Eucerin Hyaluron Filler night peeling & serum - 30 ml.

Eucerin Hyaluron Filler night peeling & serum är en 2in1-produkt - Anti-age och exfoliering Med24.se
Se alla produkter från Eucerin & Eucerin Hyaluron-Filler
Varunummer: 39750

Eucerin Hyaluron Filler night peeling & serum är en 2in1-produkt - Anti-age och exfoliering

Eucerin Hyaluron Filler night peeling & serum är ett serum med både anti-age och exfolierande effekt. Detta serum har två formulas som du blandar på handen innan du applicerar det i ansiktet. Det förfinar hudens struktur, främjar förnyelse av hudceller och jämnar ut linjer och mjukar upp huden, vilket gör den strålande och klar.

Egenskaper:

  • Reducerar linjer och rynkor
  • Förfinar hudens struktur och ger glöd
  • Exfolierar över natten och förfinar

Aktiva ingredienser:

AHA Complex i denna produkt innehåller glykolsyra, mjölksyra och slutligen glukonolakton, som är en polyhydroxisyra. Mjölksyra är en organisk syra som finns naturligt i huden och säkerställer att din hud är välfuktad. Alla 3 syrorna har testats kliniskt och dermatologiskt för att skonsamt och effektivt exfoliera huden. Gluconolacton skyddar hudens kollagen och hjälper huden att bibehålla sin elasticitet.

Glycine Saponin är en aktiv ingrediens som härrör från sojabönor. Formulan har visat sig öka hyaluronsyraproduktionen med upp till 256% på cellnivå.

Hyaluronsyra är en kombination av hyaluronsyra med hög och låg molekylvikt. Högmolekylär hyaluronsyra hjälper till att mjuka upp det yttersta skiktet i huden, samtidigt som den lågmolekylära hyaluronsyran tränger längre in i de djupare skikten till de djupa rynkorna.

Användning:

Applicera krämen på kvällen på ren hud. Kan användas på ansikte, hals och dekolletage. Tryck på pumpens mitt för att få ut båda produktdelarna och blanda nu de två formerna på baksidan handen, massera in försiktigt. Vi rekommenderar att du använder en solfaktor med minst SPF 30 när du använder denna produkt.

Eucerin Hyaluron Filler

När huden åldras minskar mängden naturlig hyaluronsyra. Som ett resultat bildas fina linjer och djupare rynkor. Alla produkter i Eucerin Hyaluron-Filler-serien innehåller en kombination av hög- och lågmolekylär hyaluronsyra såväl som glycinsaponin, vilket stimulerar hudens egen produktion av hyaluronsyra.
Om ditt primära fokus på hudvård är linjer och rynkor, använd sedan Eucerin Hyaluron-Filler-serien.

Innehåll: 30 ml

Aqua Glycerin Alcohol Denat Glycolic Acid Dimethicone Tapioca Starch Cetearyl Alcohol Glyceryl Stearate Distarch Phosphate PEG-40 Stearate Sodium Hyaluronate Glycine Soja Germ Extract Gluconolactone Panthenol or Dexpanthenol Lactic Acid PEG-150 Distearate Carbomer Xanthan Gum Sodium Hydroxide Trisodium EDTA Phenoxyethanol Parfum

Ingår i kategorierna
Serum Serum & Behandling
Dermakosmetisk

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.