Eucerin

77 Produkt(er)

Vad är Eucerin?

Eucerin är expert på hudvård och har arbetat med dermatologer och apotekare i över 100 år för att hjälpa människor runt om i världen att hålla huden frisk. 
Eucerin är en mild och allergivänlig hudvårdsserie för hela familjen. Genom användning av teknisk expertis, och genom samarbete med dermatologer och hudläkare, är Eucerin din garanti för pålitliga och mycket effektiva produkter.

Eucerin fungerar från ett dermokosmetiskt tillvägagångssätt. Det innebär att de syftar till att leverera holistisk hudvård, och därför hittar du definitivt den produkt som passar din hudtyp.
Produkterna från Eucerin har utvecklats med omsorg för konsumenterna genom många tester, och du kan hitta en rad olika produkter som passar olika hudtyper. Eucerin har ett brett utbud av produkter för att hjälpa dig hitta den produkt som bäst passar dig och din hudtyp.

Eucerin hudvård rekommenderas av dermatologer och apotekare över hela världen.

Eucerins historia

Eucerin är ett varumärke inom olika hudvårdsprodukter. Märket ägs av det tyska företaget Beiersdorf, som också äger Nivea och Labello.

Varumärket Beiersdorf härstammar från ett tyskt apotek, under apotekaren Paul C. Beiersdorf. Produkterna är inspirerade av den senaste forskningen inom hudvård. Redan från början har firmans produkter påverkats av den senaste forskningen. Detta tillvägagångssätt för hudvårdsprodukter kan garantera dig som kund, de bästa produkterna av mycket hög kvalitet.

Eucerins hudvårdsprodukter går igenom ett brett utbud av tester innan de kommer på marknaden för dig som konsument. Produkterna testas först i ett laboratorium och testas sedan av testpersoner. Genom att välja aktiva ingredienser och kräva kliniska bevis är Eucerin synonymt med utmärkta produkter i högsta kvalitet och effektivitet.

Vårt sortiment av produkter från Eucerin

Eucerin har ett brett sortiment av hudvårdsprodukter, inklusive solskyddsmedel, kroppslotioner och ansiktskrämer.
-Hudvårdsserien består av både parfymerade och oparfymerade produkter, där Eucerin Lotion är särskilt lämplig för känslig hud.
- På Med24 kan du köpa DermoPurifyer-serien, som är en produkt som är speciellt utformad för oren hud.
- Dermatoclean är en serie rengöringsmedel som lämpar sig för att ta bort smink och smuts.
- Eucerin har en anti-ageserie som förbättrar hudens elasticitet och minskar djupa rynkor.
- Eucerin har ett brett sortiment solskyddsmedel som passar hela familjen.
- Eucerin levererar produkter speciellt för torr och känslig hud.

På Med24 har vi ett brett urval av Eucerin hudvårdsprodukter, så du hittar den produkt som bäst passar dig och din hud. Kom ihåg att vi ofta har erbjudanden på Eucerin.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.