna. På en kroppsanalysvåg kan du få en inblick i din kropps hälsa, då vågen även mäter andra parametrar än bara din kroppsvikt. På en kroppsanalysvåg kan man t.ex. se fettprocent, muskelmassa och kroppsvätskeprocent. På de mer avancerade kroppsanalysvågarna, t ex modellen BF 700, mäts även benmassa, BMI, AMR (Active Metabolic Rate) och BMR (Basal Metabolic Rate). Beurer har även vågar för andra ändamål, t.ex. köksvåg, bagagevåg och en babyvåg.

Beurer är även kända för sina blodtrycksmätare. Här kan du hitta blodtrycksmätare för både överarm och handled. Majoriteten av Beurers blodtrycksmätare för överarmen är godkända av antingen European Hypertension Society eller German Hypertension Society.


Beurer, ett prisbelönt företag

Många av Beurers produkter har fått utmärkelser, från t ex Stiftung Warentest, Öko-Test och Plus X Award för innovation, design och användarvänlighet. Beurer är extremt medvetna om att skapa produkter som även uppfyller en rad miljökrav. Exempelvis är majoriteten av alla flexibla värmeprodukter producerade för att uppfylla Öko-Tex Standard 100 kraven, vilket är din garanti för att textilen är 100% fri från hälsoskadliga kemikalier. Beurer är ett märke av äkta tysk kvalitet med produkter som du kommer att ha glädje av i lång tid.

Beurer har något för alla smaker, beställ dina favoriter snabbt, tryggt och enkelt på Med24.se idag! Vi har hållbar leverans och erbjuder alltid möjlighet att uppnå fri frakt!

Relevanta artiklar:
    •    Blodtryck | Det säger blodtrycket om din hälsa 
    •    Högt blodtryck - vad kan du göra? 
    •    Lågt blodtryck | Orsaker, symptom och behandling 
    •    Förhöjt blodtryck hos gravida kvinnor 
    •    10 goda råd mot högt blodtryck 
    •    Hur mäter jag blodtrycket?

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.