Eucerin

Eucerin

Eucerin är en kliniskt testad och beprövad hudvårdsserie för behandling och vård av torr och känslig hud. Eucerin är expert på hudvård och har under mer än 100 år samarbetat med dermatologer och farmaceuter för att hjälpa människor runt om i världen att hålla huden frisk. Vårdserien består av både oparfymerade och parfymerade produkter där Eucerin Lotion är särskilt lämplig för känslig hud. Förutom lotion är Eucerin kräm, pigmentkräm, Evan Brighter och Eucerin solskydd, populära produkter.

I själva verket har Eucerin funnits i mer än 100 år. Från början har dermatologisk forskning varit avgörande för produktutveckling, vilket har säkrat Eucerins plats bland de mest innovativa producenterna inom hudvård. Samtliga produkter är testade för effektivitet och hudtolerans.

Genom att använda avancerad, teknologisk expertis och genom samarbete med dermatologer och hudläkare är Eucerins produkter garanterat pålitliga och högeffektiva. Eucerins produkter uppfyller högsta dermatologiska standard.

Genom val av aktiva ingredienser och krav på klinisk dokumentation är Eucerin synonymt med enastående produktkvalitet i kombinationen med effektivitet och utmärkt hudtolerans.

Eucerin arbetar utifrån en dermokosmetisk strategi. Det innebär att de strävar efter att erbjuda helhetsvård och därför kommer du också kunna hitta produkter, som matchar din specifika hudtyp i deras omfattande utbud.

Denna speciella metod har resulterat i en mängd olika produktserier.

Eucerin Hylauron filler
Anti-age för åldrande hud, som har en utfyllande effekt på rynkor. Produkterna främjar dessutom hudens egen produktion av hylauronsyra.

Eucerin Sun Protection
Solprodukterna ger solskydd för hela familjen och skyddar mot både UVA och UVB-strålar. Solskyddsserien innehåller solskyddskräm, solspray och aftersun, anpassade till olika hudtyper som torr, fet, akne och anti-agehud. Eucerin erbjuder genom detta, solskydd som täcker alla behov.

Eucerin Sensitive Skin
Hudvårdsprodukterna i denna serie aktiverar hudens naturliga försvar vilket är kliniskt bevisat. Hudvårdsserien passar för daglig vård av skör, ömtålig och känslig hud.

Eucerin Aquaporin
Aktiv Serien Aquaporin Active är utvecklad för att tillföra huden fukt. Hudvårdsserien stärker hudens eget fuktnätverk och återfuktar huden, vilket gör den mjuk och smidig.

Eucerin AtoControl
Denna vårdande serie är kliniskt och dermatologiskt testad och passar för användning på atopisk hud och kan förbättra hudens utseende under utbrott. Hela Eucerin Active Care-serien kan användas redan för barn från 3 månaders ålder, eftersom den inte innehåller parfym, färgämnen eller parabener.

Eucerin DermoPURIFYER
Dermo Purifyer är en kliniskt och dermatologiskt testad hudvårdsserie avsedd för oren hud och aknehud. Serien består bl.a. av rengöringsgel, dagkräm och Eucerin Dermopurifyer täckstift, täcker orenheter och förhindrar även nya attacker.

Eucerin Hypersensitive Skin
Serien består av Ultra Sensitive- och AntiREDNESS-produkter, som alla har en lugnande effekt på huden och är därför bra för hyper-känslig hud. Hudvårdsprodukterna tillverkas med ett fåtal ingredienser och innehåller inte alkohol, parabener, konserveringsmedel, parfym, paraffiner, färger eller emulgeringsmedel.

Eucerin DermoDensifyer
En rad produkter för åldrande hud. Produkterna stimulerar återuppbyggnad av tunn och skör hud, så att elasticitet och fasthet stärks. Eucerin Dermatoclean Ett urval av rengöringsprodukter som består av ansiktsrengöring, toner, rengöringsgel, rengöringsmjölk samt rengöringslotion, som en komplett lösning för alla hudtyper. Rengöringsprodukterna tar effektivt bort make-uprester, fett och smuts utan att torka ut.

Trots den höga kvaliteteten har Eucerin attraktiva priser jämfört med liknande produkter med samma egenskaper. Och naturligtvis erbjuder vi alltid produkterna till ett extra attraktivt pris, jämfört med de erbjudanden du hittar i butikerna.

Fri frakt över 499 kr
med DHL
14 dagars returrätt
14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan
Medlemsbonus
Du får bonus på dina köp hos oss
Kundservice
Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se
Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.